Düzenli Evimiz & Hayatımız

Herkese slm valla bende özledim ve nego siz olmadan ev işi yapılıyormuş anladım içimden gelmiyor hevesim hiç yok bir an önce evlerimiz ruhumuz temizlenir nego geri gelsede eskisi gibi enerjisi olmaz nasıl olsun ki ama Allahım onada sabır ve sükuneti verecektir hayatına dönecektir ama çok çok zor Allah acı keder göstermesin

Merhabalar. Benide gruba alabirmisiniz acaba. Sayfalar dolusu okudum temizlik ve düzenden ziyade aile gibi olmuşsunuz çok güzel.
Tabi ki sende katılabilirsin aramıza ama negomuzun babası vefat etti bir süre sayfa aktif olmayacak

Merhaba ev işleriyle imtihanım bitmedi :)
Hala düzene koyamadim
Sabahtan beri yaptiklarim
Kahvaltıyı topladim bulaşıkları elde yıkadım (akşamdan da bulaşık vardı epey)
Misafir banyosunu temizledim
Paspaslarini yıkadım.
Balkonu yıkadım.
Dünden kalan kurumuş çamaşırları katladim.

Yapmayı planladiklarim
Bulaşık makinasıni boşaltmak.
Ebeveyn banyosunu temizlemek
Yemek yapmak
Yatak odası mobilyalarının tozunu alıp üstlerini yerleştirmek :)
Hadi inşallah bunları da bitiricem

Bilmiyorum ki ben de bonus dediğim gibi bi kafam karışık. Manevi yönden çok boşladım her şeyi. Güçlendirmek için birbirimize destek olacak başlık mı açsak. Namazlarımı falan çok ihmal ediyorum
Aynı dertteniz sıkıldım bu halimden

Bilmiyorum ki ben de bonus dediğim gibi bi kafam karışık. Manevi yönden çok boşladım her şeyi. Güçlendirmek için birbirimize destek olacak başlık mı açsak. Namazlarımı falan çok ihmal ediyorum
Bende çocuk olduktan sonra namazları ibadetleri boşladım. O kadar vicdan azabı çekiyorum ama başlayıp bırakıyorum.

Hepimiz birbirimizi motive edici birseyler yapsak biran önce iyi olacak sanırım bu hal bulaşıcı
Bende çocuk olduktan sonra namazları ibadetleri boşladım. O kadar vicdan azabı çekiyorum ama başlayıp bırakıyorum.
Aslında birbirimizi manevi konularda da motive etsek, Bismillah deyip başlasak güzel olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…