Eline sağlık canımSabah kalktım .bi nescafe içtim yoksa ayilamiyorum
Yatakla ri topladım pencereleri actim
Hamur mayaladım kah. Simit yaptım
Bul.mak çalıştırdım bitince boşalttım
İki balkonu sildim
Banyonun lavobosunu yîkadım. Banyonun ve wc nin siyah olan fayanslarini sildim.malum çok toz oluyorlar
Salonun kapısını sildim
Vestiyer in dışını sildim
Dış çelik kapıyı sildim
İki balkonunda mermerlerini sildim
Yeşilfasulye yemeği yaptim
Salonu ve mutfağı süpürdüm öyle dik süpürge yle. Bu kadar bundan sonrada yemek yeriz mutfağı toplarım. Duş alırım bide kızımı yikarim
Eline sağlık canımNego cuuuuğuuum ev bitti ben de bittim üstüne bide kahve içtim akrabayla oh mis oldu. yarın da camları silcem inşallah
Yaa sormaaslında hiç düşünmemiştim bunu tembellik diz boyu bir de çamur desene
Dur ben bunu ortime atayim cok guzelmis adi saricivciv yakisir ona ismi gibi
Sen biliyor musun ben o sandalyeyi nasıl çektim. Bütün günümü aldıAha ha yeter tabi niye yetmesin koptum hele
He tabi bilim çok zor olmuştur. Bı yorgunluk kahvesi yapta içSen biliyor musun ben o sandalyeyi nasıl çektim. Bütün günümü aldı
He tabi bilim çok zor olmuştur. Bı yorgunluk kahvesi yapta iç
Teşekkürler canım galpBir sana, bir bana
Annelere karışmıyor ve sorgulamıyorum. O öyle derse öyle yaparım.Kızlar annem bulaşık yıkamadan önce lavaboyu cifler sonra yıkar tekrar cifler ilk başta ciflemesi mantıklı gelmedi soyleyincede azari yedimsiz nasıl yapıyorsunuz var mı annem gibisi
Dur ben bunu ortime atayim cok guzelmis adi saricivciv yakisir ona ismi gibi
Bende öyle yaparımKızlar annem bulaşık yıkamadan önce lavaboyu cifler sonra yıkar tekrar cifler ilk başta ciflemesi mantıklı gelmedi soyleyincede azari yedimsiz nasıl yapıyorsunuz var mı annem gibisi
Evet cok giremiyo napsin iyi olsunda çalışsınSaricivcivcikcik canım benim
O da yazıyordı buraya ama şimdi meşgul sınava hazırlanıyor, sınavı geçsin bırakmam onu
AynenEvet cok giremiyo napsin iyi olsunda çalışsın
Masallah5 tanecik
Şimdi baktım ödeve. Bilgisayar masasının da üstüne az önce baktım tozluymuş tam denk geldi negom....30 haziran ödevi
Buzdolabı üstü silmek, mutfak da üstü silinecek ne kadar dolap üstü varsa silmek
@malii
@Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@klbk33
@meva888
O1deren87
@dstn33
C Calcifer
p a t u l i
@M I N E R V A
@Lice_sss
@CKbeautyandsheer
@Bayan X diyeceksiniz
@slnkhrmn008
@blondemary
@Yagber42
E Elif_Eylul
@mn5822
@cheri cheri lady
Ama 10 cm az çekilen eşyayı kabul etmiyoruz bilginize...Sen biliyor musun ben o sandalyeyi nasıl çektim. Bütün günümü aldı
Bütün gün boşu boşuna iş mi yaptım şimdi benAma 10 cm az çekilen eşyayı kabul etmiyoruz bilginize...
Bir dahakine daha dikkatli olalım lütfen 5 cm nedir arkadaşlarBütün gün boşu boşuna iş mi yaptım şimdi ben
5cm = 50mmBir dahakine daha dikkatli olalım lütfen 5 cm nedir arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?