- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 208
- 34
Rabbim sifa versin babanaKızlar bu arada hiç yeri gelmedi söylemedim ama benim babam kanser ve kötü huylu. Kemoterapi alıyor. 3 ay kadar alacak sonra iyi olmazsa hastayı yormayalım dedi doktorÖncesinde de Işın ve kemoterapi beraber almıştı ama maalesef beyini sarıyor tümör!
Dua’ya çok ihtiyacımız var daha çok genç
Yaaaa çok üzüldüm canım. Kaç yaşında? Allahım şifalar versin. Benim annem de kanser ama yavaş büyüyeninden. Yarın bizim de kontrolümüz var. İşten izin alıp öğleden sonra doktora götürücem. Allah şifa versin, Allah darda koymasın hepimizi....Kızlar bu arada hiç yeri gelmedi söylemedim ama benim babam kanser ve kötü huylu. Kemoterapi alıyor. 3 ay kadar alacak sonra iyi olmazsa hastayı yormayalım dedi doktorÖncesinde de Işın ve kemoterapi beraber almıştı ama maalesef beyini sarıyor tümör!
53 yaşında canım. Bizim ki çok hızlı büyüyor maalesef. Allah senin annene de şifa versin inşallah cümle hastalarla birlikte.. 2 defa ameliyat oldu babam ama kökten temizleyemiyorlar çok riskli yerlerde.Yaaaa çok üzüldüm canım. Kaç yaşında? Allahım şifalar versin. Benim annem de kanser ama yavaş büyüyeninden. Yarın bizim de kontrolümüz var. İşten izin alıp öğleden sonra doktora götürücem. Allah şifa versin, Allah darda koymasın hepimizi....
ÖNEMLİ : Aktif olmayanları etiket listesine eklemiyorum artık. Onlar etiketsiz olarak sayfayı takip edebilirler
Merhabalar
Eviniz de hayatınız da düzenli olsun istermisiniz? O zaman doğru yerdesiniz
Bazen yapacak çok işimiz olur ama bir türlü başlayamayız, nerden neye başlasak bilemeyiz.
Burda günlük yapacağımız işleri sabah madde madde yazıcaz ve gün içinde o maddeleri tamamlıycaz. Ben hem maddi hem manevi maddeler yapıcam. İsteyenlerde manevi maddeler ekleyebilir bu zorunlu değil.
Düzen benim için çok önemli, plan yapmak da öyle. Planlı işler her zaman beni rahatlatıyor, huzur veriyor bana. Genelde okuyacağım kitaptan tutunda, misafir geleceği zaman yapacağım yemeğe varana kadar plan yapar madde madde yazarım, yaptıkça yanına bir çentik atarım. Bu beni motive eder.
Evim düzenli olunca ruhum da sakin oluyor, ev veya bulunduğum ortam dağınıksa gergin oluyorum.
Düzen güzel şey
Günlük maddelere örnek vereyim, herkes kendine uygun şekilde yapabilir maddeleri.
Maddi listem :
1- Ev süpürülecek
2 - Toz alınacak
3 - Wc temizlenecek
4 - Ütü yapılacak
5 - Çamaşır faslı
Manevi listem
1- En az 50 sayfa kitap okunacak
2- Basit şeylere öfkelenilmeyecek
3 - Film izlenecek
4 - Esmaül Hüsna okunacak
5 - Sevdiğimiz biri aranıp konuşulacak
Gibi gibi maddeler olacak
Günlük ödev de vericem, mesela bugünün ödevi pencere önlerinin tozunu almak gibi.
KURALLAR :
Herkes o gün yapacağı işleri en az 5 madde olarak yazacak. Gün sonunda maddeleri yapıp yapmadığını yazacak.
Her gün ödev vericem, ödev etiketine iki gün üst üste dönüş yapmayanlara(mazeret belirtmeden) etiket yapmıycam.
Her hafta evin bir odasını odak noktası olarak belirliycem, o hafta boyunca o odanın dip köşe temizliği yapılacak. Odayı düzenli tutmak alışkanlık haline getirilecek.
Her gece yatmadan önce evde ki dağınıklık toplanacak ve mutfak tezgahında bulaşık bırakılmayacak.
İsteyenler gün içinde birbirini maratona davet edebilir.
