Geçmiş olsun canım:)Sağol canım.. 20lik diş çürümüş..
Ya Dr igneyi yapar yapmaz , agrim geçti
Maşallah eli de hafifti, hissetmedim hiç.
Çok şükür kurtuldum..
O dereceye mi gelmiş?Dişçiye , dişçiden kadın doğumcuya oradan tekrar dişçiye. Mahvoldum sıcak bide.
Cektiler kurtuldum.. şükür.
Allah'tan ikinci Dr gördü. İlki çürüğü gormedi., Kanal tedavisine dünyanın parasını gomucektim... .O dereceye mi gelmiş?
20 lik diş. İyi olmuş çektirdiğin.Allah'tan ikinci Dr gördü. İlki çürüğü gormedi., Kanal tedavisine dünyanın parasını gomucektim... .
Dr da dedi. Diğerleri olacağına 20lik dişin çürümesi daha iyi olmuş.20 lik diş. İyi olmuş çektirdiğin.
Ben ne çektim o 20liklerden
Ayy canım yaa. Neyse sevindim ağrının geçmesine. ❤❤❤Dr da dedi. Diğerleri olacağına 20lik dişin çürümesi daha iyi olmuş.
Ayy nasıl bir ağrı , Dr gelene kadar kafamı vuracaktim duvarlara
Bende...Ayy canım yaa. Neyse sevindim ağrının geçmesine. ❤❤❤
Tülleri beyazlatıyor mu?Salon tüllerim canım sabun rendeledim suya batırdım sonra makineye
Gözün aydın canımBende...
Ya Dr igneyi yaptı geçti hemen gözlerimden kalpler çıktı resmen
Doktora dedim geçti gidebilirim.
İlk defa denedim ben de ama fark göremedim bir daha yapmam ben deTülleri beyazlatıyor mu?
Yaaa tatlım boşver işi gücü. Yok mu yakınlarda bir hastane?Negom duşskabini ve banyo camını sildim sabah çıkmadan... şimdi eve gidiyorum er rahim 258 kere okunuyormuş manevi ödev de tamam. Darısı eve gidince maddi ödevlere....
Bi de kızlar benim ablam 41 yaşında kalp krizi geçirdi benim de çarpıntım var sanki biraz göğsüm de ağrıyor gibi.. eşim evde yok bu akşam doktora da gidemem. Psikolojiktir belki bi kaç oldu böyle bi şey çıkmamıştı. Bizimkilere haber verip evhamlandırmak da istemiyorum. Bana dua bekliyorum kızlar.....
Çok teşekkür ediyorum canım. Yarın gidicem zaten bi kalp dr u numarası aldım... Şöyle diyeyim ... bi kaç sefer oldu hep gittim bi şey çıkmadı. O yüzden artık psikolojik olabileceğini düşünüyorumYaaa tatlım boşver işi gücü. Yok mu yakınlarda bir hastane?
Korktum valla hemen yaziyorum
Bugün işten erken çıkacağım bebegimi alıp pazara
1. Pazara girmek aldıklarımi yerleştirmek
2. Evi süpürmek silmek
3..yemek yapmak
4..banyo ev halletmek
5. Çamaşır yikamak
Negohatun. Odevimi yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?