- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 208
- 34
Tabi ki sende katılabilirsin aramıza ama negomuzun babası vefat etti bir süre sayfa aktif olmayacakMerhabalar. Benide gruba alabirmisiniz acaba. Sayfalar dolusu okudum temizlik ve düzenden ziyade aile gibi olmuşsunuz çok güzel.
Ya başı sağolsun Rabbim sabirlar versin insallahTabi ki sende katılabilirsin aramıza ama negomuzun babası vefat etti bir süre sayfa aktif olmayacak
Kafam karışık evim karışık her şey karışık toplamaya çalıştıkça karıştıAnka nerede ses yok hiç
Kafanı bırak karışık kalsın evde toplanır elbet.Kafam karışık evim karışık her şey karışık toplamaya çalıştıkça karıştı
İnşallah canım bilmiyorumKafanı bırak karışık kalsın evde toplanır elbet.
Nerdesin sen hacı?Kafam karışık evim karışık her şey karışık toplamaya çalıştıkça karıştı
Bilmiyorum ki ben de bonus dediğim gibi bi kafam karışık. Manevi yönden çok boşladım her şeyi. Güçlendirmek için birbirimize destek olacak başlık mı açsak. Namazlarımı falan çok ihmal ediyorumNerdesin sen hacı?
Aynı derttenizBilmiyorum ki ben de bonus dediğim gibi bi kafam karışık. Manevi yönden çok boşladım her şeyi. Güçlendirmek için birbirimize destek olacak başlık mı açsak. Namazlarımı falan çok ihmal ediyorum
Bende çocuk olduktan sonra namazları ibadetleri boşladım. O kadar vicdan azabı çekiyorum ama başlayıp bırakıyorum.Bilmiyorum ki ben de bonus dediğim gibi bi kafam karışık. Manevi yönden çok boşladım her şeyi. Güçlendirmek için birbirimize destek olacak başlık mı açsak. Namazlarımı falan çok ihmal ediyorum
Bilmiyorum ki ben de bonus dediğim gibi bi kafam karışık. Manevi yönden çok boşladım her şeyi. Güçlendirmek için birbirimize destek olacak başlık mı açsak. Namazlarımı falan çok ihmal ediyorum
Hepimiz birbirimizi motive edici birseyler yapsak biran önce iyi olacak sanırım bu hal bulaşıcı
Aslında birbirimizi manevi konularda da motive etsek, Bismillah deyip başlasak güzel olabilir.Bende çocuk olduktan sonra namazları ibadetleri boşladım. O kadar vicdan azabı çekiyorum ama başlayıp bırakıyorum.
Ben maalesef mazeretliyim yarın inşallah canımBirtekefem Anka M Musluk Suyu hanımlar hayırlı bir baslangic olarak bu gece yatsıyı kılıp öyle uyuyalım mi? Zorlananlar, başlangic yapmak adına sadece farzı kılarak da başlayabilir.
Çıkın çıkın gelin (seda Sayan sesi ile söylüyorum burada)Sizde hoşgeldiniz 12 ziyaretçi üye olunda gelin buyrun çekinmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?