- 1 Ocak 2019
- 743
- 2.609
- 113
Negoooo ben bir süre katılamayacagim ama mutlaka gelmek istiyorum herşeyi yoluna koyuncaKonunun ilk mesajına da ekledim, aktif olmayanları etiket listesine eklemiyorum ve çıkarıyorum artık. Bu konu da ki son bilgilendirme mesajımdır. Sayfayı etiketsiz bir şekil de takip edebilir isteyenler
Aktiflikten öte beğeni dahi yapmayanlar var ödev mesajına.
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@pawlover
@Calciferr
p a t u l i
@CKbeautyandsheer
@blondemary
@reyyanK
@cyd86
@mirjam
@meva888
@KARACAY
Psikolojik Deliii
Anka
@Coolpeople
@Birtekefem
mavidelisiii
@Yesilb4h4r
@MorVampirella
@Pasiflora25
@Limonsuzzcay
@Niran Nevra
U UcanSupurge
@kahvemsi mutluluk
@Sguat girls
@ilmeka8384
@Seaslug
@SiyahPapatyaa
@kaybolmak
@-Erva-
@meldaakatii
@minikbebegim9640
@Saricivcivcikcik
@Yagber42
Allahım günü kapatmadan 1 kere lazımlığa yapmayı becerebileydikhalılarım mahvoldu
Takmıyor canım ya. Yerlere atıyor kendini kafasını duvarlara vuruyor. Anadan doğma çırılçıplak dolaşıyor sabahtan beriAnka yapma yaa bezle olmuyosa
Takmıyor canım ya. Yerlere atıyor kendini kafasını duvarlara vuruyor. Anadan doğma çırılçıplak dolaşıyor sabahtan beri
babası soruyor bezin nerde senin çişini nereye yapıyorsun diye lazımlığı getiriyor buraya diyor duy da inanma
22 aylık. Ben de tutamıyorum zaten sabah 4 yaşa 2 yaş yazmışımKaç aylık aklımda tutamadm ki soruyorum bi daha
22 aylık. Ben de tutamıyorum zaten sabah 4 yaşa 2 yaş yazmışım
Canım ben başlamadım zaten kendisi tutturdu lazımlığı getirdi odanın ortasına koydu ben de buraya yapcam dedi. Bezi çıkardı attı. Takamıyorum bezsiz çıplak dolaşıyor sabahtan beri. Ben de bari başında bekliyim lazımlığa denk getirelim dedim. Yok 1 saat oturuyoruz kalktığı gibi halıya yapıyorKız küçük yaa kapatın altını çocuğunsen daha tecrübelisin kuzum akıl vermek gibi değilde 25 aydan sonra daha iyi oluyor.
Külot bez yırtmıyor külot gibi çıkarıp atıyorKülot bezlerden mi olsa yırtamaz belkibir ihtimal
Haberleri dinlemek lazım3 gündür evde televizyon kapalı açmıyorum ne kızım ne kocam ne ben izlemiyorum kızımla kocamla daha çok vakit geçiriyoruz
Takıntılarımdan kurtulmaya çalışıyorum
Psikolojisi bozuk benimkendime kitap alıcam bu hafta . Burda bana biri 2 psikolog önermişti onları dinliyorum 3 gündür sabahları erken kalkıyorum bütün olumsuz düşüncelerden uzağım
Geçmiş olsunMerhaba herkese, iyi günler. Bu saate kadar;
Dün yatmadan bulaşık makinasını çalıştırmıştım, onu boşalttım,
Tezgahta geceden kalan birkaç parça şey vardı onları toparladım,
Bulaşık ve çamaşır makinasını hijyen programında sirke ile çalıştırdım,
Mutfaktaki çöp kovasının kapağını yıkadım,
Öğlen eşim yemeye geldi, bir şeyler hazırladım, mutfağı toparladım, elde yıkamam gerekenleri yıkadım,
Marketten aldıklarımı deterjanlı bezle sildim, havalandırdım, buzdolabına yerleştirirken dolabı da düzenledim,
Patates soğan kovasını temizledim,
Mutfakta kullandığım havluları ve bezleri dezenfekte ettim, şimdi de makinada 95 derecede yıkanıyorlar.
Saat 4 gibi yemeği yapmaya başlayacağım.
Bu sabah, gece babamın rahatsızlandığını öğrendim, keyfim kaçtı. Kıyafet dolabını düzenlemek istiyordum ama yapacak enerjim kalmadı.
Ben de varım. Yetişemiyorum ben. Yorgun gelince iş yapamıyorum.Herkese merhaba, acaba aranızda çalışan kadınlar var mı? Okudukça özendim ama yetişebilir miyim bilemiyorum. Katılabilir miyim ki bende acaba
Bu kadar işi ben yapsam sonraki 2-3 gün yatardım. Maşallah.12.30 - 13.30 maraton sonucum
Namazımı kıldım önce
Sofrayı ve mutfağı topladım, elde yıkanacakları yıkadım
Banyoya çamaşır suyu sıkıp sildim
Sabah astığım çamaşırları topladım
Makineye yeni çamaşır attım
Kuş kafesini temizledim
Oturma odası koltuklarını çektim, toz aldım ,süpürdüm, sildim . Koltukların yerini değiştirdim. Halısı yıkamaya gidecek
Şimdi kahve molası
14.30 - 17.30 maraton sonucum
Mutfak eşyalarının yerini değiştirdim, koltuk, masa vs
Çekince altlarını süpürüp sildim
Kiler dolabımı düzenledim
Buzdolabı ve dondurucuyu çekip altlarını süpürüp sildim
Kalan yerleri sildim
Karnıyarık içi pişirdim, patlıcanı kızartıp yemeği ocağa koydum
Kıl biber vardı biraz ,onunla bir kavanoz yağlı biber turşusu yaptım
Elde yıkanacakları yıkadım
Balkonu sildim
Çamaşır astım
17.30 - 19.00
Salon da ki eşyaların yerini değiştirdim
Toz aldım
Halıları toplamıştım , dip köşe her eşyanın altını süpürdüm sildim
Salon da olmaması gerekenleri kaldırdım
Halıları serdim
Veee final
Kaçıncı levelde orasıBu huy bende boca ediyorum deterjanı vs
Fikir veririm ama fikir sahibine kahretmek lanet etmek yok ona göre anlaşalım
şimdi size asla yapmadığım ve yapacağımdan hiç de emin olmadığım bir iş önereceğim birkaç yıl önce Bi arkadaşım bana bildiğin temizlik için Kadın var mı? Kornişleri sildireceğim demişti O gün hayatımın travmasını yaşadım nasıl böyle oldum totosunu yerden kaldıramayan bi varlık oldum şimdi anladınız değil mi
Dedim ki sen asla o levele ulaşamayacaksın sal gitsin
yarınki ödev: kornişleri silmek
Bana çok uzak hatta benim için Nirvana ilk defa ondan duymuştum kornişlerin silindiğiniKaçıncı levelde orası
Perdeyi yıkadığınız zaman silmeden mi takıyorsunuz. O yıkanan perde toz is olmuyor muBana çok uzak hatta benim için Nirvana ilk defa ondan duymuştum kornişlerin silindiğini
Allahım Allahım yoksa buradaki herkes korniş mi siliyorPerdeyi yıkadığınız zaman silmeden mi takıyorsunuz. O yıkanan perde toz is olmuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?