Yaparsın başına geçince. Bende yapabilir miyim diyordum. Başına geçince oluyorCanım da nasıl aşure çekiyor kimse de getirmedi :/ daha önce hiç yapmadım yapabilir miyim ki tek başıma :/
Evet sabaha karşı emdi en son. Bugün geldi fazla ısrar edince biner sürdüm yavrum ağzı yanınca birdaha gelmedi :) birkaç sefer cicik oldu diye yokladı beni birde sarılı görünce fazla elleşmedi :) hapa başladım sabah bakalım inşallah kolay atlatırız. O değilde bende duygusala bağladım biraz zormuşBaşladın mı canım Allah kolaylık versin.
Köpüksuz kahve14 maratonuna yetiştim az gecikmelide olsa.
Kahvemi sona bırakamadım ara öğün olarak içmek zorundaydım köpürtemedim bile olsun.
Hemen içip başlıyorum haftalık ödevler bitti öğretmene gönderildi şükür.
Eki Görüntüle 2685189
Anamın bana süprayzı oldu 1 kasa domates 5 kilo fasulye
Hani sondan başlayacaktın. En önemlileri yapmamışsınBugün yapılcaklar mesajımı kontrol ettim.
Fazladan yaptığım şeyler oldu kitap ve sporu bırakmışım ve zavallı aspiratörümü.
erkenden balkon silinip baza boşaltılıcak ✔
dün ayrıntılı silemedim bugün silicem aspiratörü ve piriz ödevini yaparım
evi süpürücem✔
wc ler temiz üstünden geçicem✔
yemek yapıcam✔
spor yapıcam
kitap okuyacağım inş.
Aynen bi vicdan azabı oluyor insanda.evet bu gün biraz küçüldüler çok şükür. Sabah yarım daha attım. Baya uyku yaptı yine uyudum biraz daha iyiyim çok şükür. 2 gün kullansın kesilmezse üç gün kullansın daha fazla kullanmasın demiş. Bu gün ikinci gün zaten. Gece zor oluyor valla gündüz bi şekilde oyalanıyorlar da seninki daha büyük inşallah kolay geçer.Evet sabaha karşı emdi en son. Bugün geldi fazla ısrar edince biner sürdüm yavrum ağzı yanınca birdaha gelmedi :) birkaç sefer cicik oldu diye yokladı beni birde sarılı görünce fazla elleşmedi :) hapa başladım sabah bakalım inşallah kolay atlatırız. O değilde bende duygusala bağladım biraz zormuş
Sen nasılsın hapa devammı? Şişlik indimi biraz?
İnşallah canım bakalım bizim ilk gecemiz nasıl geçecek. Bana uyku vs yapmadı 2. Yarımı yuttum azönce.Aynen bi vicdan azabı oluyor insanda.evet bu gün biraz küçüldüler çok şükür. Sabah yarım daha attım. Baya uyku yaptı yine uyudum biraz daha iyiyim çok şükür. 2 gün kullansın kesilmezse üç gün kullansın daha fazla kullanmasın demiş. Bu gün ikinci gün zaten. Gece zor oluyor valla gündüz bi şekilde oyalanıyorlar da seninki daha büyük inşallah kolay geçer.
Ben hep çocuklara toplatmaya başladım. Kendileri topladıklarından dağıtmıyorlar fazla. Arada dağıtıyorlar tabi.Oyuncaklar etrafa saçılmış durumda onu seçiyorum.
Maşallah maşallah beni tepetaklak yaptı valla. Bu kadar etki beklemiyordum. Belki gece uykusuzluğundan da olmuş olabilir.İnşallah canım bakalım bizim ilk gecemiz nasıl geçecek. Bana uyku vs yapmadı 2. Yarımı yuttum azönce.
Onlar hepsini aynı yere dolduruyor ben ayırıyorum.Ben hep çocuklara toplatmaya başladım. Kendileri topladıklarından dağıtmıyorlar fazla. Arada dağıtıyorlar tabi.
hosgeldinBende katılabilirmiyim
Benim ödevler geriden geliyor mutfak fayansını sildim bu ödev de yarın artık4 eylül ödevi seçiniz
Oyuncak, vır zıvır, toka vs koyulan çekmeceleri düzenlemek.
Süpürgeleri temizlemek
Su pompası veya varsa sebil temizlemek
@malii
Bonus
H hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@pawlover
D dstn33
@Calciferr
@patuli6153
@CKbeautyandsheer
blondemary
@reyyanK
@cyd86
@mirjam
@meva888
@KARACAY
Psikolojik Deliii
Anka
@Coolpeople
@Gsyabk
@mavidelisiii
Birtekefem
LuckyMom
@MorVampirella
Aktif Lora
@Limonsuzzcay
@Niran Nevra
@kahvemsi mutluluk
@Sguat girls
@zsaracoglu
@ilmeka8384
Hamarat süpürgenin markasını alabilir miyim paw dan almıştım senden de alayım....Bonus hala annemlerdeyim. Evi hamarat süpürgemiz var o süpürüp siliyor sağ olsun
Bugün kardeşimin odasını düzenlemeyi düşünüyorum pislikten görünmüyor. Her şey birbirine girmiş. Ona biraz düzen dersi vermem lazım. Akşama kadar maratondayım anlayacağın
Haa bir de banyo temizliği yaparım anacığıma. Rutin işler işte,hadi öptüm kızçe uyudu maratonlar beni bekler
Hosbuldumm..hosgeldin
Hergün 5 madde zorunluluğu yok. ÖdeviHosbuldumm..hergun 5 madde yapmak zorunlu degilmi. Ödevi nasıl alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?