Çok cokgecmis olsun rabbin bir an önce şifa versin sağlıklı onur geçirsin sizlerle inşallah hangi hastaneye götürüyorsunuz canım hangi sehirdesinKızlar bu arada hiç yeri gelmedi söylemedim ama benim babam kanser ve kötü huylu. Kemoterapi alıyor. 3 ay kadar alacak sonra iyi olmazsa hastayı yormayalım dedi doktorÖncesinde de Işın ve kemoterapi beraber almıştı ama maalesef beyini sarıyor tümör!
Amiin sağ ol canım. Doktoru Prof. Lokman hekime götürüyoruz. Ankaradayız. Kemoterapi sonrası yormayalım daha fazla yapacak bir şey yok artık dedi ama biz başka doktorada götürelim diyoruz.Çok cokgecmis olsun rabbin bir an önce şifa versin sağlıklı onur geçirsin sizlerle inşallah hangi hastaneye götürüyorsunuz canım hangi sehirdesin
Benim kayinbabamda kanserden vefat etti. Ama öncesinde çok doktor gezdiler pek bir şey yapmadılar ben istanbulda çapa tıp elimizden birşey gelmezse hastayı yormayalım sadece evrakları getir dedi bakayım dedi sonra 1 hafta sonra doktor aradı acil getirin dedi ama o sırada vanda ve durumu kötüydü götüremedik bir süre sonra vefat etti o yüzden istanbulda tanıdığın varsa bir gitsin onkoloji bölümüne konuşsun kabul ederlerse bizimki gibi evrakları bir görsünler bir şey yapabileceklerini düşünürlerse çağırırlar belki bir faydası olur ben artık istanbulda değilim adanada yaşıyorum yani istanbulda olsam gider sorardım ama canım belki birini bulursun olmadı ara bir konuşAmiin sağ ol canım. Doktoru Prof. Lokman hekime götürüyoruz. Ankaradayız. Kemoterapi sonrası yormayalım daha fazla yapacak bir şey yok artık dedi ama biz başka doktorada götürelim diyoruz.
Hastane olarak memnun değiliz ama doktorumuz çok iyi bir doktor zaten beyin cerrahımız bu hastanede. Liv de medikal doktoruna gidiyoruz canımAnkara da liv hastanesi de var Bi bakın isterseniz lokman hekime hiç götürmeyin hiç hoş Bi hastane değil Ankara'daki yine de siz bilirsiniz liv hastanesi biraz pahalı Bi hastane ama doktorlarından biz çok. Memnunuz
Allah rahmet eylesin canım. Bilgiler için çok teşekkür ederim. İstanbulda bir doktor varmış biz de görüşmeyi düşünüyoruz kemoterapi sonrası sonuç alamazsak. Şu an tedavi sürecindeyiz inş sonuç alırızBenim kayinbabamda kanserden vefat etti. Ama öncesinde çok doktor gezdiler pek bir şey yapmadılar ben istanbulda çapa tıp elimizden birşey gelmezse hastayı yormayalım sadece evrakları getir dedi bakayım dedi sonra 1 hafta sonra doktor aradı acil getirin dedi ama o sırada vanda ve durumu kötüydü götüremedik bir süre sonra vefat etti o yüzden istanbulda tanıdığın varsa bir gitsin onkoloji bölümüne konuşsun kabul ederlerse bizimki gibi evrakları bir görsünler bir şey yapabileceklerini düşünürlerse çağırırlar belki bir faydası olur ben artık istanbulda değilim adanada yaşıyorum yani istanbulda olsam gider sorardım ama canım belki birini bulursun olmadı ara bir konuş
Inşallah sonuç güzel olur ve hiç kafanızda yorulmaz. Allahtan bir an önce şifa diliyorumAllah rahmet eylesin canım. Bilgiler için çok teşekkür ederim. İstanbulda bir doktor varmış biz de görüşmeyi düşünüyoruz kemoterapi sonrası sonuç alamazsak. Şu an tedavi sürecindeyiz inş sonuç alırız
Amiin sağ ol inş. Rabbim tüm hastalara şifa versinInşallah sonuç güzel olur ve hiç kafanızda yorulmaz. Allahtan bir an önce şifa diliyorum
Teşekkür ederim sağolun. Çarşamba sabahı taburcu olduk çok şükür.Uzun zamandır bildirim gelmeyince konu bir süreliğine aktif değil herhalde diye düşündüm. Konuya girip bakmak anca aklıma geldi.
Elimden geldiğince mesajları okumaya çalıştım.
Amazing family geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah.
LuckyMom çocuğunuzun durumu için sevindim. Tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?