Düzenli Evimiz & Hayatımız

Amazing family babana üzüldüm geçmiş olsun Allah şifasını versin çok zor imtihan

LuckyMom iyileştimi yavrun?
Bende özledim.. nego nezaman döner dönermi belirsiz acısı büyük o yüzden balıp çıkıyorum hep.. birşey yazmak istemiyorum onun derdi varken kaldığımız yerden devam etmek tuhaf geliyor. Bugün günler sonra ilkkez düzgün temizlik yapabildim. Kaç gündür hastane ortamı wc ye gitmek bile lükstü hep başında bekledim.Hamd olsun yavrum şimdi iyi keyfi yerinde. Evde tedavisi devam ediyor ufak ufak. Sen nasılsın?

Aynen bende devam edemiyorum.

İyiyim idare ediyorum işte dersler ödevler falan işleri boşladım biraz. Küçük ana sınıfına başladı haftada 2 gün 2,5 saat şimdilik.

Öyle işte

Benimde eşimle sorunlar vardı halen de devm ediyor bi sorundan kavga ettik ve konuşmuyoruz benimde hiç elimi kaldirasim gelmiyor ev temiz gibi ama çok dağınık kahvaltı ettik oğlanı kreşe goturucem ama heryeri bana bakıyor gitmeden birseyler yapayım diye

Hayırlı sabahlar kızlar. Hepinize güzel dilekleriniz,dualarınız için teşekkür ederim. Tek tek yazamadım ama okudum hepsini Allah razı olsun
Biz elimizden geleni yapıyoruz taktir Allah’ın...
Nego’nun babasının vefat haberini aldığımdan beri kafamı toparlayıp doğru düzgün iş yapamadım bende
Mecburi yapmam gerekenleri bile zoraki yapıyorum. Temizlik yapmam için moral şart galiba. Kimi sinirliyken veya üzgünken temizliğe vurur kendini,ben üzgünken elim kolum kalkmaz. Ama bugün biraz toparlamayı ve kendime gelmeyi düşünüyorum. Hepimize bol moralli güzel bir gün olsun

Merhaba kızlar
Uzun zamandır takip ediyordum sayfayı ancak yazabiliyorum
Evimin dip köşe temizliğini yaptırdım yardımcı bir bayan geldi halılarımda bugün yarın yıkamadan gelicek
Evimin temizliği bitince bu sayfaya katılıcam diyordum hep ödevleri yapıp daha düzenli olurum diye
Konu aktif değil herhalde konu sahibimizin babası vefat etmiş
Nego başınız sağolsun
Allah rahmet eylesin

Konu aktif olunca beni ödevlere etiketleyebilir misiniz?

Ders saatimiz erkene alındığı için sabahın köründe kalkıp tüm işleri bitirdim. 1 saattir film keyfi yapıyoruz ufaklıkla. Meğer tüm keramet erken kalkmaktaymış :) iş miş kalmıyor bolca zaman artıyormuş. Bende bayadır salmıştım ama iki gündür toparlandım heryer toplu ve temiz şuan. Hafta sonuna camları halledebilirsem kış girmeden iyi olacak.
Nego inşallah iyisindir. Sayfaya her girdiğimde seni düşünüyorum naptı toparlandımı azda olsa diye. Rabbim sabrınızı artırsın babana rahmet eylesin canım. Toparlanda dön aramıza en azından iyiyim de❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…