Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canım yaa çok geçmiş olsun.

Amin canım okudum şimdi diğer sayfada. Süt çok da elzem değil kuzum sağlık olsun ne yapalım. Süt ürünlerine de mi aynı tepkisi, ayran kefir vs

onlar da sıkıntı yoktu canim. emdiği için süt aldigimiz halde kendisi icmiyodu. şimdi memeden keserken yavrum onu icmeye başlamıştı. durup durup anne süt diyo ben de gecsitiriyorum. bu gece ayran ya da meyve suyu veririm yatirirken.
diğerlerine alerjik tepki vermemesi beni çok rahatlatti açıkçası. demekki sütle ilgili de gecici bi alerji olabilir.

Aynen canım buna şükür hem ayran kefir daha yararlı sütten.

Dün evde olmadığım için balkon silme işini bugün yaptım. Çöp kovalarını temizledim. Ayrıca banyoda ince temizlik yaptım. Yemek yaptım. Bulaşık makinesini ve Ocağı temizledim. Mutfağı sildim. Çalıştığım için hafta içi görevleri yapamayabilirim. Kolay işler olursa akşamları yaparım.

Eline sağlık canım, tamam

Kizlar ellerinize sağlık, ben bugun yani pazar günü tezgah sildim,ütü yaptım,çamaşır yıkadım
Patates salatasi yaptim
Odevi yapamadim. Carsamba gunu gelen kadin yapmıştı
Ben tüp bebek tedavisi gördüğüm için kendimi pek yormuyorum
Sizi takipteyim ellerinize sağlık becerikli hatunlar

Yaa çok üzüldüm kuzum aklıma hiçbir şey gelmiyor. Doktora mi sorsan?

Yaa çok üzüldüm kuzum aklıma hiçbir şey gelmiyor. Doktora mi sorsan?

yarın kendi alerji doktoruna goturcez inşallah limonsuzum
inşallah cabuk gecer bakalım
ben vakit geçtikçe biraz daha sakinlesti metanetli oldum çok şükür.

babası gece sabaha doğru gelicekmis. o kalkinca gideriz doktora

Kıyamam tatlım ya
Bize de yaz mutlaka sonucu. İyi haberlerle gel inşAllah.

Bu saatte ödev tamam,
Tuvalet ve lavaboları yıkadım, mutfağı topladım, makina boşalttım.
Bütün odalara yayılmış olan oyuncakları topladım
Sabaha misafirim var. Kızım uyusa da oturup bir kahve içsem. Bu saatte uyumayan bebek mi olur

Hepinize iyi geceler

Azıcık uyuyup dinlensen daha iyi olur aslında. İyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…