Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bekliyorum kızlar

Bu arada maneviyat için planım
Namazlar kılınacak namazlardan sonra tesbihler ve dualar mutlaka okunacak
Her gün yasin, vakıa vb bir sure okunacak
6 esma zikirleri çekilecek
Onun dışında boş kaldıkça esmaül hüsnalar çekilecek

Hadi sizler de plan yapın başlayalım günler geçiyor kaybedecek vakit yok

Maaşallah, planın gayet guzel canım.
Ben de bir plan oluşturup paylaşacağım en kısa zamanda inşaallah.

Kızlar ben çok şükür namazlarımı 14-15 yaşımdan beri düzenli kılarım. Benim derdim temizlik ve ev işleri ile idi.
Çok şükür temizlik işi burası ile bayağı hallolmuştu Nego m olmayınca ( sanki bizim öğretmenimiz ve evimizi gözetliyor gibiydi) ben de boşladım biraz.
sabah kalkınca yatağımızı erken toplamak çok motive ediyormuş bizi. Bugün denedim faydasını gördüm Kızlar. Sabah yatağımızı erkenden toplayıp güne öyle başlayalım.

Aynen bununla ilgili bi albayın konuşması vardı baya motive edici. Ama tabii bizim yatakta sürekli zıpladıkları için hiç yapılı durmuyor

Bende günlerdir bir sürü iş yapıyorum bir sürü boş vaktim de kalıyor ve ben sanki hiç iş yapmiyormuşum gibi hissediyorum nego nun boşluğundan zannedersem. Birimiz görev vermeye başlasak iyi olur gibime geliyor yoksa toparlanamayacagiz gibi.

Bende aynı fikirdeyim nego gelince normal devam ederiz sonuçta girdikçe yazılar onuda üzmesin eğer çoğunluk devam derse bir şekilde hep birlikte temizlik ve düzene döneriz manevi temizligide unutmadan herkes bir yorum yazsın kim ne istiyor

Ben de istiyorum canim❤

Katılabilir miyiiim

Bugün ki programım simdilik şöyle

Öncelikle yarım saattir kaldıramadığım kahvaltı soframı kaldırmak :)))
Sonra evi toparlamak, dün dip köşe yapmıştım 2 kisi olduğumuz için pek kirlenmez o yüzden süpürmiyorum. İşte bulasık vs.
Balkonlarımı yıkayacam.
1 tane sohbet dinlicem 1 saatlik.
Siyer dersi dinlemeyi düşünüyorum.
Annem geleceği için fazla bir şey yapamıyorum ama katılacağım bende aranıza aktif olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…