- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Ah canım negoom kesiyorum cezamı çamaşır makinesinin deterjan gözünü yuvarlak cam bölümünü bulaşık makinesinin de yanlarını etrafını silsem beni affeder misinKalbim çıt diyee kırıldı
Teşekkür ederim, sitemime böyle güzel cevap verdiğin için. Çok iyi geldi buAh canım negoom kesiyorum cezamı çamaşır makinesinin deterjan gözünü yuvarlak cam bölümünü bulaşık makinesinin de yanlarını etrafını silsem beni affeder misin
Allah kolaylık versin biz de başlayamadık bi türlü tuvalete girmek dahi istemiyorOff ya 2 kere yatak odası halıma 1 kere oturma odasındaki koltuğuma çiş yaptı sıpam kesinlikle bez bağlayamıyorumkendimi tuvalet eğitiminin içinde buldum
Sileceğim amaTeşekkür ederim, sitemime böyle güzel cevap verdiğin için. Çok iyi geldi bu
Benim hiç öyle niyetim yoktuAllah kolaylık versin biz de başlayamadık bi türlü tuvalete girmek dahi istemiyor
Huzuru kaçıran sen değilsin kiSayfada huzur kaçması en son isteyeceğim şey ama kimse cevapsız kalmasın.
Huzuru kaçıran sen değilsin ki
Ben etiketsiz devam edeyim nego. Buara fazla giremediğim zamanlar olacak zaten hem benimde aklım kalmaz burda. Sonuçta uğraş veriyorsun tek tek etiketleme vs emek harcıyorsun. Ben gelebildiçe takip edicemKonunun ilk mesajına da ekledim, aktif olmayanları etiket listesine eklemiyorum ve çıkarıyorum artık. Bu konu da ki son bilgilendirme mesajımdır. Sayfayı etiketsiz bir şekil de takip edebilir isteyenler
Aktiflikten öte beğeni dahi yapmayanlar var ödev mesajına.
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
pawlover
C Calcifer
p a t u l i
CKbeautyandsheer
blondemary
Mehfam
cyd86
mirjam
meva888
KARACAY
Psikolojik Deliii
Anka
Amazing family
Birtekefem
mavidelisiii
LuckyMom
Mor Vampirella
Aktif Lora
Limonsuzzcay
Handandandan
U UcanSupurge
K kahvemsi mutluluk
S Sguat girls
ilmeka8384
Seaslug
Ballikko
mimesis
Eva
@meldaakatii
minikbebegim9640
Saricivcivcikcik
Y Yagber42
Burdayım beeennn :)Konunun ilk mesajına da ekledim, aktif olmayanları etiket listesine eklemiyorum ve çıkarıyorum artık. Bu konu da ki son bilgilendirme mesajımdır. Sayfayı etiketsiz bir şekil de takip edebilir isteyenler
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
pawlover
C Calcifer
p a t u l i
CKbeautyandsheer
blondemary
Mehfam
cyd86
mirjam
meva888
KARACAY
Psikolojik Deliii
Anka
Amazing family
Birtekefem
mavidelisiii
LuckyMom
Mor Vampirella
Aktif Lora
Limonsuzzcay
Handandandan
U UcanSupurge
K kahvemsi mutluluk
S Sguat girls
ilmeka8384
Seaslug
Ballikko
mimesis
Eva
@meldaakatii
minikbebegim9640
Saricivcivcikcik
Y Yagber42
Önce anne hazır hissetmeliymiş zatenBenim hiç öyle niyetim yoktu
Ben çalışıyorum çocuk da var üstelik ödevler günlük ve çok zorlamayacak şekilde ben de biriktirir biriktirir sonra işin içinden çıkamazdım Burda ufak ufak yapınca çok yorulmuyorum daHerkese merhaba, acaba aranızda çalışan kadınlar var mı? Okudukça özendim ama yetişebilir miyim bilemiyorum. Katılabilir miyim ki bende acaba
Her etiket yaptığında heyacanlaniyorm ya, Yeni bi iş mi yapcaz diyeKonunun ilk mesajına da ekledim, aktif olmayanları etiket listesine eklemiyorum ve çıkarıyorum artık. Bu konu da ki son bilgilendirme mesajımdır. Sayfayı etiketsiz bir şekil de takip edebilir isteyenler
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
pawlover
C Calcifer
p a t u l i
CKbeautyandsheer
blondemary
Mehfam
cyd86
mirjam
meva888
KARACAY
Psikolojik Deliii
Anka
Amazing family
Birtekefem
mavidelisiii
LuckyMom
Mor Vampirella
Aktif Lora
Limonsuzzcay
Handandandan
U UcanSupurge
K kahvemsi mutluluk
S Sguat girls
ilmeka8384
Seaslug
Ballikko
mimesis
Eva
@meldaakatii
minikbebegim9640
Saricivcivcikcik
Y Yagber42
Evet ya bugün ne yapacağız diye ben de artık düzen oturttum burası sayesindeHer etiket yaptığında heyacanlaniyorm ya, Yeni bi iş mi yapcaz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?