- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
Acaba senin kaynanayla benim kaynana aynı kişi mi ya da kardeş mi
Kolay gelsin kızlar temizlik nasıl gidiyor
Ayyy abla benm annem kaynana olsa nolur gelini pofpoflamaktan baska yaptigi bisey yok tamam sevsin de fazla abartiyor bnm annemdeKız sus bizim annelerimiz de kaynana
Benm de annem de cok derAnnem de böyle der
Kız anam 700 bin neygayet uygun bakmissin valla kocan kiymet bilsinbenimki kalp krizi geciriyo bi bakiyom 500 600 700 bin hiç ucu bucağı yok
bakalım gün doğmadan neler doğar:) inşallah içine sinen bi ev alirsin. gönlünüzce yaşarsınız:) biz bes yıllık 100 bin cekmistik aylik 2200 odemesi malim. biz cekerken 0.89 du su anki faiz oraniyla 3 bin farkediyomus faizde.
isterseniz üç dört seneye sıkıştırmadan 5 senede ödeyin rahat rahat :)
Bncede en sevdigim buyuk sozubüyüklerin bi bildiği var da söylüyo ya kulak ardı etmemek lazim
iş güç hak getire bacim
oturduk kazan kaynatiyoz
topigin azcik amacindan sapmasina neden olmus olabiliriz
Bncede en sevdigim buyuk sozu
Benimki de öyleAyyy abla benm annem kaynana olsa nolur gelini pofpoflamaktan baska yaptigi bisey yok tamam sevsin de fazla abartiyor bnm annemde
Ahahhahahahahahahhahahabenim en sevdigim sözü şimdi sana özelden yazacamtam senlik üstelik
Yoksa sen bn ben sen miyizBenimki de öyle
Kız anam 700 bin neyo kadarlık ev alırsam benim daha 20 sene kıbrısta kalmam gerekir yok anam
Allah en güzellerini nasip eder inşallah hepimize kuzum ya.
Benziyoruz da haaa olabilirYoksa sen bn ben sen miyizhagagagagagaga
Sivas a gel sen 150 bine güzel evler var.hiç sormaulasimi yakin site ici yeni gerçekten sitede olan evler ankarada fiyatlar böyle beybisi ya
en son ortalama bi apartman dairesinde oturmaya karar verdim zatenödeyeceğim faizle gezebilecegim ulkeleri hesapladim da ne gerek var dedim
ağzın bal yesin amin balım benim
Sivas a gel sen 150 bine güzel evler var.
700 bine buranın en lüks sitesinde alırsın
Bura mı torpilli vay beorasi polise sark negom yaorda oturtmazlar bizi. bide torpilli yer nasi gelek
ama iyiymis 150 bine evgerci biz de simdi kredisini ödediğimiz evi 150 ye aldik :) ev iyi de muhit kötü. mesela kaynanama yürüyerek maksimum on dk. bu kadar kötü olabilr mi
Bura mı torpilli vay be
Ya kuzum bende çok istiyorum ama umudum beklentim yok artık, sonunda kabullendim ev işini
Aha ben diyorum anam senle bende bir şey var ahanda sen de polis eşisin vay bacııım ben de öyleyim kaynanalar da aynı huylu ah zalım dünya bana da sen gibi elti olmadı yaorasi polise sark negom yaorda oturtmazlar bizi. bide torpilli yer nasi gelek
ama iyiymis 150 bine evgerci biz de simdi kredisini ödediğimiz evi 150 ye aldik :) ev iyi de muhit kötü. mesela kaynanama yürüyerek maksimum on dk. bu kadar kötü olabilr mi
Şark için torpilli negom sakin yer ya konum da iyi işte torpil babam torpilBura mı torpilli vay be
Ya kuzum bende çok istiyorum ama umudum beklentim yok artık, sonunda kabullendim ev işini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?