Düzenli Evimiz & Hayatımız

Mutfakta masam yok ayrıca kumandam bozuk kullanmıyoruz
Bugün bavul hazırlamam ve herşeyi sığdırmam lazım. Gıcık oluyorum bavul işine ya. Herşey lazım olacak gibi geliyor ve ne koysam şaşırıyorum

Herkese günaydın, iyi pazarlar dilerim
Dünün aksine bugün erken başladık güne. Kahvaltı bitti, bulaşığı toplandı, Ocak, tezgah silindi biraz keyif yapıyoruz birazdan kahve içerim.

Dünkü yaptıklarımı paylaşmamistim bugün yazayım.

18 Temmuz
Kahvaltı bulaşığı toplandı, Ocak, tezgah, silindi.
Dondurucu temizlendi. (Zaten boş sayılır, yeni doldurmaya başlayacağım inşaallah.)
Salon, mutfak, oturma odası supuruldu. Mutfağın yerleri silindi.
Lavabo wc temizlendi.
Akşam yemeği yapıldı.

Inan telefon düşkünü değilim ama oğlumuzun kullandigim uygulamalar kamera ve buraya girememek büyük etkiliyordu
İlla ki etkiliyor elimizin altında, bir şey merak edip bakacak olmak için bile gerekiyor
Günaydın kizlar musmutlu pazarlar diliyorum
Dün aklımdan masayi ve sandalyeleri sileyim diyodum eylul görmediğim yerleri sagolsun batırmış cokkk sagol negom hatirlattin
Günaydın
Harika bi ödev günaydınn
Günaydın canım
Günaydın ☺
Ödevler yapılacak
Günaydın
Günaydın hayırlı sabahlar
Günaydın canım
Günayyyydınnn
Mutlu pazarlar

Eki Görüntüle 2664637
Günaydın canım
Ödevi almiyim bugünlük negom.
Bana bugün ful çamaşır ve yerleştirme günü.

Annemi bi gidip görücem bide market sonra işler
Kolay gelsin canım senin işler daha zor
Mutfakta masam yok ayrıca kumandam bozuk kullanmıyoruz
Bugün bavul hazırlamam ve herşeyi sığdırmam lazım. Gıcık oluyorum bavul işine ya. Herşey lazım olacak gibi geliyor ve ne koysam şaşırıyorum
Kolay gelsin canım
Günaydın kızlar
Günaydın canım
Günaydın kolay gelsin

Ödevi yapamadan kocam evden çıkardı beni. Plan yapmış gezmeye gidiyoz

Sabah kalktık önce yataklar toplandı kahvaltı edildi bulaşığı kaldırıldı mutfak masa sandalyesi silindi süpürge açıldı toz alındı beyazlar yıkandı birazdan asılacak şuan çocuğu uyutuyorum çamaşır astiktan sonra biraz yatıp dinlendirin gece 5 te yattım cumartesi diye piknik alanında sabahladık

Ödevi yapamadan kocam evden çıkardı beni. Plan yapmış gezmeye gidiyoz
Hadi iyi eğlenceler
Eline sağlık sabaha kadar nasıl durdunuz
Yok ben sessizliğin acizlik olduğunu düşünengillerdenim asaletim yok benim susamayrım
ben yoruldum hayat mode: on
Ondan ötürü olsa gerekli lazım yine iki aile ağırladım dün bitmiyordu çilem
Ya yine mi misafir yazık ama sana sürekli

Ev o kadar dağınık ki şu an. Ama kpssye hazırlandığım için saldım gitti gerçekten az kaldı ve vakit yetmiyor tekrarlara.

Ay şu an Tek hayalim Sınavı kazandiktan sonra bu başlığı takip edip deli gibi ev işi yapıp mis gibi oturmak

Haftaya anacığıma gidiyom rahatlicam inşallah
Sevindim
Sınavı atlatın bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…