Ben başlamadım ama o başladı mümkün değil bağlamıyor bezi lazımlığın başında bekliyoruz beraberBaşladın mı şimdi kesin :/
Ben de valla çoğu ödevi yapcam diyorum yapamıyorum. Öyle muhabbet ediyorum dersi kaynatan öğrenciler gibiyim
Süt tam kesilmedi hala ama o ilk acılar geçti çok şükür. Gel beraber meme acısı çektik biraz da çiş kaka temizleyelimçok zevkli bak lazımlığın başında kitap falan okuyorsun nöbet tutuyorsun iki dakika zile bakmaya gidiyorsun hoppp halıya çişten kalp çizmiş sana sevgilerini gönderiyor falan
İyide seninki benimkinden dahada küçük kasları geliştimiki de başladınız? Yazın yaparız be şimdi havalar serinliyor veya ben üşüyorum falan filan yemiyo anlaBen de valla çoğu ödevi yapcam diyorum yapamıyorum. Öyle muhabbet ediyorum dersi kaynatan öğrenciler gibiyim
Süt tam kesilmedi hala ama o ilk acılar geçti çok şükür. Gel beraber meme acısı çektik biraz da çiş kaka temizleyelimçok zevkli bak lazımlığın başında kitap falan okuyorsun nöbet tutuyorsun iki dakika zile bakmaya gidiyorsun hoppp halıya çişten kalp çizmiş sana sevgilerini gönderiyor falan
Biliyorum canımHe balkon yıkayamadım bugün :) canımsın zor değilse gelemediğim günlerde bilki aklım burda :)
A ha ha çok hoşsunBen de valla çoğu ödevi yapcam diyorum yapamıyorum. Öyle muhabbet ediyorum dersi kaynatan öğrenciler gibiyim
Enişte artık halletsin yemek işiniBen başlamadım ama o başladı mümkün değil bağlamıyor bezi lazımlığın başında bekliyoruz beraberdaha bulaşık bitmedi. Akşama yemek yok oyy dağlar dağlar
Amannn tamam sonra yandaş ararsın kendineİyide seninki benimkinden dahada küçük kasları geliştimiki de başladınız? Yazın yaparız be şimdi havalar serinliyor veya ben üşüyorum falan filan yemiyo anla
Enişte 2 gün hastaneye gitti diye salona kapattık karantinadaBiliyorum canım
A ha ha çok hoşsunsohbetin yeter
Enişte artık halletsin yemek işini
Allah kolaylık versin. Çabucak alışır umarım
Selam kızlar18 eylül ödevi @samdan dan
Bulaşık makinesini boş çalıştırmak sirke ile
Çamaşır makinesinide aynı şekilde
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
Ataayemi zeynepyu
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@pawlover
@Calciferr
@patuli6153
@CKbeautyandsheer
@blondemary
@reyyanK
cyd86
@mirjam
@meva888
@KARACAY
@Psikolojik Deliii
Anka
@Coolpeople
@Birtekefem
@mavidelisiii
LuckyMom
@MorVampirella
@Pasiflora25
@Limonsuzzcay
@Niran Nevra
U UcanSupurge
K kahvemsi mutluluk
@Sguat girls
@ilmeka8384
@Seaslug
@SiyahPapatyaa
@kaybolmak
@-Erva-
@meldaakatii
@minikbebegim9640
@Saricivcivcikcik
@Yagber42
Beni etiketlemeye devam et lütfen, işe geri dönene kadar en azindan katılırım sizeKonunun ilk mesajına da ekledim, aktif olmayanları etiket listesine eklemiyorum ve çıkarıyorum artık. Bu konu da ki son bilgilendirme mesajımdır. Sayfayı etiketsiz bir şekil de takip edebilir isteyenler
Aktiflikten öte beğeni dahi yapmayanlar var ödev mesajına.
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
Ataayemi zeynepyu
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@pawlover
@Calciferr
@patuli6153
@CKbeautyandsheer
@blondemary
@reyyanK
cyd86
@mirjam
@meva888
@KARACAY
@Psikolojik Deliii
Anka
@Coolpeople
@Birtekefem
@mavidelisiii
LuckyMom
@MorVampirella
@Pasiflora25
@Limonsuzzcay
@Niran Nevra
U UcanSupurge
K kahvemsi mutluluk
@Sguat girls
@ilmeka8384
@Seaslug
@SiyahPapatyaa
@kaybolmak
@-Erva-
@meldaakatii
@minikbebegim9640
@Saricivcivcikcik
@Yagber42
O da iyiymişEnişte 2 gün hastaneye gitti diye salona kapattık karantinada
TamamBeni etiketlemeye devam et lütfen, işe geri dönene kadar en azindan katılırım size
Biliyorum canımBen etikete devam etmek istiyorumNego Genelde aktifim ama arada işlerim oldugunda bilgi vermeye çalışıyorum.
Bir alıştıysa artık giymez bezi seninki zorunlu oldu biraz ben daha yeni 1 paket bez aldırdım darısı bize ama zamanını bilmiyorum :) anası olarak hazır değilim henüz :) ama emzik bırakma işlerine girişecem birkaç güne başarılı olurum inşallah. Sizde yokmu emzik neyimAmannn tamam sonra yandaş ararsın kendine
Valla çiş tutma kaslarını bilmem ama bez çıkarma kasları çok gelişmiş 2 saniyede çıkarıyor
Bu huy bende boca ediyorum deterjanı vsBir şişe çok olur, bir çay bardağı yeter canım
Fikir veririm ama fikir sahibine kahretmek lanet etmek yok ona göre anlaşalımAslında [IMG alt="samdan"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/834/834752.jpg?1593162457[/IMG] samdan ın önerisi her gün sırayla biri versin. Deneyebiliriz
Sabah ben konuşmuştum İyiyim diyordu. Az önce eşim kötüye gidiyor dedi. Öksürmekten konuşamadı dediO da iyiymişnasıl kv den?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?