Düzenli Evimiz & Hayatımız

Negoooo ben bir süre katılamayacagim ama mutlaka gelmek istiyorum herşeyi yoluna koyunca

Kaç aylık aklımda tutamadm ki soruyorum bi daha

Kız küçük yaa kapatın altını çocuğun sen daha tecrübelisin kuzum akıl vermek gibi değilde 25 aydan sonra daha iyi oluyor.
Canım ben başlamadım zaten kendisi tutturdu lazımlığı getirdi odanın ortasına koydu ben de buraya yapcam dedi. Bezi çıkardı attı. Takamıyorum bezsiz çıplak dolaşıyor sabahtan beri. Ben de bari başında bekliyim lazımlığa denk getirelim dedim. Yok 1 saat oturuyoruz kalktığı gibi halıya yapıyor lazımlığı kaldıracağım uyuyup uyanınca unutur inşallah 50 ilk öpücükteki kız gibi

Neyse yaa belki öğrenir. Ben de derim benim oğlan lazımlığı getirdi bezi çıkardı kendisi öğrendi çişini diye hava atarım ilerde

büyük oğlum da tuvalete geldi siz orda napıyorsunuz dedi biz çişimizi buraya yapıyoruz dedim o da ben de buraya yapmak istiyorum dedi öyle öğrenmişti bu da böyle olsun napalım

Haberleri dinlemek lazım
Geçmiş olsun
Herkese merhaba, acaba aranızda çalışan kadınlar var mı? Okudukça özendim ama yetişebilir miyim bilemiyorum. Katılabilir miyim ki bende acaba
Ben de varım. Yetişemiyorum ben. Yorgun gelince iş yapamıyorum.
Bu kadar işi ben yapsam sonraki 2-3 gün yatardım. Maşallah.
Kaçıncı levelde orası

bugün yaptıklarım
*yemek hazırladım, sofra kurdum topladım
*bulaşık mk boşaltıp doldurdum
*2 makine çamaşır attım.katladım yerleştirdim.
*Çocuklarla oynadım
Aslında çamaşırları cumadan yıkasam haftasonu daha fazla zaman kalacak gibi. Birde böyle deneyeyim.

️Okula gidildi okul dönüşü hazır kahvaltı sofrasına konuldu sofra toplandı bulaşıklar yerleştirildi
️Eve dağılan milyon tane oyuncak vs toplandı
️Ev süpürüldü
️Toz alındı
️Yemek yapıldı akşam yemeği bulaşıkları doldurulup makine çalıştırıldı boşaltıldı
️Çamaşır makinesinin deterjan gözü temizlendi cam bölüm silindi bulaşık makinesinin kapağının iç yanları ve etrafı silindi
️Çamaşır ve bulaşık makinesi sirke ile boş çalıştırıldı

Perdeyi yıkadığınız zaman silmeden mi takıyorsunuz. O yıkanan perde toz is olmuyor mu
Allahım Allahım yoksa buradaki herkes korniş mi siliyor valla yok öyle çat diye geçiriyorum kornişe Hoş perdeyi bile takamıyorum Boynumdaki fıtıklarım ve düzleşmem Sayesinde
Adama taktırıyorum ona da sil desem o gün bizim miladımız olur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…