Düzenli Evimiz & Hayatımız

Valla ben bi dönem yalnız kaldım biliyorum yaşadıklarını. En son çocuk hastalandığında nasıl yıprandığını da sen biliyorsun.
Ben olsam bir dakika düşünmem. Anne kardeş candır gerisi yalandır...

stor perdeyi nasıl yikiyisun kolay mı kullanımı
Anneannem ve eşimin annesi sadece mutfaklarında kullanıyor. Onlar balkona serip saplı araba fırçası diye tabir ettiğimiz fırça ile deterjan döküp yıkıyorlar. Hatta eşimin annesi gaza gelip çamaşır suyu bile döküyor yıkarken. Sonrada kapalı konuma getirip, dikey olarak kurutuyorlar. Benim de bütün perdelerim stor fakat blackout oldukları için yıkamaya değil, silmeye uygunlar. Aldığımız yer yılda bir ya da iki kere sabunlu nemli bezle silseniz yeterli demişti. Ben de öyle yapıyorum. Kışın kaloriferden dolayı çok is oluyor arka yüzü. Önümüzdeki ay, bir de nisan gibi kaloriferlerin artık yanmadığı zaman sileceğim.

Selam kızlar
Kayınvalidem hala hastanede 1 ay olacak nerdeyse
Kevser suresi dağıtıyoruz okuyabilecek var mı? Kaç tane sayı belirtirseniz ve okuyabilirsiniz çok dua ederim
Selam kızlar
Kayınvalidem hala hastanede 1 ay olacak nerdeyse
Kevser suresi dağıtıyoruz okuyabilecek var mı? Kaç tane sayı belirtirseniz ve okuyabilirsiniz çok dua ederim
Ankacım şimdi gördüm ben de. Allah şifa versin. Başka bir şey okursanız da yardım etmeye çalışırım

Banyo yada balkona seriyorum araba fırçasıyla köpüklüyorum. Tek kişi zor oluyor ama yapılmıcak kadar değil.
güneslikleri öyle dusunmustum. yikamasini ve kurutmasini merak ediyodum. halı yıkamacılarda alıyormus ama guven olmaz heralde

Banyo yada balkona seriyorum araba fırçasıyla köpüklüyorum. Tek kişi zor oluyor ama yapılmıcak kadar değil.
Benim de oturma odam store ama annem tülden biktigi için onun tüm perdeleri store.
Beyaz sirke ve çamaşır suyunda bekletip kurutuyor. Bembeyaz oluyor.

porçoz kaynatmıyorum ben direk dökup bekletiyorum 2 dk calkalıyorum geçiyor kirecler. kimyasal olmasin dersen limomtuzuyla da kaynatabilirsin

güneslikleri öyle dusunmustum. yikamasini ve kurutmasini merak ediyodum. halı yıkamacılarda alıyormus ama guven olmaz heralde
Boşuna masraf kız yıkaması kolay gerçekten kuruması içinde süzdürüyorum ben balkon ipine asıyorum. Ya da direk takıp yerine açık bırakıyorum. Boşuna para verme
Benim de oturma odam store ama annem tülden biktigi için onun tüm perdeleri store.
Beyaz sirke ve çamaşır suyunda bekletip kurutuyor. Bembeyaz oluyor.
Çamaşır suyuyla yıkıcam bende bu sefer inş. Sirkeyi de denerim

merhaba kızlar temizlik için mopu çok övüyor herkes
vip Ahmet , dünya plastil, silva ve başka ucuz olan markalar var bir de püskürten moplar var hazneli fiyat performans olarak hangisini tavsiye edersiniz
Bende spin mop var duvar silmek için kullanıyorum pratik oluyor. Yerleri de vileda turbo ile siliyorum ondan çok memnunum

Kabırgaya mangalda bayılırımmm
Birde yiyecek-içecek koyduğunuz şeyleri böyle şeylerle temizlemeyin. Çünkü böyle banyo -wc gibi yerler için üretilen ürünlerde temizledikten sonra yüzeyi kaplayan özel kimyasallar var ki kirlenme süresini uzatabilmek için. Ne kadar bol suyla yıkıyorum desenizde çıkması uzun sürüyor.
Onun yerine çaydanlığınızı limon tuzu ile kaynatıp, o kaynamış suyu içerisinde biraz bekletirseniz çözüldüğünü göreceksiniz kirecin.

merhaba kızlar temizlik için mopu çok övüyor herkes
vip Ahmet , dünya plastil, silva ve başka ucuz olan markalar var bir de püskürten moplar var hazneli fiyat performans olarak hangisini tavsiye edersiniz
merhaba bende vipahmet in premium seti var. ben gercekten memnunum. yakinda onun tekerleklisini cikaracakmis. bence gerek yok gibi tekerlek kayar gibi ama. dedidigim gibi benim isimi bi o birde mikrifber bezler cok hafifletti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…