- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
Allah rahmet eylesinNego ve tüm ailesine sevdiklerine Allah sabır versin inşallah
Of of içim yandı Allah sabırlar versinNego mekanı cennet olsun inşallah. Bu sene baştan sona hep hüzünlü ve sorunlu geçti.. kelimeler yetersiz başınız sağolsun
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Başınız sağolsunNego
Çok üzüldüm
Allah rahmet eylesin
Başınız sagolsun nego
Nego Başınız sağolsun canım, Rabbim rahmetiyle muamele etsin, sizleri Cennetinde buluştursun insaallah...
Gercekten sanki kendi ailemden biri vefat etmis kadar etkilendim ben de. İste ömür dedigmiz sey bu kadarRabbim mekanini cennet eylesin insallah
fani hayattan asıl mekana göç etmiş amcamiz rabbim mekanını cennet kabrini bir geride kalanlarina sefaatci eylesin inşallah hiç ölmeyecek gibi hırs yapan fani biz kullara da hidayet versin rabbim sabırlar versin okunacaklara katılırım insallah
Çok üzüldümRabbim mekanını cennet eylesin inşallah. gece girmek istemedim sanki içime doğmuş gibi acını yüreğimde hissettim başın saolsun Allah im sana ve ailene bol sabırlar versin canım
Nego başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.
Bende çok etkilendim içim bir tuhaf sanki gerçekten çok yakından tanıdığım insandı. Ağlıyorum ara sıra. Rabbim arkada kalanlara sabır versin inş
Çok üzüldüm ya Allah sabır versin başı sağ olsun
İçimde bir sıkıntı vardı zaten hasta olduğunu duyduğumdan beri giresim yoktu siteye. Allah rahmet eylesin
Nego başınız sağolsun canım Allah ailene ve sana sabır versin
Şimdi okudumNego basınız sağolsun , mekanı cennet olsun inşallah
Merhaba kızlar
Uzun zamandır takip ediyordum sayfayı ancak yazabiliyorum
Evimin dip köşe temizliğini yaptırdım yardımcı bir bayan geldi halılarımda bugün yarın yıkamadan gelicek
Evimin temizliği bitince bu sayfaya katılıcam diyordum hep ödevleri yapıp daha düzenli olurum diye
Konu aktif değil herhalde konu sahibimizin babası vefat etmiş
Nego başınız sağolsun
Allah rahmet eylesin
Konu aktif olunca beni ödevlere etiketleyebilir misiniz?
Ders saatimiz erkene alındığı için sabahın köründe kalkıp tüm işleri bitirdim. 1 saattir film keyfi yapıyoruz ufaklıkla. Meğer tüm keramet erken kalkmaktaymış :) iş miş kalmıyor bolca zaman artıyormuş. Bende bayadır salmıştım ama iki gündür toparlandım heryer toplu ve temiz şuan. Hafta sonuna camları halledebilirsem kış girmeden iyi olacak.
Nego inşallah iyisindir. Sayfaya her girdiğimde seni düşünüyorum naptı toparlandımı azda olsa diye. Rabbim sabrınızı artırsın babana rahmet eylesin canım. Toparlanda dön aramıza en azından iyiyim de❤
Ya başı sağolsun Rabbim sabirlar versin insallah
Amin sağolun. Rabbim vefat edenlerinize rahmet eylesin.Nego hoşgeldin ❤
Beni merak ediyorsunuz sağolun. İyi değilim nasıl olabilirim, zaman gerekiyor herkes öyle diyor. Alışacakmışım...
Alışırım elbet insanoğlu nelere alışmıyor...
Rabbim tevekkül etmeyi nasip etsin. Maneviyatımı artırsın. Rabbim verdi Rabbim aldı demek dile kolay yüreğe ateş.
Dua eden destek olan herkese teşekkür ederim.
Ben aktif olamam ama sizler tabi ki hayatınıza devam etmek zorundasınız.
Dileyen tabi ki işlerini yazar, ödev beklemeyin benden lütfen zor.
Ev işinizi yaparken iyi ki de bu sayfa açılmış diye aklınıza gelirse babacığıma dua ederseniz çok memnun olurum.
Allaha emanet olun.