- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Sirkeyi bulaşık makinesinin içine boca ediyorum sonra boş çalıştırıyorum çamaşır makinesinde ise ya içine istersen ya da deterjan gözünden akıtıp çalıştırabilirsin canımBulaşık makinası yeni durdu bosaltamam şimdi çocuk uyuyo.
Çamaşır da dolu yeni accam
Ben hiç sirkeyle çalıştırmadim daha önce nasıl yapcam acaba
Ne kadar koysam içine?Sirkeyi bulaşık makinesinin içine boca ediyorum sonra boş çalıştırıyorum çamaşır makinesinde ise ya içine istersen ya da deterjan gözünden akıtıp çalıştırabilirsin canım
He bide 10 litre süt pişirip, yoğurt mayaladımMerhaba
Sabah kahvaltı sonrası mutfağı topladım ve beyaz eşyaları sildim.
Kedimi yıkadım ve balkonu yıkadım.
Mama tabağını dezenfekte ettim
Şimdi de yemek yapmaya başlıcam.
Akşam da makinaları boşaltıp sirke ile boş çalıştırcam inşallah
Nego
Ya sen nereye gidiyorsun kader arkadaşım ben de gel tuvalet eğitimi verelim beraber diyecektimBen etiketsiz devam edeyim nego. Buara fazla giremediğim zamanlar olacak zaten hem benimde aklım kalmaz burda. Sonuçta uğraş veriyorsun tek tek etiketleme vs emek harcıyorsun. Ben gelebildiçe takip edicem
Ben bi makineye bir şişe döküyorum şu küçüklerden canımNe kadar koysam içine?
Sagol canm ❤Ben bi makineye bir şişe döküyorum şu küçüklerden canım
Kız nereye gitmiyorum be nego banada konumdan gidermisin demedikçe burdayımYa sen nereye gidiyorsun kader arkadaşım ben de gel tuvalet eğitimi verelim beraber diyecektim
Başladın mı şimdi kesin :/Off ya 2 kere yatak odası halıma 1 kere oturma odasındaki koltuğuma çiş yaptı sıpam kesinlikle bez bağlayamıyorumkendimi tuvalet eğitiminin içinde buldum
Merhaba, çalışan arkadaşımız çok sayfa da. Ödev verdiğim zaman sana uyarsa yaparsın uymazsa yapmazsın , her gün en azından bir mesaj da yazarsan memnun olurum. Verdiğim ödevler bazen boşa mı gidiyor anlamıyorum çünkü bazıları içinHerkese merhaba, acaba aranızda çalışan kadınlar var mı? Okudukça özendim ama yetişebilir miyim bilemiyorum. Katılabilir miyim ki bende acaba
Sende kıymetlisinSeni çok sevdiğimi demiştim dimi
Bazen elimden hiç bişey gelmediği zamanlarda en güzel desteği gayreti burdan gördüm o yüzden kıymetli.
Huzur bırakayım biraz bugün bu moddayım bende
Canım sen zaten bana özelden yazıyorsun aktif olup olmayacağını o yüzden senin etiketin sorun değil zatenBen etiketsiz devam edeyim nego. Buara fazla giremediğim zamanlar olacak zaten hem benimde aklım kalmaz burda. Sonuçta uğraş veriyorsun tek tek etiketleme vs emek harcıyorsun. Ben gelebildiçe takip edicem
Tüh kötü olmuş :/Makinelerim dolu sabahtan beri boşa çıksa ödevimi anca akşam yapabilicem sanırım köpeğim bütün perdelerime işedi
Burdayım beeennn :)
Her etiket yaptığında heyacanlaniyorm ya, Yeni bi iş mi yapcaz diye
AslındaNego yarınki ödev benden gelsin mi ?
Bir şişe çok olur, bir çay bardağı yeter canımBen bi makineye bir şişe döküyorum şu küçüklerden canım
Niye kovayim atar mı yapıyorsunKız nereye gitmiyorum be nego banada konumdan gidermisin demedikçe burdayımama totom yemez benim daha memelerim kendine yeni geliyor çişi eksik kalsın :) sütün kesldimi? Ben takibi devam ettiricem ama bazı oluyor yapmak istemiyorsun iş veya yapınca yazmak istemiyorsun gibi ondan etiketten çıkayım dedim. Malum bebekli ev hergün düzene uyamıyor insan.
He balkon yıkayamadım bugün :) canımsın zor değilse gelemediğim günlerde bilki aklım burda :)Başladın mı şimdi kesin :/
Merhaba, çalışan arkadaşımız çok sayfa da. Ödev verdiğim zaman sana uyarsa yaparsın uymazsa yapmazsın , her gün en azından bir mesaj da yazarsan memnun olurum. Verdiğim ödevler bazen boşa mı gidiyor anlamıyorum çünkü bazıları için
Sende kıymetlisinbugün tam ihtiyacım olan şey huzur
Canım sen zaten bana özelden yazıyorsun aktif olup olmayacağını o yüzden senin etiketin sorun değil zaten
Tüh kötü olmuş :/
Aslındakk birinci noteri ın önerisi her gün sırayla biri versin. Deneyebiliriz
Bir şişe çok olur, bir çay bardağı yeter canım
Niye kovayim atar mı yapıyorsun
Ben de valla çoğu ödevi yapcam diyorum yapamıyorum. Öyle muhabbet ediyorum dersi kaynatan öğrenciler gibiyimKız nereye gitmiyorum be nego banada konumdan gidermisin demedikçe burdayımama totom yemez benim daha memelerim kendine yeni geliyor çişi eksik kalsın :) sütün kesldimi? Ben takibi devam ettiricem ama bazı oluyor yapmak istemiyorsun iş veya yapınca yazmak istemiyorsun gibi ondan etiketten çıkayım dedim. Malum bebekli ev hergün düzene uyamıyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?