Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah rahmet eylesin Nego ve tüm ailesine sevdiklerine Allah sabır versin inşallah
Of of içim yandı Allah sabırlar versin Nego mekanı cennet olsun inşallah. Bu sene baştan sona hep hüzünlü ve sorunlu geçti.. kelimeler yetersiz başınız sağolsun
Rabbim mekanını cennet eylesin .
Sabırlar versin size de Nego
Allah rahmet eylesin başın sagolsn Nego cok zor bir süreç Rabbim sabir versin sana ve ailene
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Başınız sağolsun Nego
Çok üzüldüm
Allah rahmet eylesin
Başınız sagolsun nego
Çok üzüldüm Allah rahmet etsin Nego Allah sabır versin hepinize
Nego Başınız sağolsun canım, Rabbim rahmetiyle muamele etsin, sizleri Cennetinde buluştursun insaallah...
Gercekten sanki kendi ailemden biri vefat etmis kadar etkilendim ben de. İste ömür dedigmiz sey bu kadar Rabbim mekanini cennet eylesin insallah
Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin
Başınız sağolsun Nego Rabbim sabır versin sana ve ailene
Çok üzüldüm Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah. gece girmek istemedim sanki içime doğmuş gibi acını yüreğimde hissettim başın saolsun Allah im sana ve ailene bol sabırlar versin canım
Nego Allah sabırlar versin.
Mekanı cennet olsun.
Nego başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.
Nego Allah sabırlar versin.
Mekanı cennet olsun.
Çok üzüldüm , başın sağolsun Nego Allah acınız dindirsin , kalanlara sabır diliyorum..

@Bonus bir süre paylaşım yapmayacağım bonusum nego toparlanıp dönene kadar içim elvermez buna
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun Nego
Bende çok etkilendim içim bir tuhaf sanki gerçekten çok yakından tanıdığım insandı. Ağlıyorum ara sıra. Rabbim arkada kalanlara sabır versin inş
Çok üzüldüm ya Allah sabır versin başı sağ olsun
İçimde bir sıkıntı vardı zaten hasta olduğunu duyduğumdan beri giresim yoktu siteye. Allah rahmet eylesin
Nego başınız sağolsun canım Allah ailene ve sana sabır versin
Şimdi okudum Nego basınız sağolsun , mekanı cennet olsun inşallah
Ya başı sağolsun Rabbim sabirlar versin insallah
Amin sağolun. Rabbim vefat edenlerinize rahmet eylesin.
Beni merak ediyorsunuz sağolun. İyi değilim nasıl olabilirim, zaman gerekiyor herkes öyle diyor. Alışacakmışım...
Alışırım elbet insanoğlu nelere alışmıyor...
Rabbim tevekkül etmeyi nasip etsin. Maneviyatımı artırsın. Rabbim verdi Rabbim aldı demek dile kolay yüreğe ateş.
Dua eden destek olan herkese teşekkür ederim.
Ben aktif olamam ama sizler tabi ki hayatınıza devam etmek zorundasınız.
Dileyen tabi ki işlerini yazar, ödev beklemeyin benden lütfen zor.
Ev işinizi yaparken iyi ki de bu sayfa açılmış diye aklınıza gelirse babacığıma dua ederseniz çok memnun olurum.
Allaha emanet olun.

Bir sevdiğimiz vefat ettiğinde 10 mum yanarmış içimizde zamanla birer birer sönermiş ama son 1 mum ölene kadar içimizde yanmaya devam edermiş...Allah sabır versin içine huzuru üzüntünü duaya içinin yangınını umuda çevirsin inşallah..senden sağlığın mutluluğun ve iyiliğin dışında bir şey istemiyoruz arada gelip iyi olduğunu söyle yeter..

