Dimi 700binin faizi adamın belini bükmez kırar resmenhiç sormaulasimi yakin site ici yeni gerçekten sitede olan evler ankarada fiyatlar böyle beybisi ya
en son ortalama bi apartman dairesinde oturmaya karar verdim zatenödeyeceğim faizle gezebilecegim ulkeleri hesapladim da ne gerek var dedim
ağzın bal yesin amin balım benim
Eline sağlık canımSelam kizlarrrrr
Nego negocumm benim ütü isimi dünden hallettim altarnatif olarak balkon sileyim ben camlarımın önü hep balkon çünkü
Bugün alış veriş ve günlük işlerim halledildi yemegim var dünden balkonumu silip amasirlarimi asıp sonra klimamı açıp uyumayı düşünüyorum alış veriş yordu
Eline sağlık canımRutin işlerimi yaptım
Dün ütümu yapmıştım.
Camların önünu sildim.
Bugün pazar var ama gidecek halim yok... Uzanıyorum..
Kızlar yoldayım yine dün geceden uykusuzum uykum kaçmıştı.manevi ödevimi yaptım 170 ya Kuddüs tekmillerimi topluca vercem negoma hafta sonu...
Eline sağlık canımBen de evi supurdum makineye camasir attim atilacak ayakkabilari attim caydanlikta sirke kaynatip yikadim mutfagi topladim bulaşık makinesini calistirdim corba yaptim
Eline sağlık canımMerhabalar,
Bugün ödevi yaptım, kızımın ütüleri vardı
Bir makina çamaşır yıkadım ve astım
Kızım yine çok yordu, ona 2 3 çeşit yemek yaptım hangisini yerse diye.
Sular kesildi malesef, başka birşey yapamadım.
Simdi de müzik dinleyip kahve icip dinleniyorum, hanımefendi babaannesine gitti :)
iyi aksamlar
Hoş geldin ürkünçlü şeyleri getirmedin dimi
Hosbuldummm Yohhh yohhhHoş geldin ürkünçlü şeyleri getirmedin dimi
Nayır nolamaz
Nayır nolamaz
Sabah maddelerini ve rapor vermeni bekliyorum
Tekrarlanırsa bu sefer fazladan ödev veririm karışmamsavunma da yazayım mı
Eski iş yerimde yedigim bütün tutanaklara yazardım, "münferit bir olaydir, tekrarlanmayacaktir"
Nego tut elimden, ben yine erteleme belasına bulaşıyorum
Tekrarlanırsa bu sefer fazladan ödev veririm karışmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?