Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayırlı uğurlu olsun, Rabbim yeni evinizde, çevrenizde huzurla oturmayı nasip etsin inşaallah

Hayırlı olsun canım

Sana bir maraton lazım

Herkese hayırlı akşamlar

19 Ekim
*Sabah rutini olarak yatak havalandirildi, toplandı.
*Kahvaltı bulaşığı yıkandı, tezgah vs toplandı silindi.
*Mutfak camı silindi.
*Bir makine çamaşır yıkandı, kurudu, katlandı
*Birkaç parça ütü yapıldı.
*Akşam yemeği yapıldı
*Yemek bulaşığı kaldirildi, çay demlendi.
Tabii bu işlerin aralarinda hep dinlendim. Bugün süpürge açamadım artık kısmetse yarına...

Bugün 4 posta çamaşır yıkadım makine arıza verir diye korkuya durdum valla
Evi supurdum sildim
toz aldım
Köstebek pasta yaptım
Yemek yaptım
Mutfağı temizledim ocağı sildim
Yatakların çarşaflarını degistirdim
Çocuk 2 saattir uyumuyor tam çıldırdım eşim geldi aldı uzandım sakinleydim akşam yemeğinin bulmadıklarını toplayayım makineyi bosaltayim

Herkese hayırlı sabahlar, hatta oglenler demeliyim
Sabah yatağı, evi topladım, bir makine çamaşır attım makineye. Kahvaltı da yapıldı. Birazdan kahvemi içtikten sonra inşallah dün yapamadigim süpürge ve yer silme işlerini yapacağım. Artık halilarimi sermem lazım akşamları soğuk oluyor. İstanbul serinledi.
Herkese sevgiler

Nego 'cum bunlar sana

kendimiii çokkkk pasaklı hissediyommmm. tüm evi dip köşe temizledim. ama koruyamadım. yine başa döndü herşey. hiççç de yapasım yok. haftanın da sadece bir günüm tam boş. o gün yeniden tüm temizlik yapıp başlasam mı? bu sefer dinlenme günüm iyice yoracagım kendimi. gün gün gidip parça parça mı yapsam. bi tarafı yaparken öbür taraflar gidecek. bir akıl verin banaaa. ev böyleyken depresif oluyomm ki bennn .

bölüm bölüm yapsan temizledigin yere de dikkat etsen. bende kafayı sıyırmak üzereyim ne elim kalkıyor ne kolum. ev aldı basını gidiyor.

aynen koltuk aralari özellikle mahvolmus göz görüpde kalkıp yapamayınca delircek gibi oluyorum.
Ben şimdi hadi anka kalk dedim sürüne sürüne banyoya girdim. Girmeden bi tasa su sirke kaya tuzu hazırladım. Banyodan sonra tepemden döktüm durulandım çıktım biraz gözüm açıldı sanki. En azından iki oda bitiririm.

aa ilk defa duyuyorum hadi insallah Allah güc versin. cocukları oyalayım iki dk bende yapayım olmazsa. yoksa uzun süre beklicem

aa ilk defa duyuyorum hadi insallah Allah güc versin. cocukları oyalayım iki dk bende yapayım olmazsa. yoksa uzun süre beklicem
Sirke naraza iyi geliyor. İçebilsek daha iyi ama ben içemiyorum. Yani kalkıp kakılmışa bağlamaz ama biraz gözünü açar. Abdest alıp namaz da kılarsan 10 numara olur bence. Sonra bi de felak nas ayetel kürsi.
ben de şimdi kılacağım inşallah başlamadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…