Düzenli Evimiz & Hayatımız

Biraz geç kalktım bugün
Yatakları topladım
Odaları topladım düzelttim
Mutfağı topladım makinayı doldurdum çalıştırdım
Tezgah ve lavaboyu temizledim
Oyuncakları topladım
Spor yaptım
Kahve keyfi bile yaptım
Aaa ben de hiç iş yapmamışım bugün neyse kısmet yarına

Hayrettt saatlerce ütü yaptığımızı çamaşır astığımızı falan mı sanmışlar abovvv

Sabah erken kalkıp banyo ve lavaboları temizleyip, ortalığı toparlayıp çıkıyorum evden. Gelince 3 çocuğun dağınıklığı, yemek, bulaşık, çamaşırları hallediyorum, geç vakit ses yapmayacak işlerimi de hallediyorum, yarın ve perşembe yemeğe misafirim var...
Ama olsun ben yine bi toz alır otururum, geri kalan işler kendi kendini halleder nasılsa

Tabi canım kendi kendine olur onlar sen otur
Benn tavuk kızartcam ahşamaaa
Imm afiyet olsun

ödevle beraber mutfağa giriştim bugun tezgahlar dolaplar birazda dondurucuya atmalı bir seyler yaptım ama benim evim hiç tamamen temiz olmuyor gibi yeni evliyim o yüzden alisamadim mi acaba temizlik rutini oluşturmaya, arkama donuyorum yine toz. Annem nasıl yapıyordu acaba diye sürekli kendime soruyorum

Canım ne kadarlık evlisin, evin toz alan bir yerde mi, eşyaların yeni, yeni halılar çok toz yapar, ilk bir yıl özelikle bezdirir, bol bol halı fırçası ile fırçala halıları.
Bir de yeni ev yeni düzen, zamanla oturur düzenin.
Alışamadığın için sana öyle geliyor

4 aylık evliyim. evet malesef nemli bir yerdeyiz balkonun kapıları da açık olunca maalesef . çok sağolun güzel mesajiniz icin.

4 aylık evliyim. evet malesef nemli bir yerdeyiz balkonun kapıları da açık olunca maalesef . çok sağolun güzel mesajiniz icin.
Daha çok yeni hiç sıkma canını. Zamanla oturur düzen. Çok normal böyle hissetmen

Sabah kalktım .bi nescafe içtim yoksa ayilamiyorum
Yatakla ri topladım pencereleri actim
Hamur mayaladım kah. Simit yaptım
Bul.mak çalıştırdım bitince boşalttım
İki balkonu sildim
Banyonun lavobosunu yîkadım. Banyonun ve wc nin siyah olan fayanslarini sildim.malum çok toz oluyorlar
Salonun kapısını sildim
Vestiyer in dışını sildim
Dış çelik kapıyı sildim
İki balkonunda mermerlerini sildim
Yeşilfasulye yemeği yaptim
Salonu ve mutfağı süpürdüm öyle dik süpürge yle. Bu kadar bundan sonrada yemek yeriz mutfağı toplarım. Duş alırım bide kızımı yikarim

Hep oyleyiz valla canım. Herşeyi biz idare ediyoz.kaç çocuğun var

aslında hiç düşünmemiştim bunu tembellik diz boyu bir de çamur desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…