- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Teşekkür ederim bunlari yaparim üstüne bide spor yaparim kendimle ilgilenme gunum olsunÇekmece düzenleme, prizleri silme, çamaşır makinesinin deterjan gözünü temizleme gibi birşey olabilir canim.
Kolay gelsinTeşekkür ederim bunlari yaparim üstüne bide spor yaparim kendimle ilgilenme gunum olsun
GünaydınGünaydın kızlar
Bunu ben de merak ediyorumMerhaba hanımlar. Sabahın köründen canlı ders için ayaktayız.
Yataklar havalandı toplandı.
mutfak toplandı,yağçözle silindi.
Kiler dolabı silindi,toparlandı.
Ev süpürüldü.
Tozlar alındı.
Koltuklar süpürüldü.
Banyo wc temizlendi.
Küçük oğlumu yıkadım.
1 makine çamaşır katlandı,1 makine daha yıkanacak.
Koltuklara ne örtü aldıysam kaydığı için birkaç ay sonra çıkardım. Sürekli fırçalı başlıkla süpürüyorum ortu olsa hem leke vs olmaz. Kaymayan memnun kaldığınız bir örtü varmı hanımlar?
Bence yoköyle birşey :) yinede bekleyelim inşallah vardırBunu ben de merak ediyorum
Merhaba hanımlar. Sabahın köründen canlı ders için ayaktayız.
Ev süpürüldü.
Tozlar alındı.
Koltuklar süpürüldü.
Banyo wc temizlendi.
Küçük oğlumu yıkadım.
Koltuklara ne örtü aldıysam kaydığı için birkaç ay sonra çıkardım. Sürekli fırçalı başlıkla süpürüyorum ortu olsa hem leke vs olmaz. Kaymayan memnun kaldığınız bir örtü varmı hanımlar?
Bunu ben de merak ediyorum
Strec koltuk örtüleri varBence yoköyle birşey :) yinede bekleyelim inşallah vardır
Canım 100 alayım ya da ne kadar dersen yazSelam kızlar
Kayınvalidem hala hastanede 1 ay olacak nerdeyse
Kevser suresi dağıtıyoruz okuyabilecek var mı? Kaç tane sayı belirtirseniz ve okuyabilirsiniz çok dua ederim
Altı halı kaydırmaz gibi olan (onun kadar kaba durmayıp nokta nokta olan) örtü var evimde ve kaymıyor.Merhaba hanımlar. Sabahın köründen canlı ders için ayaktayız.
Ev süpürüldü.
Tozlar alındı.
Koltuklar süpürüldü.
Banyo wc temizlendi.
Küçük oğlumu yıkadım.
Allah razı olsun canım kendi derdinin arasında yetiştin yineCanım 100 alayım ya da ne kadar dersen yaz
100 tane okuyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah.Selam kızlar
Kevser suresi dağıtıyoruz okuyabilecek var mı? Kaç tane sayı belirtirseniz ve okuyabilirsiniz çok dua ederim
Allah razı olsun canım100 tane okuyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah.
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inş. Mazeretliyim yoksa alırdımAllah razı olsun canım
Sağol canımGeçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inş. Mazeretliyim yoksa alırdım
cok gecmis olsun Allah sifa versin. 50 tane alayim bendeSelam kızlar
Allah razı olsun canımcok gecmis olsun Allah sifa versin. 50 tane alayim bende
O ne demek canım. Acılı günüm de yaptığın desteği ne unutabilirim ne de ödeyebilirimAllah razı olsun canım kendi derdinin arasında yetiştin yinebitiremezsek söylerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?