Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bonus hala annemlerdeyim. Evi hamarat süpürgemiz var o süpürüp siliyor sağ olsun
Bugün kardeşimin odasını düzenlemeyi düşünüyorum pislikten görünmüyor. Her şey birbirine girmiş. Ona biraz düzen dersi vermem lazım. Akşama kadar maratondayım anlayacağın
Haa bir de banyo temizliği yaparım anacığıma. Rutin işler işte,hadi öptüm kızçe uyudu maratonlar beni bekler

Bu gün emzirmeyi bırakmada 4. günümüz. Hala bana yapışık. Oturma odasının balkonunu topladım yıkadım havuz koydum. Dolduruyoruz şimdi. 2 saat oynasalar baya iş yaparım inşallah
Oh ne güzel. Bizim havuz emekliye ayrıldı maalesef
Güzel vakit geçirsinler

paşa emiyo emzirdikten sonra benim kızın öğle saati uykusu geliyor Ona uyutacağım ondan sonra takı kutumu ıvır zıvır sepetini düzelteceğim fazlalıkları çöpe atacağım süpürge makinemin torbasını boşalacağım fitrelerini temizleyeceğim içini biçimi Her yeni bir güzel sileceğim Akşama yapacağım yemeyi düşüneceğim hava bugün kötü esiyor camlarımı silecektim silemiyorum Bugün pek bir şey yapmayacağım spor yaparım Benim de artık Kitap oku okuma alışkanlığını başlamam lazım bir ara başlamıştım tekrardan bıraktım Bugünlük bu kadar

Bugün hava burda yağışlı ve soğuk ruh halimede yansıdı hava durumu.
Bu saate kadar mutfak topladım
Antreyi ve mutfağı süpürdüm
Koltukları sildim
Yarın büyük temizlik var diye fazla iş çıkarmadım kendime. günün gerisini çocuklarla film izleme ve oyuna ayırıyorum.
Minnağımıda sütten kesmenin ilk günü ilgiye fazla ihtiyacı var :)

Başladın mı canım Allah kolaylık versin.

ben de çocuklar havuzdayken kavga ettikleri için mecbur başlarında bekledim. Sonra bebek yoruldu bi uyudu onla beraber ben de uyudum ayy inanılmaz dinlenmişim. Bi kalktım benim kızla 3 numara her yeri ekmek kırıntısı yapmış. Odanın altını üstüne getirmiş. Halılara süt dökmüş. Başlayacağım şimdi toplamaya inşallah bakalım gelen olursa beklerim

Ödevleri yaptım hemde hepiciğini
Süpürgeyş dün temizlemiştim
Yatakları topladım
Evi topladım
Bulaşık makinesini yerleştirdim
Kahvaltı hazırladım
Mutfağı topladım
Kileri yerleştirdim yine yetmedi :/
Süpürdüm
Mutfak yine dağıldı onu toplamadım az dinleneyim toplarım

Sevindim canım buralarda olmana
İyisindir inşallah ❤
Çok şükür canım
Allah kolaylaştırsın işini

Bugünün işleri

Sabah dağınıklığı büyük kuzum topladı, yataklarını düzeltti
Ben nevresimimi değiştirdim, yatak örtüsünü kirliye attım
Makinaya çamaşır attım
Kahvaltı hazırladım, hazırlarken mutfağı topladım, tezgahı üstündekileri,ocağı sildim,çöpü değiştirdim
Bulaşık makinesini boşalttım, tezgah üstündeki yıkananları kaldırdım
Kahvaltı sofrasını topladım
Yatak odasını dip köşe sildim, bir gün önce yıkamadan gelen balkon da havalanan halılarını serdim
Mutfağı sildim, aynı şekil de onun halısını da serdim
Öğle yemeği hazırladım , yendi topladım
3 makine çamaşır astım, topladım, katladım. Dördüncüyü astım, beşinci yıkanıyor
Evi süpürdüm
Wc yi temizledim
Banyoyu temizledim, çöplerini değiştirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…