Düzenli Evimiz & Hayatımız

LuckyMom insan sanırım bir yaşından sonra veya bazı şeyleri deneyimledikten sonra ailesine daha yakın olmak istiyor. Çevremden ben bunu gözlemledim. Biz evlenirken ailelerden uzak bir şehirde yaşamayı seçtik. Zaten üniversite dolayısıyla yıllardır uzaktık. Bu durum bizi zorlamak yerine aksine çok özgür kıldı. Aileme on saat, eşimin ailesine üç saatlik bir uzaklıktayız. Yılda bir iki kez anca görüşüyoruz. Şükür ailelerimizle aramızda bir sorun yok, insan mutlaka özlüyor ama anne baba bile olsa sizi birilerine bağlı hissettirmiyor uzak olmak. Mesela eşimin arkadaşının eşi ile görüşmek durumunda kalıyorum bazen. Bu bile beni strese sokuyor. Acaba bugün gelir mi, arar mı, beni çağırır mı, o gün görüşmek istemediğimi nasıl söylerim vs diye. Dert yandığınız kendim idare edebilirim sözü aslında çok derin anlamlar taşıyor. Şimdi eksikliğini hissettiğiniz durum taşınınca hayal ettiğiniz gibi olmayabilir. İyi düşünülüp, karar verilmesi gereken bir konu.

Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşaallah canım. Ben şuan hamileyim ama 5 sene önce ikiz bebek kaybettim. İnsan bebek haberini aldığını günden itibaren anne oluyor sanki, hislerini çok iyi anlıyorum. Ben kurtaja girmeden önce doktorum bana; sağlıklı bir gebelik olsaydı devam ederdi, dogdukltan sonra kaybetseydin,ya da kötü bir hastalıkla dogsaydi inan simdikinden daha çok üzülürdün demişti. Haklıydı ama o anki hislere insan engel olamıyor.
İnşaallah bebeğin seninledir, değilse de inşaallah en kısa zamanda Rabbim saglikli bir bebek nasip eder
Eşin çalıştığı için belki de senin yalnızlığını tam anlamıyor olabilir. İnsan kesinlikle sevdiği, anlaştığı birilerini arıyor yanında. Evin borcu bitmisken belki artık kendi evimde oturayım diyor olabilir, kırsal yerlere gidince herkes keşke burda kalsam der ama iş ciddiye binince şehir hayatının bazı avantajlarını da kaybetmek istemez. Bence bu tarz kararlarda eşlerin ikisi de istiyorsa hayata geçirilmeli.biraz daha bekleyebilirsiniz aslında, inşaallah hayırlı kararlar alırsınız.

Yatağa yeni attım kendimi çok yorgunum
Bugün yaptıklarım;
*sabah yatak ve ev toplandı
*Makineye çamaşır atıldı
*Kahvaltı sonrasi bulaşık toplama vs
*Portmanto düzenlendi, silindi
*20 kg domates, 5 kilo kırmızı biber, sarımsak yıkandı, ayıklandı, konserve yapıldı.
*Akşam yemeği yapıldı
*Bulaşık makinem bozuldu tüm bulaşıklar elde yıkandı
*Gece ignem vardı onun için kliniğe gittik, geldik.
*Duş aldım ve ben pert

Allah hepimize sabır versin yaşayan birilerinin söylemleri daha da etkiliyor. Allah hayırlısını versin umarım küçük diye gömmemişizdir ama kendimi böyle alıştırmakta istemiyorum korkuyorum o yüzden 2 gün daha sabır sonrası inşallah güzel haber olur olmazsa da Allah bilir

Mesela bizde şehirden daha uzak bir yere taşınıp bahçeli sakin bir yerde yaşamayı istiyoruz ama artık diyorum ki oğlum ilerde sorun yaşar şehir merkezindeki gibi ne oluk ne imkanlar olur o yüzden gitmeyelim falan diye eşinde böyle mi düşünüyor yoksa yer değiştirmekten çekindiği için mi bunları söylüyor bilemedim tarif ettigin kadarıyla değişimden korkan birine benziyor esin ama şimdi ne dersen de 2 ay var dicek kendini yıpratma sonuçta senin ne istedğin belli kararın net 2 ay sonundaki duruma göre konuşursun
Zaten ben kendimi yormadan iş yapıyorum bir şey olur diye korkuya ayakta uzun kalmıyorum bir iş yapsam bir süre dinleniyorum

Teşekkür ederim canım ve gerçekten tuylerim diken diken oldu o kadar duygulandırdın ki beni seninki de ben her zaman diyorum anne karnında bile yaşamayan bir bebek için annesi ne umutlar ne hisler besliyor o yüzden bebeğini ne şekilde olursa olsun kaybedene basın sağ olsun diyorum çünkü dediğin gibi varlığının haberini aldigin an tüm süreçler doğduğu yemesi emmesi her şeyin hayaliyle büyütüyorsun rabbim kimseye evlat acısı göstermesin..görenlere de sabrın en büyüğünü ihsan etsin..bende acile gittiğim gün dedim sağlıklıysa benzinledir sagliksizsa rabbim onun iyiliği için nasip etmemiştir..Umarım hayırlı haber olur

E sen gebesin 8 ayın bitmiş ne yoruyosun kendini böyle

Ben gitmenize olumlu baktım. Eşin her olumsuzlukta sen istedin burayı der burnumdan getirir diyorsun, ilk zamanlar buna hazırlıklı ve sabırlı ol. Senin mutlu olduğunu gördükçe o da doğru bir karar olduğunu anlar.
Bütün gün yalnız olan sensin o yüzden nerde yaşanacağı konusunda kadının isteği daha ağır basıyor benim açımdan.

Günaydın ❤

Etiket yapim mi yapmim mi bilemedim.

Ben dün naaptım hiç bişey sayılır.
1 haftadır belimin ağrısı arttı fena durumdayım.

Dün okula gittim geldim uzandım kalktım tekrar gittim geldim uzandım.
Bide aylık ağrı girdi işin içine ovv çıldırıyorum

Bakalım bugün nasıl olucak

Allah şifa versin,geçmiş olsun

Karnımın altında öyle çok ağrım oluyodu ki böyle ayakta kalınca yorulan hamile olunca üzülüyorum
Sağolasın canım, ben de öyle bu hafta artık agirlastimi epey hissediyorum. Bundan sonra nasipse yavaş yavas kalan işleri halledip yormayacagim kendimi

Allah şifa versin,geçmiş olsun

Sağolasın canım, ben de öyle bu hafta artık agirlastimi epey hissediyorum. Bundan sonra nasipse yavaş yavas kalan işleri halledip yormayacagim kendimi

Az kalmış annesi son ayının tadını çıkar hamilelik çok güzel bi duygu.
Allahım isteyenlere çifter çifter versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…