Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kıslar, özellikle Nego demiştin yaa bulaşık makinesi,
için a101den beyaz sirke aldım. Parlatıcı kısmına döktüm. Biraz da cif döktüm. Boş çalıştırdım. Ön kısımdan su aktı. Sildim ama makineyi açınca tuz ruhu dokmusum gibi kokuyor.
Yanlış mı yaptım?
Her yıkamadan sonra böyle mi kokacak?

Dr da dedi. Diğerleri olacağına 20lik dişin çürümesi daha iyi olmuş.

Ayy nasıl bir ağrı , Dr gelene kadar kafamı vuracaktim duvarlara
Ayy canım yaa. Neyse sevindim ağrının geçmesine. ❤❤❤

Hanımlar yayladan göçtüm, günlük ödevi yapamadım ama sabahtan beri sürekli çamaşır makinası çalışıyor, sürekli çamaşır serme, toplama, katlama yapıyorum.

Tüm evi sildim.

Eşya yenilediğim için odalar arası değişiklikte yapayım dedim, odadan odaya eşya transferi yapıyoruz aynı zamanda...

Rahat 1 hafta boyunca böyle aktif olurum.

Aynı zamanda sabahları öğlene kadar seminerdeyim, dersler başlamadan işleri bitirmem lazım.

Bugün yaptıklarım:
Salon perdelerini yıkadım ütüledim astım
Tüm evi dip köşe süpürüp sildim
Salon duvarlarını sildim
Tuvalet banyoyu yıkadım
Çamaşır atıp astım
Klozet takımını nevresimleri değiştirdim onlar yıkanacak
Balkonları yıkadım
Yemek yapıyorum şimdi
Akşam da halim kalırsa koridorun duvarlarını sileceğim
Diğer perdeler önümüzdeki günlerde beni bekliyor

Negom duşskabini ve banyo camını sildim sabah çıkmadan... şimdi eve gidiyorum er rahim 258 kere okunuyormuş manevi ödev de tamam. Darısı eve gidince maddi ödevlere....
Bi de kızlar benim ablam 41 yaşında kalp krizi geçirdi benim de çarpıntım var sanki biraz göğsüm de ağrıyor gibi.. eşim evde yok bu akşam doktora da gidemem. Psikolojiktir belki bi kaç oldu böyle bi şey çıkmamıştı. Bizimkilere haber verip evhamlandırmak da istemiyorum. Bana dua bekliyorum kızlar.....

Yaaa tatlım boşver işi gücü. Yok mu yakınlarda bir hastane?

Yaaa tatlım boşver işi gücü. Yok mu yakınlarda bir hastane?
Çok teşekkür ediyorum canım. Yarın gidicem zaten bi kalp dr u numarası aldım... Şöyle diyeyim ... bi kaç sefer oldu hep gittim bi şey çıkmadı. O yüzden artık psikolojik olabileceğini düşünüyorum . Bi de şimdi otobüsteyim hep tatil günleri ya da iş çıkışları oluyor, sanki yalnız kaldığım zamanlarda. Bi de bende araba kullanma fobisi oluştu kullanırdım halbuki.... biraz panik atak gibi bi şeyler yaşadığımı düşünüyorum gerçi pek bilmiyorum ama çarpıntı ölüm korkusu filan oluyor diyorlar. Bilgisi olan arkadaş var mı?

Korktum valla hemen yaziyorum

Bugün işten erken çıkacağım bebegimi alıp pazara

1. Pazara girmek aldıklarımi yerleştirmek
2. Evi süpürmek silmek
3..yemek yapmak
4..banyo ev halletmek
5. Çamaşır yikamak

1 tamam
2 tamam
3 tamam
4 Tamam
5 tamam

Bulaşık makinası çalışacak az bi şey elde yikama yerleştirme var

Çamaşır ikinci kere çalışıyor bitince asılacak

Bi de spor yapılacak bugün yeter artık yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…