Ya canım kabızlık sorunu var yine uyandı zor susturdum sakinlestirdim yatakta inliyordu uykuda acıyor diye kucağıma alım dedim istemedi çığlık attı susucak gibi değildi götürdüm mutfağa oda oda gezdirdim telefondan resimler açtım sakinleşti şimdi uyutuyorum ağlamaya başladığında içime korku düşüyor dualar ediyorum bida olmasın diye en son bende oturup aglicam onunlaaBen isteyerek bırakmadım çok hastaydım mecbur kaldım ama gerçekten uykusu düzene girdi..bence senin bebiste bir sıkıntı var onu bulsan gerisi çözülür. Mesela oğlum daha küçüktü 2-3 aylık falandı uyurken sıçrayıp uyanıp çok ağlıyordu kucağıma alınca sakinleşip uyuyordu falan sonra düşündüm ne zaman nasıl başladı falan kayinvalidem iki elinin üzerine yatırıp hoplatiyordu yavaşta olsa ağlarken susuyordu bende yaptım kaç deda susturma yolu bulunca insan düşünmüyor sonra acaba korkuyordu diye düşündüm ve kimseye yaptırmadım bende dahil 2gune geçti sıçraması uykuda ağlaması kalmadı...belki benimkininde tam olarak anlayamadığın bir sorunu vardır çünkü gece emzirmedigin için böyle yapmaz..seni isteyip ağlasa anlardım meme istiyor diye ama bu farklı bir durum bence
Onlar becerememiş, ben hep yıkarım koltuklar kırılsa da yenisini alsam diye bekliyorum bir şey olmuyorhiç belli olmuyor ama koltuğun üzerine su dökersen öyle olur tabi ama bundan sonra yıkatmam kendim silerim su dökmeden temizleyenler varmış belki onları denerim kışa girerken
Hayırlı olsun tayininizselam kızlar
sabah kahvaltı
mutfağı topladım
banyo tuvalet
bebeği yikadim
ev supurdum
buzlugu temizledim
akşam yemeği
spor yürüyüş
en son mutfağı topladım
tayin çıktı ankaraya imza işi kaldı eşya toplamaya başlamam lazım gözümde büyüyor
içinizde ankarada ikamet eden varmi
Eline sağlıkAra salon kilimi yıkandı
Ev süpürüldü silindi
Klozet wc çamaşır suyu ile yıkandı
bulaşık Makinesi boşaltıldı tekrar dolduruldu
Tezgah üstündeki temiz bulaşıklar kaldırıldı
Yatak odası toplandı
Çiçekler sulandı
Kuşun kafesi komple temizlendi, suyu ve yemi değiştirildi
Kişisel bakım yapıldı
Ayakkabılık düzenlendi
Hoş geldinEvime geldim çok şükür
İlk önce bebeklerimi suladım özlemişim sevdim onları
Bi posta havluları attım uzun programda.
Balkonu sildim serdim
Eline sağlıkMerhabalar arkadaslar anca gelebildim
Bende bugun odev olarak nevresim degistirdim sabah,
Evi toparladim
Tuvaletleri ve banyo temizlendi
Ev supruldu
Cocuklara kahvalti oglen yemegi aksam yemegi yapildi yedirildi
Mutfak 4 defa toplandibulasiklar makinaya dolduruldu
Cocuklar banyo yaptirilip yatirildi
Banyo tekrar silindi
Evi toplama isi gun icinde surekli tekrarlaniyor
Bunlar disinda gezmeye gittik cocuklara kiyafet felan adik
Inanin anca oturabildim
Kıyamam ona kuzum benim yaaa demek sancılanıyor acaba kayası zamanı bol bol yediren biraz suda bekletip suyunu içinden bence iyi gelir bende küçükken gaz sorunu yüzünden az ağlamadım anlıyorum seniYa canım kabızlık sorunu var yine uyandı zor susturdum sakinlestirdim yatakta inliyordu uykuda acıyor diye kucağıma alım dedim istemedi çığlık attı susucak gibi değildi götürdüm mutfağa oda oda gezdirdim telefondan resimler açtım sakinleşti şimdi uyutuyorum ağlamaya başladığında içime korku düşüyor dualar ediyorum bida olmasın diye en son bende oturup aglicam onunlaa
Aynı şehirde olsak gönderirdim sana mis gibi 2 yıkamaya elinde kalırdı heraldeOnlar becerememiş, ben hep yıkarım koltuklar kırılsa da yenisini alsam diye bekliyorum bir şey olmuyor
Hayırlı olsun tayininizyavaş yavaş kullanmadıklarından toplamaya başlarsın.
