Düzenli Evimiz & Hayatımız

Merhabalar arkadaslar anca gelebildim
Bende bugun odev olarak nevresim degistirdim sabah,
Evi toparladim
Tuvaletleri ve banyo temizlendi
Ev supruldu
Cocuklara kahvalti oglen yemegi aksam yemegi yapildi yedirildi
Mutfak 4 defa toplandi bulasiklar makinaya dolduruldu
Cocuklar banyo yaptirilip yatirildi
Banyo tekrar silindi
Evi toplama isi gun icinde surekli tekrarlaniyor
Bunlar disinda gezmeye gittik cocuklara kiyafet felan adik
Inanin anca oturabildim

Ya canım kabızlık sorunu var yine uyandı zor susturdum sakinlestirdim yatakta inliyordu uykuda acıyor diye kucağıma alım dedim istemedi çığlık attı susucak gibi değildi götürdüm mutfağa oda oda gezdirdim telefondan resimler açtım sakinleşti şimdi uyutuyorum ağlamaya başladığında içime korku düşüyor dualar ediyorum bida olmasın diye en son bende oturup aglicam onunlaa

hiç belli olmuyor ama koltuğun üzerine su dökersen öyle olur tabi ama bundan sonra yıkatmam kendim silerim su dökmeden temizleyenler varmış belki onları denerim kışa girerken
Onlar becerememiş, ben hep yıkarım koltuklar kırılsa da yenisini alsam diye bekliyorum bir şey olmuyor

Hayırlı olsun tayininiz yavaş yavaş kullanmadıklarından toplamaya başlarsın.
Eline sağlık
Evime geldim çok şükür

İlk önce bebeklerimi suladım özlemişim sevdim onları

Bi posta havluları attım uzun programda.
Balkonu sildim serdim
Hoş geldin
Eline sağlık

Kıyamam ona kuzum benim yaaa demek sancılanıyor acaba kayası zamanı bol bol yediren biraz suda bekletip suyunu içinden bence iyi gelir bende küçükken gaz sorunu yüzünden az ağlamadım anlıyorum seni

Aynı şehirde olsak gönderirdim sana mis gibi 2 yıkamaya elinde kalırdı heralde

Günaydın kizlar musmutlu pazarlar diliyorum
Dün aklımdan masayi ve sandalyeleri sileyim diyodum eylul görmediğim yerleri sagolsun batırmış cokkk sagol negom hatirlattin

Kıyamam ona kuzum benim yaaa demek sancılanıyor acaba kayası zamanı bol bol yediren biraz suda bekletip suyunu içinden bence iyi gelir bende küçükken gaz sorunu yüzünden az ağlamadım anlıyorum seni
Kayısı hoşafı yapacağım ona sürekli bu sorunu var onun küçükken yoktu

Kayısı hoşafı yapacağım ona sürekli bu sorunu var onun küçükken yoktu
Nedeni nedir acaba yanı sıvı mi az geliyor ya da yediği bir şey ağır mi geliyor diye düşünüyorum belki yiyecekle ilgili bir şeydir değiştirince geçer biraz düşün inşallah öyle bir şeydir de bulur kurtulursunuz

Canım şu çok tüketiyor her gün yemek veriyorum çeşit. Çeşit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…