Siz yapın ben spor yapıp duş alıp dışarı çıkıcamHep iş hep iş nere kadar accuk da dedikodu yapak hee
Yakinsiniz yada ayni binadasiniz heralde . Malesef benmki hep bana duskun babasyla bile bi yere kadar yani hep ben.. ama sukur artik baya arkadas gbi olmaya basladi 3 yas baya bazi seyler duzeldi sukurbenimki tam halakolik.
halasini istiyor inmiyor ayılmıyor.
bana mi heçç
baba mi heeççç
soğuk yaklaşmasaniz adam seni satir satir kullanir devam et böle.Yakinsiniz yada ayni binadasiniz heralde . Malesef benmki hep bana duskun babasyla bile bi yere kadar yani hep ben.. ama sukur artik baya arkadas gbi olmaya basladi 3 yas baya bazi seyler duzeldi sukur
Geçmiş olsun kuzuBu sıcakta nezle oldum canım ondan herhalde kafa gitti
VışşşSiz yapın ben spor yapıp duş alıp dışarı çıkıcam
Anlamadim yazdigini yaasoğuk yaklaşmasaniz adam seni satir satir kullanir devam et böle.
ayy özür dilerim yanlış yere yazmişim. kusura bakmayin.Anlamadim yazdigini yaa
Bende okudum okudum dedim ne diyor bu kadin anlaymadim . Neyse onemli degilayy özür dilerim yanlış yere yazmişim. kusura bakmayin.
ben başka konuyla burayı karıştırdım kusura bakma o cümle geçimsiz kadin kimdir konusuna aittir. buraya yazmişim nerden çiktiysa..Bende okudum okudum dedim ne diyor bu kadin anlaymadim . Neyse onemli degil
Maşallah canım çok erkencisinBugün güne erken başkadım :)
Saat 5 30 da kahvaltı hazırlandı
Kahvaltı sofrası toparlandı
Bulaşıklar duruyor biraz uyuyup öyle yapayım dedim kerahati bekliyorum :)
Estagfurullah karisiyor bazen oyle...ben başka konuyla burayı karıştırdım kusura bakma o cümle geçimsiz kadin kimdir konusuna aittir. buraya yazmişim nerden çiktiysa..
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?