Düzenli Evimiz & Hayatımız

Rabbim sifa versin babana

Yaaaa çok üzüldüm canım. Kaç yaşında? Allahım şifalar versin. Benim annem de kanser ama yavaş büyüyeninden. Yarın bizim de kontrolümüz var. İşten izin alıp öğleden sonra doktora götürücem. Allah şifa versin, Allah darda koymasın hepimizi....

53 yaşında canım. Bizim ki çok hızlı büyüyor maalesef. Allah senin annene de şifa versin inşallah cümle hastalarla birlikte.. 2 defa ameliyat oldu babam ama kökten temizleyemiyorlar çok riskli yerlerde.

Çok cokgecmis olsun rabbin bir an önce şifa versin sağlıklı onur geçirsin sizlerle inşallah hangi hastaneye götürüyorsunuz canım hangi sehirdesin

Çok cokgecmis olsun rabbin bir an önce şifa versin sağlıklı onur geçirsin sizlerle inşallah hangi hastaneye götürüyorsunuz canım hangi sehirdesin
Amiin sağ ol canım. Doktoru Prof. Lokman hekime götürüyoruz. Ankaradayız. Kemoterapi sonrası yormayalım daha fazla yapacak bir şey yok artık dedi ama biz başka doktorada götürelim diyoruz.

Amiin sağ ol canım. Doktoru Prof. Lokman hekime götürüyoruz. Ankaradayız. Kemoterapi sonrası yormayalım daha fazla yapacak bir şey yok artık dedi ama biz başka doktorada götürelim diyoruz.
Benim kayinbabamda kanserden vefat etti. Ama öncesinde çok doktor gezdiler pek bir şey yapmadılar ben istanbulda çapa tıp elimizden birşey gelmezse hastayı yormayalım sadece evrakları getir dedi bakayım dedi sonra 1 hafta sonra doktor aradı acil getirin dedi ama o sırada vanda ve durumu kötüydü götüremedik bir süre sonra vefat etti o yüzden istanbulda tanıdığın varsa bir gitsin onkoloji bölümüne konuşsun kabul ederlerse bizimki gibi evrakları bir görsünler bir şey yapabileceklerini düşünürlerse çağırırlar belki bir faydası olur ben artık istanbulda değilim adanada yaşıyorum yani istanbulda olsam gider sorardım ama canım belki birini bulursun olmadı ara bir konuş

Ankara da liv hastanesi de var Bi bakın isterseniz lokman hekime hiç götürmeyin hiç hoş Bi hastane değil Ankara'daki yine de siz bilirsiniz liv hastanesi biraz pahalı Bi hastane ama doktorlarından biz çok. Memnunuz
Hastane olarak memnun değiliz ama doktorumuz çok iyi bir doktor zaten beyin cerrahımız bu hastanede. Liv de medikal doktoruna gidiyoruz canım

Allah rahmet eylesin canım. Bilgiler için çok teşekkür ederim. İstanbulda bir doktor varmış biz de görüşmeyi düşünüyoruz kemoterapi sonrası sonuç alamazsak. Şu an tedavi sürecindeyiz inş sonuç alırız

Inşallah sonuç güzel olur ve hiç kafanızda yorulmaz. Allahtan bir an önce şifa diliyorum

Uzun zamandır bildirim gelmeyince konu bir süreliğine aktif değil herhalde diye düşündüm. Konuya girip bakmak anca aklıma geldi.
Elimden geldiğince mesajları okumaya çalıştım.

Amazing family geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah.
LuckyMom çocuğunuzun durumu için sevindim. Tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

Teşekkür ederim sağolun. Çarşamba sabahı taburcu olduk çok şükür.

Bende dün sabahtan evleri topladım ve 60 tane kadar içli köfte yaptın misafirliğe gidecektik oraya götürdüm oradan geldim. Evleri sildim supurdum banyo tuvalet yıkadım eve misafir geldi akrabalar onlara çay sunumu çayın yanına atıştırmalık birseyler hazırladım onlar gidince akşam yemeğini hazırladım yedik içtik ortalığı topladım 10da vurdum kafayı yattım tabi oğlanı uyuttuktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…