Hayrettt saatlerce ütü yaptığımızı çamaşır astığımızı falan mı sanmışlar abovvvÖdevler konusunda açıklık getirme ihtiyacı hissettiğim bir durumla karşılaştım, benim sabah verdiğim bir ödevle bütün günü geçirmiyoruz, ödev dışın da herkes günlük işini yapıyor zaten, bunu algılayamayan dış mihraklar olmuş da, mecburen böyle basit bir durumu izah etmek zorun da kaldım kusura bakmayın
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
pawlover
Gamze_nur08
@klbk33
@meva888
O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
@M I N E R V A
@Lice_sss
@CKbeautyandsheer
@Bayan X diyeceksiniz
@slnkhrmn008
@blondemary
@Yagber42
@Eliff Eylull
mn5822
cheri cheri lady
Benn tavuk kızartcam ahşamaaaYemek yapmayan varsa yemek maratonuna hadi
Tabi canım kendi kendine olur onlar sen oturSabah erken kalkıp banyo ve lavaboları temizleyip, ortalığı toparlayıp çıkıyorum evden. Gelince 3 çocuğun dağınıklığı, yemek, bulaşık, çamaşırları hallediyorum, geç vakit ses yapmayacak işlerimi de hallediyorum, yarın ve perşembe yemeğe misafirim var...
Ama olsun ben yine bi toz alır otururum, geri kalan işler kendi kendini halleder nasılsa
Imm afiyet olsunBenn tavuk kızartcam ahşamaaa
Canım ne kadarlık evlisin, evin toz alan bir yerde mi, eşyaların yeni, yeni halılar çok toz yapar, ilk bir yıl özelikle bezdirir, bol bol halı fırçası ile fırçala halıları.ödevle beraber mutfağa giriştim bugun tezgahlar dolaplar birazda dondurucuya atmalı bir seyler yaptım ama benim evim hiç tamamen temiz olmuyor gibi yeni evliyim o yüzden alisamadim mi acaba temizlik rutini oluşturmaya, arkama donuyorum yine toz. Annem nasıl yapıyordu acaba diye sürekli kendime soruyorum
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsünNego reis cayır cayır doğurdum artık bende senin bi temizlik neferin olabilirim.
Al beni topigineeeee
Kaldırdım sümüklü fotoyu hijyen kokmak istiyorumHayırlı olsun sağlıkla büyüsün
Mümüklü foton olmayacak değil mi
Peki o zaman hoş geldin tekrar aramızaKaldırdım sümüklü fotoyu hijyen kokmak istiyorum
4 aylık evliyim. evet malesef nemli bir yerdeyiz balkonun kapıları da açık olunca maalesefCanım ne kadarlık evlisin, evin toz alan bir yerde mi, eşyaların yeni, yeni halılar çok toz yapar, ilk bir yıl özelikle bezdirir, bol bol halı fırçası ile fırçala halıları.
Bir de yeni ev yeni düzen, zamanla oturur düzenin.
Alışamadığın için sana öyle geliyor
Daha çok yeni4 aylık evliyim. evet malesef nemli bir yerdeyiz balkonun kapıları da açık olunca maalesef. çok sağolun güzel mesajiniz icin.
çok teşekkür ederim duymak bile çok iyi geldi :)Daha çok yenihiç sıkma canını. Zamanla oturur düzen. Çok normal böyle hissetmen
Hep oyleyiz valla canım. Herşeyi biz idare ediyoz.kaç çocuğun varbugün çok tembelim ya dün fazla yorulmusum galiba elim kolum kalkmıyor çamaşır katladim mutfak dolapları bitmedi daha bu açmasından fenalık geldi çocuklar birgün giyinip hemen kirli sepeti hava sıcak terliyorlar bi vinç tutmak lazım beni kaldırsın bazan diyom neden kadın dogdum erkeğin işi bir gidip gelir kadının işi bin sabah kalk akşama değin yıka pakla pisir hele çocuğun çoksa vay haline
Ödevler konusunda açıklık getirme ihtiyacı hissettiğim bir durumla karşılaştım, benim sabah verdiğim bir ödevle bütün günü geçirmiyoruz, ödev dışın da herkes günlük işini yapıyor zaten, bunu algılayamayan dış mihraklar olmuş da, mecburen böyle basit bir durumu izah etmek zorun da kaldım kusura bakmayın
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
pawlover
Gamze_nur08
@klbk33
@meva888
O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
@M I N E R V A
@Lice_sss
@CKbeautyandsheer
@Bayan X diyeceksiniz
@slnkhrmn008
@blondemary
@Yagber42
@Eliff Eylull
mn5822
cheri cheri lady
5 tanecikHep oyleyiz valla canım. Herşeyi biz idare ediyoz.kaç çocuğun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?