- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 208
- 34
Çok cookkkk tesekkurlerrrr çok sevindimmmmTemizlik videoları izlemeyi seviyorum sen de çok kibar naif birisin ben de sevdim yani
Valla ben bi dönem yalnız kaldım biliyorum yaşadıklarını. En son çocuk hastalandığında nasıl yıprandığını da sen biliyorsun.Bende izninizle bir derdimi (cidden dert oldu bana) danışmak ve objektif yorum almak istiyorum. Bdv deki gelişigüzel yorumlardan çok 4-5samimi yoruma ihtiyacım var
Senelerdir ailelerden uzak bir ilde yaşıyoruz. Yurt dışından taşındık buraya. Ben tüm akraba ve arkadaşlarımı bırakıp geldim eşimde aynı şekilde. Ama anne babalarımız türkiyede,şuan bize 4 saat mesafedeler. Eşimin işinden tazminatından dolayı bugüne kadar buradan bağlarımızı koparıp tam anlamıyla sahil kenarı kasaba olan eşimin memleketine taşınamadık.. senelerdir yalnızız.. öyle çat kapı gelecek misafirimiz,samimiyete güvenip gideceğimiz kimsemiz yok,olmadı. Hastalıkta bile çocuklarla süründüm bakanım,yardım edenim olmadı. Öyle insan delisi,sürekli günler misafirlikler peşinde koşturacak birisi değilim ama bu yalnızlıkta çok gelmeğe başladı bana. Şimdi eşim işten ayrıldı,tazminatını aldı hamdolsun evin borcunu da kapattık. Şuan işi var ama kalıcı değil. Araştırıyor eğer iyi bir iş bulursa yazın bu ilde bulunan kendi daireme taşınacağım. Ama ben memlekete taşınmak istiyorum. Annemlerin olduğu ile. En azından annem,kardeşim var, birkaç iyi arkadaşım var. Kaynanamlar köyündeler bana zararları yok onlarlada yakın olacağız. Ama eşim büyük adım diyor kararsız. Gidersek uzun süre yine kiracı olacağız buradaki evi satmam diyor. Bense nereye kadar yapayalnız olacağız diyorum.. iyice düşün dedi çekti gitti odaya. Annemler dünden razı oraya gitmemize ama eşimden o hevesi göremiyorum. En azından bunalınca kahve içecek,buyur edecek,hastalanınca çocukları emanet edecek birilerine çok ihtiyacım var. Okuduğunuz için teşekkür ederim ve değerli yorumlarınızı bekliyorum hanımlar❤
Çabuk dön bonusum özledim seniE sen gebesin 8 ayın bitmiş ne yoruyosun kendini böyle
stor perdeyi nasıl yikiyisun kolay mı kullanımıBugün evi üstten topladım ve süpürdüm yarın detaylıca süpürür silerim. Bir de çift mekanizmalı stor perdem var onu yıkamam lazım ama gözümde büyüyor havalar soğumadan yıkasam iyi olur
Koltuğun kumaşıda etkili o zaman demekki benimkiler kaymıyor çünkü.Ondan bendede vardı kayıyor malesef
Banyo yada balkona seriyorum araba fırçasıyla köpüklüyorum. Tek kişi zor oluyor ama yapılmıcak kadar değil.stor perdeyi nasıl yikiyisun kolay mı kullanımı
Anneannem ve eşimin annesi sadece mutfaklarında kullanıyor. Onlar balkona serip saplı araba fırçası diye tabir ettiğimiz fırça ile deterjan döküp yıkıyorlar. Hatta eşimin annesi gaza gelip çamaşır suyu bile döküyor yıkarken.stor perdeyi nasıl yikiyisun kolay mı kullanımı
Selam kızlar
Kayınvalidem hala hastanede 1 ay olacak nerdeyse
Kevser suresi dağıtıyoruz okuyabilecek var mı? Kaç tane sayı belirtirseniz ve okuyabilirsiniz çok dua ederim
Ankacım şimdi gördüm ben de. Allah şifa versin. Başka bir şey okursanız da yardım etmeye çalışırımSelam kızlar
Kayınvalidem hala hastanede 1 ay olacak nerdeyse
Kevser suresi dağıtıyoruz okuyabilecek var mı? Kaç tane sayı belirtirseniz ve okuyabilirsiniz çok dua ederim
Banyo yada balkona seriyorum araba fırçasıyla köpüklüyorum. Tek kişi zor oluyor ama yapılmıcak kadar değil.
