Şu an bir aydınlanma yaşadımonu okuyana kadar bir sürü esya degistirilir
vaktini hep okumaya ayirmiissin hic is yapmiyosun amaaaaŞu an bir aydınlanma yaşadım
Demek ben çok okuduğum için temizliği sadece toz alıp oturmak sanıyormuşum
Olmaz canım, verdiğim ödev dışın da iş yapmadığımızı düşünen olmuş da, aydınlatayım dedimBen bisey anlamadim desem ayıp olurmu
Altını silmezsen bir cacık olmazDur hele gardrobu çekem bırakan çekem bırakan temiz oluyor mu
Çok pisim ühüüvaktini hep okumaya ayirmiissin hic is yapmiyosun amaaaa
kim demiş onuOlmaz canım, verdiğim ödev dışın da iş yapmadığımızı düşünen olmuş da, aydınlatayım dedim
İşte halbuki yaptığımız işleri de çarşaf çarşaf yazıyoruz değil mi, demek ki okunmuyorkim demiş onuben yaptim ödevlerimi vallaaa bak arti bütün islerimide bitirdim vallaaaa gerçekten inanman gerekiyor gel istersen
Eline sağlıkYaptığım işler gardrop çekildi içi cifilendi fazlalıklar ayrıldı alt üst sağ sol cifilendi
Odanın duvarları peteği silindi
Ayakkabılık döküldü cifilendi fazlalıklar atıldı
Mutafak salon süpürdü
Bulaşıklar toplandı
Bir paket çamaşır atıldı serildi
Karnım acıktı molaaa
Vallahi çok iyi olur alışveriş e gittiler gelsinler hemen dahil olurumYemek yapmayan varsa yemek maratonuna hadi
sandalyemi 5cm geri çektim. yeterli mi?Ben bilirim öyle tipleri eşyaları değiştirip temizlik yaptım sanırlar
Aha ha yeter tabi niye yetmesin koptum helesandalyemi 5cm geri çektim. yeterli mi?
Okumak ve okuduğunu anlamak...İşte halbuki yaptığımız işleri de çarşaf çarşaf yazıyoruz değil mi, demek ki okunmuyor
Amaç farklı olunca insan gözünün önündekini de görmüyorOkumak ve okuduğunu anlamak...
İşte bütün mesele bu
Aynen canım mevzu temizliği geçiyor.Amaç farklı olunca insan gözünün önündekini de görmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?