- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Mantıklı bir fikir teşekkür ederimBen naylon poşeti de güzel bir bez torbaya koyuyorum mutfak kapısının koluna asıyorum. Ama bizim evde çok ekmek tüketilmiyor günde 1 ekmek o da kahvaltıda bitmezse minnak kalırsa anca onu koyuyorum çok olunca nasıl durur bilemedim
Canım buzdolabında (buzlukta değil) bozulur diyorlarNeredeyse hiç ekmek tüketmiyoruz ama bazen tost, sandviç vs yapmak için aldığımız oluyor. Ben buzdolabında saklıyorum. Yaz kış çok sıcak olduğundan hemen küfleniyor. Dışarıda bırakmıyorum bu nedenle. İkişer üçer dilim halinde dondurucuya da koyuyorum. Aylarca bu şekilde dolapta durabiliyor. Acil ihtiyaçlarda hemen tost makinasında ısıtıp tüketiyoruz.
Öğrenciliğim de dahil yıllardır bu şekilde saklıyorum. Şu an 10 gün önce alınan ekmek var dolapta. Siz yazınca merak edip gidip baktım.Canım buzdolabında (buzlukta değil) bozulur diyorlar
Bende ayni bu sekilde sakliyorum. Ve hic bayatlamadi bugüne kadarÖğrenciliğim de dahil yıllardır bu şekilde saklıyorum. Şu an 10 gün önce alınan ekmek var dolapta. Siz yazınca merak edip gidip baktım.Bayatlamamış bile. Hava almayacak şekilde saklıyorum. Belki de ondandır.
Benim kv de böyle yapar hep ondan gördüm ama sadece yazın atıyorum dolaba ben kışın gerek kalmıyorBende ayni bu sekilde sakliyorum. Ve hic bayatlamadi bugüne kadar
eşim hiç iş bölümü yapacak vakti yok kendisinin evde bile değil çoğu zamanBende bu zamana kadar cocuklari bahane ettim ama cocuklu arkadaslarimda var sadece oyuncak daginikligi varsiz calisiyormussunuz o yuzden sizinki normal bence esinizle is bolumu yapin
Çok şükür işimiz çözüldü. Çarşamba eşime memleketten iş teklifi geldi birazda benim zorlamamla kabul etti. Annem ev buldu cuma gittik ama adam vazgeçmiş. Tüm ilçeyi gezdik hiç ummadığımız öylesine geçtiğimiz yerden annemin tam karşı binasında ev bulduk :) kontrat yapıldı anahtarı aldık hamdolsun. Eve döndük 15-20 gün içinde taşınma var nasipse. Annem ona gelen temizlikçi ablayı bizim daireye götürecek iyiki annem var dedim birkez daha.. eşimin hala biraz tereddütleri var aniden olunca bi afalladı ama genel durumu memnun gibi tam belli etmesede iyi :)Valla ben bi dönem yalnız kaldım biliyorum yaşadıklarını. En son çocuk hastalandığında nasıl yıprandığını da sen biliyorsun.
Ben olsam bir dakika düşünmem. Anne kardeş candır gerisi yalandır...
İstediğiniz bir şeydi. :) Hayırlısı olsun, sizin adınıza sevindim.Çok şükür işimiz çözüldü. Çarşamba eşime memleketten iş teklifi geldi birazda benim zorlamamla kabul etti. Annem ev buldu cuma gittik ama adam vazgeçmiş. Tüm ilçeyi gezdik hiç ummadığımız öylesine geçtiğimiz yerden annemin tam karşı binasında ev bulduk :) kontrat yapıldı anahtarı aldık hamdolsun. Eve döndük 15-20 gün içinde taşınma var nasipse. Annem ona gelen temizlikçi ablayı bizim daireye götürecek iyiki annem var dedim birkez daha.. eşimin hala biraz tereddütleri var aniden olunca bi afalladı ama genel durumu memnun gibi tam belli etmesede iyi :)
Valla çok çok sevindim aynen dediğin gibi. İyi ki annelerimiz var.Çok şükür işimiz çözüldü. Çarşamba eşime memleketten iş teklifi geldi birazda benim zorlamamla kabul etti. Annem ev buldu cuma gittik ama adam vazgeçmiş. Tüm ilçeyi gezdik hiç ummadığımız öylesine geçtiğimiz yerden annemin tam karşı binasında ev bulduk :) kontrat yapıldı anahtarı aldık hamdolsun. Eve döndük 15-20 gün içinde taşınma var nasipse. Annem ona gelen temizlikçi ablayı bizim daireye götürecek iyiki annem var dedim birkez daha.. eşimin hala biraz tereddütleri var aniden olunca bi afalladı ama genel durumu memnun gibi tam belli etmesede iyi :)
Amin çok sağol canım. 10 senelik alışkanlıkları bırakıp gidiyoruz insan tırsmıyor değil ama ailem yakın olduğu için içim rahatlıyor. 3 gündür ordaydık kardeşim annem küçüğü bana vermediler resmen kafamı toparladım. Çocuklarımıza rabbim sağlıklı ömür versin bazen helede yalnızken nefes aldırmıyorlar insana.. dilerim kararımız hayırlı olur cümlemizin gönlündeki versin rabbim ❤Valla çok çok sevindim aynen dediğin gibi. İyi ki annelerimiz var.
Anne kardeş ( tercihen kız) candır gerisi yalandır
Bir tek annemiz olsun bize bir şey olmaz Allah sağlık sıhhat versin büyüklerimize
Çok çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun Allah gönlüne göre verdi utandırmasın hicbir zamanÇok şükür işimiz çözüldü. Çarşamba eşime memleketten iş teklifi geldi birazda benim zorlamamla kabul etti. Annem ev buldu cuma gittik ama adam vazgeçmiş. Tüm ilçeyi gezdik hiç ummadığımız öylesine geçtiğimiz yerden annemin tam karşı binasında ev bulduk :) kontrat yapıldı anahtarı aldık hamdolsun. Eve döndük 15-20 gün içinde taşınma var nasipse. Annem ona gelen temizlikçi ablayı bizim daireye götürecek iyiki annem var dedim birkez daha.. eşimin hala biraz tereddütleri var aniden olunca bi afalladı ama genel durumu memnun gibi tam belli etmesede iyi :)
İstediğiniz bir şeydi. :) Hayırlısı olsun, sizin adınıza sevindim.
Amin çok sağolun ❤Çok çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun Allah gönlüne göre verdi utandırmasın hicbir zaman
Valla ben iş yerindeyim ama çok uykum var kahve de açmadı beniGünaydın herkese Rabbim hayırlı haftalar nasip etsin güzel başlayıp güzel bitsin bu haftada hadi kalkın uyanın toparlanır temizlenin kızlar kızlar hadiiiiiiiiii
Valla bende gece pek uyuyamadım ama öğlen oğlum uyuyunca onunla uyurum dedim cam pencere açtım birazda koşturmaca toparladım kendimi ama işte olunca zor insan evinde daha rahat modunu yükseltmek bile daha kolay allah kolaylık versinValla ben iş yerindeyim ama çok uykum var kahve de açmadı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?