- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Canım yaa çok geçmiş olsun.evet kuzum bugün içtiği süt laktozsuz süttü. galiba süt proteinine alerjisi var. zaten daha önce tedavi gördü. ben diyet yaptım ek gidaya falan farklı başlamıştı. reçeteli mama vermislerdi negom.
yarın doktora götürürüm. bide o bakar. su an düzeliyo gibi kakasi zaten. Allah tüm hastalara şifa versin ya. hastalık çok zor bişey
Bilmiyorum ki. Kafam yorgun..Hayırdır canım neyin var
Amin canım okudum şimdi diğer sayfada. Süt çok da elzem değil kuzum sağlık olsun ne yapalım. Süt ürünlerine de mi aynı tepkisi, ayran kefir vs
Canım yaa çok geçmiş olsun.
Aynen canım buna şükür hem ayran kefir daha yararlı sütten.onlar da sıkıntı yoktu canim. emdiği için süt aldigimiz halde kendisi icmiyodu. şimdi memeden keserken yavrum onu icmeye başlamıştı. durup durup anne süt diyoben de gecsitiriyorum. bu gece ayran ya da meyve suyu veririm yatirirken.
diğerlerine alerjik tepki vermemesi beni çok rahatlatti açıkçası. demekki sütle ilgili de gecici bi alerji olabilir.
Aynen canım buna şükür hem ayran kefir daha yararlı sütten.
Sebeeppp, o be demekmiş ooo, nedenmiş oo
Hiii ben seni severim severiim
Eline sağlık canım, tamamDün evde olmadığım için balkon silme işini bugün yaptım. Çöp kovalarını temizledim. Ayrıca banyoda ince temizlik yaptım. Yemek yaptım. Bulaşık makinesini ve Ocağı temizledim. Mutfağı sildim. Çalıştığım için hafta içi görevleri yapamayabilirim. Kolay işler olursa akşamları yaparım.
Yaa çok üzüldüm kuzumdimi ama doğru diyosun limonsuzum
daha yeni mi uyudu paşa
ben de geçen günlerde kabus görmüştüm anlatmadim da kimseye ama yaşamaya başladımçıktı maalesef. benim oğlan da alerji vardi. tedavi oldu bitti. ben oğlanı memeden kesiyodum ya. bu garibim de kutu süt içmeye başlamıştı. uzun zamandir ilk defa bu kadar kötü oldu çocuğun süte alerjisi var ve süt diye yalvariyo resmen
napsam bilmiyorum su an
Yaa çok üzüldüm kuzumaklıma hiçbir şey gelmiyor. Doktora mi sorsan?
Kıyamam tatlım yayarın kendi alerji doktoruna goturcez inşallah limonsuzum
inşallah cabuk gecer bakalım
ben vakit geçtikçe biraz daha sakinlesti metanetli oldum çok şükür.
babası gece sabaha doğru gelicekmis. o kalkinca gideriz doktora
Kıyamam tatlım ya
Bize de yaz mutlaka sonucu. İyi haberlerle gel inşAllah.
Azıcık uyuyup dinlensen daha iyi olur aslında. İyi gecelerBu saatte ödev tamam,
Tuvalet ve lavaboları yıkadım, mutfağı topladım, makina boşalttım.
Bütün odalara yayılmış olan oyuncakları topladım
Sabaha misafirim var. Kızım uyusa da oturup bir kahve içsem. Bu saatte uyumayan bebek mi olur
Hepinize iyi geceler ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?