Eline sağlık
Hoş geldin
Eline sağlık
Kumandayı dezanfektanli mendille sildim hemen kahvaltı hazırlıyorum kahvaltıdan sonra onlarida silerim..telefonum geldi enerjim geldi19 temmuz ödevi
Kumandaları silmek
Mutfak, salon masa sandalyelerini silmek
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
pawlover
Gamze_nur08
K klbk33
O1deren87
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i
M I N E R V A
CKbeautyandsheer
BettyRuble
blondemary
E Elif_Eylul
mn5822
Mor Vampirella
zambak86
E Esmacns
K KurkmantoluS
Mehfam
jnci
Birtekefem
Poni Bon
Pinky93
cyd86
mirjam
Lili 38
Mervesat
H Hilal15
Gözün aydınKumandayı dezanfektanli mendille sildim hemen kahvaltı hazırlıyorum kahvaltıdan sonra onlarida silerim..telefonum geldi enerjim geldi
Inan telefon düşkünü değilim ama oğlumuzun kullandigim uygulamalar kamera ve buraya girememek büyük etkiliyorduGözün aydın
Harika bi ödev19 temmuz ödevi
Kumandaları silmek
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
pawlover
Gamze_nur08
K klbk33
O1deren87
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i
M I N E R V A
CKbeautyandsheer
BettyRuble
blondemary
E Elif_Eylul
mn5822
Mor Vampirella
zambak86
E Esmacns
K KurkmantoluS
Mehfam
jnci
Birtekefem
Poni Bon
Pinky93
cyd86
mirjam
Lili 38
Mervesat
H Hilal15
Günaydın19 temmuz ödevi
Kumandaları silmek
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
pawlover
Gamze_nur08
K klbk33
O1deren87
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i
M I N E R V A
CKbeautyandsheer
BettyRuble
blondemary
E Elif_Eylul
mn5822
Mor Vampirella
zambak86
E Esmacns
K KurkmantoluS
Mehfam
jnci
Birtekefem
Poni Bon
Pinky93
cyd86
mirjam
Lili 38
Mervesat
H Hilal15
Kayısı hoşafı yapacağım ona sürekli bu sorunu var onun küçükken yoktuKıyamam ona kuzum benim yaaa demek sancılanıyor acaba kayası zamanı bol bol yediren biraz suda bekletip suyunu içinden bence iyi gelir bende küçükken gaz sorunu yüzünden az ağlamadım anlıyorum seni
Nedeni nedir acaba yanı sıvı mi az geliyor ya da yediği bir şey ağır mi geliyor diye düşünüyorum belki yiyecekle ilgili bir şeydir değiştirince geçer biraz düşün inşallah öyle bir şeydir de bulur kurtulursunuzKayısı hoşafı yapacağım ona sürekli bu sorunu var onun küçükken yoktu
Canım şu çok tüketiyor her gün yemek veriyorum çeşit. ÇeşitNedeni nedir acaba yanı sıvı mi az geliyor ya da yediği bir şey ağır mi geliyor diye düşünüyorum belki yiyecekle ilgili bir şeydir değiştirince geçer biraz düşün inşallah öyle bir şeydir de bulur kurtulursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?