Yalnız değilsin canım zaten bu ara ağrılarım çok zorlanıyorum herşeyde zorlanmalar bana bahane oluyo.
Barış özcanı biliyomusun bilmiyorum çok severim onu. Son videosu çok güzel sanada göndermiş olayım.
Bahane yok bahane yok oYalnız değilsin canım zaten bu ara ağrılarım çok zorlanıyorum herşeyde zorlanmalar bana bahane oluyo.
Barış özcanı biliyomusun bilmiyorum çok severim onu. Son videosu çok güzel sanada göndermiş olayım.
ayyy dur izleyeyim hemen, bunu izlemedim galiba.
Kaç aydır uğraşıyorum tam düzeltiyorum derken, patladım yine 2 gündür. Çok kötüyüm kendime saygımı kaybediyorum boyle olunca
Hemen yapılacakları yazıyorsun, sakin sakin sabah başlıyorsun. Ev işi nedir ya hu elimizin kiriPatron ben yine ipin ucunu bıraktım. Bu aralar kızım acayip zorluyor, 1 yaşına geldi buyudu dedik, çığrından çıktı artık. Sabah 5 te bir uyandı 7 ye kadar uyutmaya çalıştım, inat etti uyumuyor. Yemek yapıyorum yemiyor, bütün gün yemek yapmaktan mutfağı temizleyemiyorum düşün yani.
Evin detaylı temizlenmesi lazım, başlayacak gücü kendimde bulamiyorum. Kardeşimin de evini gidip temizlemem lazım bir gün.
Offfff biri beni saçımdan tutup sürüklesin ne olurr
Zor günlerden geçiyosun yüklenme kendine olur herşey
Gaz ver Bonus gaz, boş ver yaaaa olur dimeZor günlerden geçiyosun yüklenme kendine olur herşey
Ah negohatun ah...Yatmadan evi ve mutfak tezgahını toplayıp yatmayı unutmayın, rapor bekliyorum sabah
@malii
Bonus
@Lices_s
Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
Psikolojik Deliii
beybisi35
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
ByNkoaLa
Kumral Ada Mavi Tuna
Eymenliakifli
kk birinci noteri
Handandandan
Limonsuzzcay
Faunaa
O1deren87
@MigiMadid
ladymadyninablasi
Findikfaresi123
yesa
Canım şimdi topladım bulaşık makinasını çalıştırdımYatmadan evi ve mutfak tezgahını toplayıp yatmayı unutmayın, rapor bekliyorum sabah
@malii
Bonus
@Lices_s
Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
Psikolojik Deliii
beybisi35
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
ByNkoaLa
Kumral Ada Mavi Tuna
Eymenliakifli
kk birinci noteri
Handandandan
Limonsuzzcay
Faunaa
O1deren87
@MigiMadid
ladymadyninablasi
Findikfaresi123
yesa
Yaaa döndü müüüüeşim eve geri döndü, galiba o yüzden saldım biraz kendimi. Bu adam bana iyi mi geliyor kotu mu geliyor anlayamıyorum artık.
Hemen yapılacakları yazıyorsun, sakin sakin sabah başlıyorsun. Ev işi nedir ya hu elimizin kiri
eşim eve geri döndü, galiba o yüzden saldım biraz kendimi. Bu adam bana iyi mi geliyor kotu mu geliyor anlayamıyorum artık.
Sevindim canım barışmanızaeşim eve geri döndü, galiba o yüzden saldım biraz kendimi. Bu adam bana iyi mi geliyor kotu mu geliyor anlayamıyorum artık.
Hepberaber canımmVay sende ha
Gözünaydın mı diyeyim bilemedim...eşim eve geri döndü, galiba o yüzden saldım biraz kendimi. Bu adam bana iyi mi geliyor kotu mu geliyor anlayamıyorum artık.
Gaz ver Bonus gaz, boş ver yaaaa olur dime
Eline sağlık hamarat çekirgeCanım şimdi topladım bulaşık makinasını çalıştırdım
Şartlar da olgunlaşmış evet bahane yokhemen pembiş not defterlerimden birini çıkartıp not almaya baslayayim o zaman :)
hem yarin babası da evde, kızımla oynar vaktim yok bahanesi de gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?