Düzenli Evimiz & Hayatımız

O zaman psikiyatriden de randevu al canım.
Ben lisedeyken çarpıntım olurdu. Dediğin gibi hiç bir şey çıkmadı. Sonra kendiliğinden geçti..

Kızlar ben boyumdan büyük işlere giriştim salonun tüm duvarlarını sildim perdelerini attım camlarını sildim anam daha iş çok ama ben pert
Bir günde kendine niye bu kadar yüklendin canım
Canım beyaz sirke ben demedim, ben normal elma sirkesi kullanıyorum. Ama geçer sanmıyorum koku kalacağını
Kolay gelsin canım
Eline sağlık canım
Geçmiş olsun canım aman ihmal etme lütfen
Negohatun. Odevimi yaptim
Eline sağlık canım
Eline sağlık canım, ödev tahta kaşıkları kaynatmak

Sabah merdivenleri yîkadım
evi süpürdüm
kahvaltı hazırlama .toplama
bul.mak.çalıştırdım. boşalttım
evi DüzenlediM
pizza yaptım.
İçli köfte içi yaptım.toz aldım.
namaz kıldım
duş aldım.birazdan kızı yıkicam.oğlan kendi yıkandı.yarın okulumuz açılıyor. Çocukların kıyafetlerini hazırladım. Maraton basliyo

Cani m onun yerine yıkasam hepsini

Zaten elde yıkıyorum makinaya atmıyorum

Negohatun ben nevresimleri Pazar günleri değiştiririm. Bu görevi rutine dönüştüreceksen günümü değiştirebilirim yoksa Pazar gününe bırakacağım.
Tahta kaşıkları ben daha önce böyle temizlemiştim hiç bir şey çıkmadı suya. Gerçekten işe yarıyor mu ben mi yapamadım. Çelik Çatak kaşık nasıl olur acaba deneyen var mı.

5 maddeyi yazmak zorunlu mu. Ben yavaş yavaş uyum sağlıyayım size olur mu. Burayı bırakmak istemiyorum belki bir düzenim olur diye katıldım. İşlerim çok birikiyor işin içinden çıkamıyorum sonra.

Eline sağlık canım
Cani m onun yerine yıkasam hepsini

Zaten elde yıkıyorum makinaya atmıyorum
Sen bilirsin canım
Biraz dinlendim , uyumuşum.

Kalktım evi supurdum
Koltuk örtülerini serdim.
Evi sildim
Bulaşık Makinesini bosalttim.
Çamaşır katladim
Şimdi de çorba içiyorum..

Ev mis gibi kokuyo
Eline sağlık canım
Canım zaten yeni yeni yaptıysan verilen ödevi yapmış sayılıyorsun, kaynayınca tahta kaşığın içine işleyen bakteriler dezenfekte olmuş oluyor, sen bilirsin yani :)
Çelik çatal kaşıkları sirkeli suda kaynatıyorum güzel parlıyor

5 maddeyi yazmak zorunlu mu. Ben yavaş yavaş uyum sağlıyayım size olur mu. Burayı bırakmak istemiyorum belki bir düzenim olur diye katıldım. İşlerim çok birikiyor işin içinden çıkamıyorum sonra.
Sen bilirsin canım yazınca kendiniz motive olmuş oluyorsunuz aslında, bırakmana gerek yok ki burayı

Tahta kaşığı yapalı çok olmuştu da çıkan yağları göremeyince işe yaramadı herhalde demiştim; bir tanıdık içinden çıkan yağları, saçları hatta köpükleri anlatınca.
Ben bulaşık makinesinde karbonat ve limon tuzu kullandığım için tahta kaşıkları da içine atıyorum. Fakat çeliklerin bir süre sonra rengi değişiyor. Çamaşır suyu ya da çamaşır deterjanıyla kaynatıyordum. Sonra durulamak için çok zaman harcıyorum. Sirkede kaynatayım ben de.

: er-Rahmân ism-i şerîfi dünya hayatında mü’min ve kâfir herkes için söz konusu olan merhameti kapsarken, er-Rahîm ism-i şerîfi, dünya hayatında gösterilmiş olan rahmetin karşılığı olarak, amelleriyle bunun hakkını verenlere şamildir. Sayende öğrendim allah razı olsun. Daha önce hepsinin anlamını okudum ama bu bilgi aklıma kazındı inşallah.

bugün bisey yapamadim ben

yemek yaptim, pazara gittik geldik esimle, yemek yaptım

yarin esimle birlikte temizlik yapicaz. esim evdeyken bişey yapamıyorum ya

ya sürekli evde ya sürekli işte. bı düzen olsa ben de düzenli olcam. öğlene kadar yatti. kalkti spora gitti geldi gün bitti

Kızlar koltuğa sinen sigara kokusunu geçirmenin bir yöntemi var mı? Bilenler paylaşırsa memnun olurum.
Maalesef bilgim yok
Benim kaşıklardan da hiç öyle şeyler çıkmıyor
Amin senden de razı olsun
Kolay gelsin canım şimdiden
Eline sağlık canım hayırlı olsun mobilyalar
Canım bozuldu mu makine yani, bir kere boş çalıştır bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…