Rabbim mekanını nurla doldursun. Size ve ailenize sabırlar ihsan etsin

Evet cok zor sen bolca kuran oku babanin üstüne ki orada yalnz kaldm sanmasin ahireti guzel geçsin. Bende surekli dua ettim Allah ailemizi başımızdan eksik etmesin insallah

İlk günler İnsan hergünün böylemi geçecek korkusuna kapılıyor sonra geçiyor sonra dönüp Allahım iyiki unutmak için bir duygu var diyorsun.Acı olan yaşadığın o ilk acı bir yerlerde saklanıyor olması arada hortluyor sonra geri yerine geçiyor.
Baba ve kızları çok özeldir hayatınızda tanıdığınız ilk erkektir koşulsuz bir sevgi ve güveni ondan alırız .Sanırım hatayı karşımıza çıkan adamlarada ondan parçalar aramakta yaparız.
Hayata olmayan tüm babalarımızın Mekanı cennet ruhları şad olsun .

Sizde hoşgeldiniz 12 ziyaretçi üye olunda gelin buyrun çekinmeyin.
Acımı gizli gizli paylaşmak isteyen yüce insanlar!
İnşaallah
Rabbim mekanını nurla doldursun. Size ve ailenize sabırlar ihsan etsin
Amin
Evet cok zor sen bolca kuran oku babanin üstüne ki orada yalnz kaldm sanmasin ahireti guzel geçsin. Bende surekli dua ettim Allah ailemizi başımızdan eksik etmesin insallah
Okuyorum, amin inşallah

Amiin amiin

Rabbim sabrını artırsın kuzum insanoğlu herşeye alışıyor. İyi olmak zorundasın yavruların var hayat birşekildr devam ediyor.. insan birdaha gülemez eskisi gibi olamaz diye düşünüyor ama zaman herşeyin ilacı. Sen iyi olda sayfayı boşver arada sırada yazıyoruz birşeyler ❤

Anka topikmi açsan acaba motive okuruz her namaz vakti buluşuruz. Esmalar başlatır sayı aliriz vs vs. Bende oğlan hasta olduktan sonra adet vs girdi araya bomboş yaşıyorum gibi.. dua yok şükür aklımıza gelirse ediyoruz benim kafamda çok karışık bazı konularda var Rabbim hayra çıkarsın.

Allahım sabır versin canım tekrar başın sağ olsun

Gerçekten nefsimi öyle terbiyemem gerekiyor ki heerseye vakit var da. Namaza mı yok sabah namazı vaktinde ayaktayım ama kilmadim yazıklar olsun bana öğleni de ha şimdi ha şimdi diyerek geçirdim ikindiyle başlıyorum şimdi ne olursa olsun asla bir vakit bırakmayacağım bunu da buraya yazıyorum ahirete giderken namazdan yaptıklarımızdan başka ne götüreceğiz yanımızda

Rabbım acılarını hafifletsin yüreğine ferahlık versin tek yapabileceğin dua kuran hayir yapmak baban adına. Ondan sonra inşallah amcamizda kabri nur dolar senin de yüreğin aydınlanır feraha kavuşur Allahını izniyle negocum Rabbım yüreklerimize genişlik versin

Ne desek teselli edemez seni. Zaman ilaç olacak, boşluğun dolmayacak elbette ama iyi ki ahiret var...Rabbim güç ve sabır versin, kalbini ferahlatsin inşaallah.

Ah canım böyle bir konuda başlık açıp sürdürecek ne donanımım var ne vaktim. Benden daha bilgili arkadaşlar açıp yol göstersin bize de inşallah.

Buralardan çok uzak kalma bence,
Hicbir zaman unutmayacaksin ama,
Hepimiz destek oluruz,sohbet ederiz, acını paylasiriz. Biraz kafanı dagitiriz.

İnşaallah
Allahım sabır versin canım tekrar başın sağ olsun
Amin
Amin
Ne desek teselli edemez seni. Zaman ilaç olacak, boşluğun dolmayacak elbette ama iyi ki ahiret var...Rabbim güç ve sabır versin, kalbini ferahlatsin inşaallah.
Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…