- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Tamam gel buraya
Sonuçta kardeş sayılırız. Anne kertenkelemiz B Brunello Cicinelli duymasın küsüştüğümüzü o narin ana yüreği üzülüryaaaa yüce gönüllü limonsuzum
napiyosun canım nasılsın
Sayılırsın zaten temiz mişMerhabalar, ben evde olmayacağım bugün. Ödevi yapmış sayılır mıyım acaba, her gün cop kovalarını boşaltıp cifliyorum. Kirli değil yani pek, bugün yine yapacagim. Farklı bir yonteminiz var mi?
Sayılırsın zaten temiz miş
Sonuçta kardeş sayılırız. Anne kertenkelemiz B Brunello Cicinelli duymasın küsüştüğümüzü o narin ana yüreği üzülür
Benim oğlanı uyuttum mutfağa doğru gidicem sen napıyosun
Sonuçta kardeş sayılırız. Anne kertenkelemiz B Brunello Cicinelli duymasın küsüştüğümüzü o narin ana yüreği üzülür
Benim oğlanı uyuttum mutfağa doğru gidicem sen napıyosun
Kolay gelsin sabah kahvaltıdan önce yaptım bende ütüyü şükürhassas olduğum nadir konulardan
Ben bugün kendime ütü yapma görevi veriyorum o zaman senin yerine, aksam yapabildiğim kadar cok ütü yapayım.
Geçmiş olsun o zaman canım.Pert durumdayım, nişan bitti, aynı binada olduğumuz için eve kırk kere çıktım indim, ayaklarım zonkluyor.
Şükür bitti yemek yiyorum şimdi
Sağol canım geçti şükür bitti nişan merasimiGeçmiş olsun o zaman canım.
Canım laktozsuz süt denedin midimi ama doğru diyosun limonsuzum
daha yeni mi uyudu paşa
ben de geçen günlerde kabus görmüştüm anlatmadim da kimseye ama yaşamaya başladımçıktı maalesef. benim oğlan da alerji vardi. tedavi oldu bitti. ben oğlanı memeden kesiyodum ya. bu garibim de kutu süt içmeye başlamıştı. uzun zamandir ilk defa bu kadar kötü oldu çocuğun süte alerjisi var ve süt diye yalvariyo resmen
napsam bilmiyorum su an
Eline sağlık canımNegocuuum işlem tamam çöp kovaları işi tamam. Biraz da musluklara ve tuvalet fırçalarına da el attım. Toplamda 4 çöp kovası var bugünkü ödev uzun sürdü biraz. Tabii ki evi derleyip toplama havasına girmişken bisiklet kilidinin anahtarını da buldum. Ohhh benden mutlusu yok....
Tamam canımNego Ödevim tamam canım
Yarın haftalık temizliğimiz var bugün başka biseye elimi sürmedim o yüzden yarın için enerji topluyorum
Eline sağlık canımBende yeni yaptım ödevimi yemek yaparken çıkan çöpleri bekledim.
Canım laktozsuz süt denedin mi
Eline sağlık canım
Tamam canım
Amin canım okudum şimdi diğer sayfada. Süt çok da elzem değil kuzum sağlık olsun ne yapalım. Süt ürünlerine de mi aynı tepkisi, ayran kefir vsevet kuzum bugün içtiği süt laktozsuz süttü. galiba süt proteinine alerjisi var. zaten daha önce tedavi gördü. ben diyet yaptım ek gidaya falan farklı başlamıştı. reçeteli mama vermislerdi negom.
yarın doktora götürürüm. bide o bakar. su an düzeliyo gibi kakasi zaten. Allah tüm hastalara şifa versin ya. hastalık çok zor bişey
Hayırdır canım neyin varBugün iyi değilim..
Sadece uyumak istiyorum. Kızımın uyku saati gelse de uyusam bir an önce....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?