Hayırlı uğurlu olsun, Rabbim yeni evinizde, çevrenizde huzurla oturmayı nasip etsin inşaallahÇok şükür işimiz çözüldü. Çarşamba eşime memleketten iş teklifi geldi birazda benim zorlamamla kabul etti. Annem ev buldu cuma gittik ama adam vazgeçmiş. Tüm ilçeyi gezdik hiç ummadığımız öylesine geçtiğimiz yerden annemin tam karşı binasında ev bulduk :) kontrat yapıldı anahtarı aldık hamdolsun. Eve döndük 15-20 gün içinde taşınma var nasipse. Annem ona gelen temizlikçi ablayı bizim daireye götürecek iyiki annem var dedim birkez daha.. eşimin hala biraz tereddütleri var aniden olunca bi afalladı ama genel durumu memnun gibi tam belli etmesede iyi :)
Hayırlı olsun canımÇok şükür işimiz çözüldü. Çarşamba eşime memleketten iş teklifi geldi birazda benim zorlamamla kabul etti. Annem ev buldu cuma gittik ama adam vazgeçmiş. Tüm ilçeyi gezdik hiç ummadığımız öylesine geçtiğimiz yerden annemin tam karşı binasında ev bulduk :) kontrat yapıldı anahtarı aldık hamdolsun. Eve döndük 15-20 gün içinde taşınma var nasipse. Annem ona gelen temizlikçi ablayı bizim daireye götürecek iyiki annem var dedim birkez daha.. eşimin hala biraz tereddütleri var aniden olunca bi afalladı ama genel durumu memnun gibi tam belli etmesede iyi :)
MaaşallahMerhaba kızlar. Tüm evi dio köşe süpürdüm sildim toz aldım. Şimdi dinlenme vakti :)
Sana bir maraton lazımbende işten yeni geldim. bir tooooon iş var ama parmağımı bile kaldırmak istemiiyom. çocukların ranzalarının yataklari geiecek onların odalarını halletsem. onlar odadayken pek çok seyi yavaş yavaş bitiririm. tek ihtiyacım olan biraz gazzzzz.
Aşı olduysan kolunu yorma o zaman.aynen sanırım maraton lazım. tetanoz aşısı da oldum kolum da çok ağrı yaptı. ondanda belki canım istemiyor. maraton ciddi düşünülrbilirrr ☺
bölüm bölüm yapsan temizledigin yere de dikkat etsen. bende kafayı sıyırmak üzereyim ne elim kalkıyor ne kolum. ev aldı basını gidiyor.kendimiii çokkkk pasaklı hissediyommmm. tüm evi dip köşe temizledim. ama koruyamadım. yine başa döndü herşey. hiççç de yapasım yok. haftanın da sadece bir günüm tam boş. o gün yeniden tüm temizlik yapıp başlasam mı? bu sefer dinlenme günüm iyice yoracagım kendimi. gün gün gidip parça parça mı yapsam. bi tarafı yaparken öbür taraflar gidecek. bir akıl verin banaaa. ev böyleyken depresif oluyomm ki bennn.
Aynen ben de öyleyim. Çarpılacaz valla her yer mahvoldu resmenbölüm bölüm yapsan temizledigin yere de dikkat etsen. bende kafayı sıyırmak üzereyim ne elim kalkıyor ne kolum. ev aldı basını gidiyor.
aynen koltuk aralari özellikle mahvolmus göz görüpde kalkıp yapamayınca delircek gibi oluyorum.Aynen ben de öyleyim. Çarpılacaz valla her yer mahvoldu resmen
Ben şimdi hadi anka kalk dedim sürüne sürüne banyoya girdim. Girmeden bi tasa su sirke kaya tuzu hazırladım. Banyodan sonra tepemden döktüm durulandım çıktım biraz gözüm açıldı sanki. En azından iki oda bitiririm.aynen koltuk aralari özellikle mahvolmus göz görüpde kalkıp yapamayınca delircek gibi oluyorum.
aa ilk defa duyuyorum hadi insallah Allah güc versin. cocukları oyalayım iki dk bende yapayım olmazsa. yoksa uzun süre beklicemBen şimdi hadi anka kalk dedim sürüne sürüne banyoya girdim. Girmeden bi tasa su sirke kaya tuzu hazırladım. Banyodan sonra tepemden döktüm durulandım çıktım biraz gözüm açıldı sanki. En azından iki oda bitiririm.
Sirke naraza iyi geliyor. İçebilsek daha iyi ama ben içemiyorum. Yani kalkıp kakılmışa bağlamaz ama biraz gözünü açar. Abdest alıp namaz da kılarsan 10 numara olur bence. Sonra bi de felak nas ayetel kürsi.aa ilk defa duyuyorum hadi insallah Allah güc versin. cocukları oyalayım iki dk bende yapayım olmazsa. yoksa uzun süre beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?