Oh ne güzel. Bizim havuz emekliye ayrıldı maalesefBu gün emzirmeyi bırakmada 4. günümüz. Hala bana yapışık. Oturma odasının balkonunu topladım yıkadım havuz koydum. Dolduruyoruz şimdi. 2 saat oynasalar baya iş yaparım inşallah
Amannn valla her şeyde kavga ediyorlar. Hiç yaptığımız bi şeyde kardeş kardeş oynayalım diyen yok. Onlarla uğraşmaktan işe başlayamadımOh ne güzel. Bizim havuz emekliye ayrıldı maalesef
Güzel vakit geçirsinler
Ev berbat ama hiç halim yok.Bugünün maratonları
11:00- 13:00 arası
14:00 - 16:00 arası
16:00 - 18:00 arası
İşini bitiren kendine değer veren hatunlar keyif kahvesi ve çay görseli koysunlarNego kitabıyla koyuyodu
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
pawlover
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
@CKbeautyandsheer
@blondemary
@reyyanK
@cyd86
@mirjam
@meva888
@KARACAY
@Psikolojik Deliii
Anka
Amazing family
@Gsyabk
@mavidelisiii
Birtekefem
LuckyMom
@MorVampirella
@Pasiflora25
@Limonsuzzcay
@Niran Nevra
@kahvemsi mutluluk
S Sguat girls
@zsaracoglu
@ilmeka8384
Şaşırmadım, keşke öyle oynasalar nerde. Allah kolaylık versinAmannn valla her şeyde kavga ediyorlar. Hiç yaptığımız bi şeyde kardeş kardeş oynayalım diyen yok. Onlarla uğraşmaktan işe başlayamadım
Buralardayım
Sevindim canım buralarda olmanaŞaşırmadım, keşke öyle oynasalar nerde. Allah kolaylık versin
Buralardayım
Başladın mı canım Allah kolaylık versin.Bugün hava burda yağışlı ve soğuk ruh halimede yansıdı hava durumu.
Bu saate kadar mutfak topladım
Antreyi ve mutfağı süpürdüm
Koltukları sildim
Yarın büyük temizlik var diye fazla iş çıkarmadım kendime. günün gerisini çocuklarla film izleme ve oyuna ayırıyorum.
Minnağımıda sütten kesmenin ilk günü ilgiye fazla ihtiyacı var :)
Çok şükür canımSevindim canım buralarda olmana
İyisindir inşallah ❤
Allah kolaylaştırsın işiniben de çocuklar havuzdayken kavga ettikleri için mecbur başlarında bekledim. Sonra bebek yoruldu bi uyudu onla beraber ben de uyudum ayy inanılmaz dinlenmişim. Bi kalktım benim kızla 3 numara her yeri ekmek kırıntısı yapmış. Odanın altını üstüne getirmiş. Halılara süt dökmüş. Başlayacağım şimdi toplamaya inşallah bakalım gelen olursa beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?