Düzenli Evimiz & Hayatımız

Eline sağlık çok yüksek gelmiş
Bugün tam 7 adet halı yıkadık ablamla. Nasip olursa cuma gitmeyi planlıyoruz. Başlayalım temizliğe dedik
Elinize sağlık
Pertim çıktı ya. Ablam sürekli elde yıkar halılarını o alışık ben tembelgillerden olunca kollarımı hissetmiyorum
Bende yıkayamam, bekarken yıkardım
Ayakta yıkamakta ne bilim
Aslında ayakta daha kolay, temizlik sopası ucuna takılan halı firçaları var, onunla sürünmeden mis gibi yıkanıyor

Haftasonu rehaveti bulunan tum arkadaşlarıma merhabaaaaa
Benim enerjim bitmek bilmiyor M Musluk Suyu yakın olaydikta halıları ben yıkasaydım saçma sapan enerji patlaması mutfak dolaylarından kapılara bahçede ot yolmaya herşeyi yaptım maşallah ama yarın heralde kolumu kaldiramicam

Dün yaptiklarimi anca simdi yazabilirim. Yine bolca tuvalette gecti günümüz camasirlari katla yerlestir yeni yikanan camasirlari as derken ev epey dagilmisti onlari toparladim mutfagi sildim bu kadarcik ama bugun leş oldu heryer karman corman ev duzelmeyene kadar bunalima girecem gibi

Herkese hayırlı geceler

Bugünkü yaptiklarim;
Kahvaltı bulaşığı toplandiktan sonra, tezgah, ocak silindi.
Yoğurt mayalandi.
Buzdolabının içi düzenlenip silindi.
Mutfak masası & sandalyeler silindi.
6 kilo bezelye ayıklanıp dondurucuya atıldı.
Duşakabin detaylı temizlendi.

Kumanda silmeyi unuttum

Televizyonumuz yok kumandamiz da yok malesef mutfak var ama bugun elimi hicbir ise surmedim yaa hep disardaydik yeni tasinmanin eksiklerini halletmeye calisiyoruz bitmiyorrrrrrr
Ev yerleşene kadar zor olur ama sonrası tertemiz düzenli olacak rahat edeceksin. Allah kolaylık versin
Eline sağlık
Canim dun yazma firsati bulamadim ama gorevlerimi yaptim
Eline sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…