Hele ben hemencecik alışıyorum her duruma :) oyüzden bu huyumu çok seviyorum :) birkaç sene önce hiçbilmediğimiz bir ile çağırdılar eşimi aman nasıl olur olmaz diye diye kaçırdı işi,bense hiç sorun etmedim. Genelde kadınlar korkar düzen bozulacak,çocuklar yer yadırgayacak diye bizde tam tersi :) hayırlsı artık zamana bıraktım şimdilik.. Allah hayırlısını nasip etsin. Şimdilik bana iyi görünüyor yaşamadanda bilemem en iyi Allaha bırakmak sanırım..LuckyMom ben de arkadasla ayni sekilde düşündüm. Ama bu karakterden kaynakli olsa gerek. Sana bagli biraz da..
Esin buyuk bi karar olarak gordugu icin istemiyo olabilir ama bence sehir degisikligi iyi geliyo insana ben memur cocuguyum sürekli göcebe hayat yaşadım aliskanlik oldu simdi 5 senede bi sehir degistiresim geliyo ciddeninsanin adaptasyon yetenegi cok güzel bisey nelere alismiyo ki alisilir yeni bi düzen kurulur.. ama dedigim gibi ben olsam sanirim tercih etmezdim ben biraz kendimle kalmayi seven tiplerdenim yakın olunca istedigin gibi olmayadabilir
Ben oda oda yapamıyorum illaki biri girip çıkıyor. Önce dağınıklığı topluyorum,süpürüyorum,toz alıp enson siliyorum. Süpürgem filtreli ama içime sinmiyor en son veya öncesinde silmek.madem konu temizlik merak ettiğim bir konu var. ben evi temizlediğimde mesela her yeri süpürüp sonra siliyorum en son toz alıyorum. ama bazıları hem süpürüp hem siliyor. mesela oturma odasını süpürüyor hemen siliyor tozunu alıyor ve sonra ki odaya geçiyor. hangisi daha kolay veya siz nasıl yapıyorsunuz.
Önce toz alıyorum dediğimde eşim bile olmaz öyle en sona bırakmalısın diyor.Süpürge toz torbalı değil, filtreli ve hazneli olunca, toz torbalılara göre süpürürken neredeyse hiç tozutmuyor. Şimdiye kadar böyle bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Normalde mutfak masasını, tezgahı, tuvaletin oturma yerini, camları vs silmek için hazırladığım sirke, içme suyu, kremsiz bulaşık deterjanından oluşan bir karışım kullanıyorum. Uzun vadede mobilyalarda sıkıntı yaşar mıyım bilmem ama bir iki fıs toz aldığım yere sıkıp siliyorum. Çok daha geç tozlandığını gözlemledim bu şekilde.
Hele ben hemencecik alışıyorum her duruma :) oyüzden bu huyumu çok seviyorum :) birkaç sene önce hiçbilmediğimiz bir ile çağırdılar eşimi aman nasıl olur olmaz diye diye kaçırdı işi,bense hiç sorun etmedim. Genelde kadınlar korkar düzen bozulacak,çocuklar yer yadırgayacak diye bizde tam tersi :) hayırlsı artık zamana bıraktım şimdilik.. Allah hayırlısını nasip etsin. Şimdilik bana iyi görünüyor yaşamadanda bilemem en iyi Allaha bırakmak sanırım..
Ben oda oda yapamıyorum illaki biri girip çıkıyor. Önce dağınıklığı topluyorum,süpürüyorum,toz alıp enson siliyorum. Süpürgem filtreli ama içime sinmiyor en son veya öncesinde silmek.
Bonus geçmiş olsun canım . bugün iyi misin biraz
Ne oldu ki :/Yok sonu hayır olsun inş
Oyy geçmiş olsun ayaklarını sıcak tut. ÇikiletaGünaydın ❤
Etiket yapim mi yapmim mi bilemedim.
Ben dün naaptım hiç bişey sayılır.
1 haftadır belimin ağrısı arttı fena durumdayım.
Dün okula gittim geldim uzandım kalktım tekrar gittim geldim uzandım.
Bide aylık ağrı girdi işin içine ovv çıldırıyorum
Bakalım bugün nasıl olucak
Aslına bakarsan nasıl içinden geliyorsa öyle yap derimmadem konu temizlik merak ettiğim bir konu var. ben evi temizlediğimde mesela her yeri süpürüp sonra siliyorum en son toz alıyorum. ama bazıları hem süpürüp hem siliyor. mesela oturma odasını süpürüyor hemen siliyor tozunu alıyor ve sonra ki odaya geçiyor. hangisi daha kolay veya siz nasıl yapıyorsunuz.
Biraz alışkanlıklarla ilgili diye düşünüyorum ben heryeri süpürür siler toz alırım sırayla ama mesela misafirim gelecekse bir odayı tamamen bitirir öyle diğer odaya geçerim ki zaten önce salondan başlarım erken gelir bir şey olursa hemen temiz yere buyur edeyim diye yoksa canım nasıl isterse hepsi aynı is sonuçtamadem konu temizlik merak ettiğim bir konu var. ben evi temizlediğimde mesela her yeri süpürüp sonra siliyorum en son toz alıyorum. ama bazıları hem süpürüp hem siliyor. mesela oturma odasını süpürüyor hemen siliyor tozunu alıyor ve sonra ki odaya geçiyor. hangisi daha kolay veya siz nasıl yapıyorsunuz.
Bende su sirke kremsiz şampuan ve azıcık yumuşatıcı koyuyorumÖnce toz alıyorum dediğimde eşim bile olmaz öyle en sona bırakmalısın diyor.Süpürge toz torbalı değil, filtreli ve hazneli olunca, toz torbalılara göre süpürürken neredeyse hiç tozutmuyor. Şimdiye kadar böyle bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Normalde mutfak masasını, tezgahı, tuvaletin oturma yerini, camları vs silmek için hazırladığım sirke, içme suyu, kremsiz bulaşık deterjanından oluşan bir karışım kullanıyorum. Uzun vadede mobilyalarda sıkıntı yaşar mıyım bilmem ama bir iki fıs toz aldığım yere sıkıp siliyorum. Çok daha geç tozlandığını gözlemledim bu şekilde.
Karışım bitince bir de sizin yönteminiz ile deneyeyim. :))Bende su sirke kremsiz şampuan ve azıcık yumuşatıcı koyuyorum
Yumuşatıcı sadece güzel kokuyor diye yoksa farkı yokKarışım bitince bir de sizin yönteminiz ile deneyeyim. :))
Çekmece düzenleme, prizleri silme, çamaşır makinesinin deterjan gözünü temizleme gibi birşey olabilir canim.Dün yaptiklarim;
Camasir yikandi
Ev supuruldu silindi
Bugün yapacaklarım ;
Oturup kahve icmek
Hava yagmurlu camasir atamiyorum
Ev temiz yemek var isim yok önerilere acigim
GünaydınGünaydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?