Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ne yaptık canım keşke elimizden fazlası gelseydi. Rabbim yüreğini ferahlatsın ödenecek bişey yok hepimiz duaya muhtacız❤❤
Elinizden gelen yapılacak en güzel şeydi.
Çok güzel dedin hepimiz muhtacız.
Amin.
Rabbim şifa versin kayınvalidene tez vakitte

Selam kızlar
Kayınvalidem hala hastanede 1 ay olacak nerdeyse
Kevser suresi dağıtıyoruz okuyabilecek var mı? Kaç tane sayı belirtirseniz ve okuyabilirsiniz çok dua ederim
Çok çok geçmiş olsun canım görmedim görsem bende yardım ederdim rabbim inşallah sağlık sıhhat verir biran önce

Bugün mutfağa giriştim baya dolap ici tezgaha çamaşır sularıyla fırını ocagi her şeyi temizledim bir dolap kapakları kaldı onlarda çok kirli gücünde enerjimde yok diye bıraktım onun dışında sadece çamaşır katladım bir de youtube için video düzenlemesini yaptım şimdi yüklüyorum isteyen olursa 1 saate izleyebilir

Bekliyorum merakla daha önce kanalına bakmıştım harikasın

Kanalinizin adi ne ben de bakayim
Bekliyorum merakla daha önce kanalına bakmıştım harikasın
Kaynananiza gecmis olsun Allah acil şifalar versin elimden geldiği kadar okurum ben de.

Altı halı kaydırmaz gibi olan (onun kadar kaba durmayıp nokta nokta olan) örtü var evimde ve kaymıyor.
Ondan bendede vardı kayıyor malesef
Böyle lastikli tam oturanlar oluyoya onlar da mi kayiyo? Ben yeni evliyim ilk kez alcam iyi ki almamisim. Arastirayim da almam lazim
Tamolarak hangisi bilemedim ama negonun yazdıgından cıktı streç örtü metediliyor ama cesaret edip alamadım onların fiyatıda az değil çünki. İyice araştır koltugun kendi kumaşıda baya etkiliyorj

Teşekkür ederim çok sağ ol çok mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…