Düzenli Evimiz & Hayatımız

Başladın mı canım Allah kolaylık versin.
Evet sabaha karşı emdi en son. Bugün geldi fazla ısrar edince biner sürdüm yavrum ağzı yanınca birdaha gelmedi :) birkaç sefer cicik oldu diye yokladı beni birde sarılı görünce fazla elleşmedi :) hapa başladım sabah bakalım inşallah kolay atlatırız. O değilde bende duygusala bağladım biraz zormuş
Sen nasılsın hapa devammı? Şişlik indimi biraz?

Köpüksuz kahve

Hani sondan başlayacaktın. En önemlileri yapmamışsın

Aynen bi vicdan azabı oluyor insanda.evet bu gün biraz küçüldüler çok şükür. Sabah yarım daha attım. Baya uyku yaptı yine uyudum biraz daha iyiyim çok şükür. 2 gün kullansın kesilmezse üç gün kullansın daha fazla kullanmasın demiş. Bu gün ikinci gün zaten. Gece zor oluyor valla gündüz bi şekilde oyalanıyorlar da seninki daha büyük inşallah kolay geçer.

İnşallah canım bakalım bizim ilk gecemiz nasıl geçecek. Bana uyku vs yapmadı 2. Yarımı yuttum azönce.

Maratonu unuttum, ödevi yapmayı da unuttum bugün unutkan günümdeyim demek ki ama evi temizledim mis gibi oldu, süpürdüm sildim toz aldım. Wc banyo yıkadım, çamaşır katlayıp yerleştirdim. Yemeğim vardı bir çorba ekledim sadece, tatlı da yaptım ödevler kaldı öğretmenim dalmışım

Hamarat süpürgenin markasını alabilir miyim paw dan almıştım senden de alayım....

Hosbuldumm.. hergun 5 madde yapmak zorunlu degilmi. Ödevi nasıl alıcam
Hergün 5 madde zorunluluğu yok. Ödevi Nego veriyordu ama bu ara özel işleri var pek bakamıyor sayfaya yerine Bonus bakıyor. İsmin etiket listesine yazarlar oradan haberin olur ödevden. Bir de maraton var o da buradaki arkadaşlarla aynı saatte başlayıp aynı saatte bitiriyoruz kim ne yaptıysa yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…