Ne yaptık canım keşke elimizden fazlası gelseydi. Rabbim yüreğini ferahlatsın ödenecek bişey yok hepimiz duaya muhtacızO ne demek canım. Acılı günüm de yaptığın desteği ne unutabilirim ne de ödeyebilirim
Elinizden gelen yapılacak en güzel şeydi.Ne yaptık canım keşke elimizden fazlası gelseydi. Rabbim yüreğini ferahlatsın ödenecek bişey yok hepimiz duaya muhtacız❤❤
Çok çok geçmiş olsun canım görmedim görsem bende yardım ederdim rabbim inşallah sağlık sıhhat verir biran önceSelam kızlar
Kayınvalidem hala hastanede 1 ay olacak nerdeyse
Kevser suresi dağıtıyoruz okuyabilecek var mı? Kaç tane sayı belirtirseniz ve okuyabilirsiniz çok dua ederim
Bekliyorum merakla daha önce kanalına bakmıştım harikasınBugün mutfağa giriştim baya dolap ici tezgaha çamaşır sularıyla fırını ocagi her şeyi temizledim bir dolap kapakları kaldı onlarda çok kirli gücünde enerjimde yok diye bıraktım onun dışında sadece çamaşır katladım bir de youtube için video düzenlemesini yaptım şimdi yüklüyorum isteyen olursa 1 saate izleyebilir
Allah razı olsun canımÇok çok geçmiş olsun canım görmedim görsem bende yardım ederdim rabbim inşallah sağlık sıhhat verir biran önce
Böyle lastikli tam oturanlar oluyoya onlar da mi kayiyo? Ben yeni evliyim ilk kez alcam iyi ki almamisim. Arastirayim da almam lazimBence yoköyle birşey :) yinede bekleyelim inşallah vardır
Kanalinizin adi ne ben de bakayimBugün mutfağa giriştim baya dolap ici tezgaha çamaşır sularıyla fırını ocagi her şeyi temizledim bir dolap kapakları kaldı onlarda çok kirli gücünde enerjimde yok diye bıraktım onun dışında sadece çamaşır katladım bir de youtube için video düzenlemesini yaptım şimdi yüklüyorum isteyen olursa 1 saate izleyebilir
Kaynananiza gecmis olsun Allah acil şifalar versin elimden geldiği kadar okurum ben de.Bekliyorum merakla daha önce kanalına bakmıştım harikasın
Allah razı olsun canım bitirdik şifa olur inşallahKanalinizin adi ne ben de bakayim
Kaynananiza gecmis olsun Allah acil şifalar versin elimden geldiği kadar okurum ben de.
Sağolasın canımAnka geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.
Çok çok teşekkür ediyorum canimmmmm valla kalbim ağzımda attı çok heyecanlandım ve çok sevindimBekliyorum merakla daha önce kanalına bakmıştım harikasın
Merve KaptıKanalinizin adi ne ben de bakayim
Kaynananiza gecmis olsun Allah acil şifalar versin elimden geldiği kadar okurum ben de.
Ondan bendede vardı kayıyor malesefAltı halı kaydırmaz gibi olan (onun kadar kaba durmayıp nokta nokta olan) örtü var evimde ve kaymıyor.
Tamolarak hangisi bilemedim ama negonun yazdıgından cıktı streç örtü metediliyor ama cesaret edip alamadım onların fiyatıda az değil çünki. İyice araştır koltugun kendi kumaşıda baya etkiliyorjBöyle lastikli tam oturanlar oluyoya onlar da mi kayiyo? Ben yeni evliyim ilk kez alcam iyi ki almamisim. Arastirayim da almam lazim
Temizlik videoları izlemeyi seviyorum sen de çok kibar naif birisin ben de sevdim yaniÇok çok teşekkür ediyorum canimmmmm valla kalbim ağzımda attı çok heyecanlandım ve çok sevindim
Allah razı olsunAnka geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Bugün kalkınca evi toparladım, havalandırdım
Sonra hemen tatlımı yapıp dolaba attım
Tüm evi süpürdüm, toz aldım
Şimdi wc banyo temizliği var sonra da duş alır bitiririm
Teşekkür ederim çok sağ ol çok mutlu oldumM merve_eymen şu an pek zamanım olmadığı için birkaç videonuza atlatarak baktım. Çok sakin, kibar bir yapınız var. :) Maşallah çocuğunuz çok tatlı. Başarılarınızın devamını diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?