güneslikleri öyle dusunmustum. yikamasini ve kurutmasini merak ediyodum. halı yıkamacılarda alıyormus ama guven olmaz heraldeAnneannem ve eşimin annesi sadece mutfaklarında kullanıyor. Onlar balkona serip saplı araba fırçası diye tabir ettiğimiz fırça ile deterjan döküp yıkıyorlar. Hatta eşimin annesi gaza gelip çamaşır suyu bile döküyor yıkarken.Sonrada kapalı konuma getirip, dikey olarak kurutuyorlar. Benim de bütün perdelerim stor fakat blackout oldukları için yıkamaya değil, silmeye uygunlar. Aldığımız yer yılda bir ya da iki kere sabunlu nemli bezle silseniz yeterli demişti. Ben de öyle yapıyorum. Kışın kaloriferden dolayı çok is oluyor arka yüzü. Önümüzdeki ay, bir de nisan gibi kaloriferlerin artık yanmadığı zaman sileceğim.
Benim de oturma odam store ama annem tülden biktigi için onun tüm perdeleri store.Banyo yada balkona seriyorum araba fırçasıyla köpüklüyorum. Tek kişi zor oluyor ama yapılmıcak kadar değil.
porçoz kaynatmıyorum ben direk dökup bekletiyorum 2 dk calkalıyorum geçiyor kirecler. kimyasal olmasin dersen limomtuzuyla da kaynatabilirsinGünaydın bugün kaynım gelecek. Kurban kesmişti kb kaburga getirmişti bize de. Onu yapmak istiyorum ama kuzu kaburga yapan oldu mu daha önce :)
Birde caydanliktan kirecin çıkması için porcoz döküp kaynatsam nasıl olur acaba
Boşuna masraf kız yıkaması kolay gerçekten kuruması içinde süzdürüyorum ben balkon ipine asıyorum. Ya da direk takıp yerine açık bırakıyorum. Boşuna para vermegüneslikleri öyle dusunmustum. yikamasini ve kurutmasini merak ediyodum. halı yıkamacılarda alıyormus ama guven olmaz heralde
Çamaşır suyuyla yıkıcam bende bu sefer inş. Sirkeyi de denerimBenim de oturma odam store ama annem tülden biktigi için onun tüm perdeleri store.
Beyaz sirke ve çamaşır suyunda bekletip kurutuyor. Bembeyaz oluyor.
Bende spin mop var duvar silmek için kullanıyorum pratik oluyor. Yerleri de vileda turbo ile siliyorum ondan çok memnunummerhaba kızlar temizlik için mopu çok övüyor herkes
vip Ahmet , dünya plastil, silva ve başka ucuz olan markalar var bir de püskürten moplar var hazneli fiyat performans olarak hangisini tavsiye edersiniz
Kabırgaya mangalda bayılırımmmGünaydın bugün kaynım gelecek. Kurban kesmişti kb kaburga getirmişti bize de. Onu yapmak istiyorum ama kuzu kaburga yapan oldu mu daha önce :)
Birde caydanliktan kirecin çıkması için porcoz döküp kaynatsam nasıl olur acaba
merhaba bende vipahmet in premium seti var. ben gercekten memnunum. yakinda onun tekerleklisini cikaracakmis. bence gerek yok gibi tekerlek kayar gibi ama. dedidigim gibi benim isimi bi o birde mikrifber bezler cok hafifletti.merhaba kızlar temizlik için mopu çok övüyor herkes
vip Ahmet , dünya plastil, silva ve başka ucuz olan markalar var bir de püskürten moplar var hazneli fiyat performans olarak hangisini tavsiye edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?