- 13 Ağustos 2020
- 15.713
- 89.251
- 598
- 33
Kakılmış iyidi :)) Allah kabul etsinSirke naraza iyi geliyor. İçebilsek daha iyi ama ben içemiyorum. Yani kalkıp kakılmışa bağlamaz ama biraz gözünü açar. Abdest alıp namaz da kılarsan 10 numara olur bence. Sonra bi de felak nas ayetel kürsi.
ben de şimdi kılacağım inşallah başlamadan.
tamam öyle yapayim banyo zor gibi su anBanyo yapamazsan da ellerini yıka en azından sirkeyle böyyyyleee herşeyim suyla akıp gittiğini hayal et
tesekkur ederimBanyo yapamazsan da ellerini yıka en azından sirkeyle böyyyyleee herşeyim suyla akıp gittiğini hayal et
Faydası olur inşallah canım. Sonucu söyle bana datamam öyle yapayim banyo zor gibi su an
Ellerimi yuzumu yikadim abdest aldim simdilik bide felak nas okudum daha iyiyimFaydası olur inşallah canım. Sonucu söyle bana da
yeni formülEllerimi yuzumu yikadim abdest aldim simdilik bide felak nas okudum daha iyiyim
kendimiii çokkkk pasaklı hissediyommmm. tüm evi dip köşe temizledim. ama koruyamadım. yine başa döndü herşey. hiççç de yapasım yok. haftanın da sadece bir günüm tam boş. o gün yeniden tüm temizlik yapıp başlasam mı? bu sefer dinlenme günüm iyice yoracagım kendimi. gün gün gidip parça parça mı yapsam. bi tarafı yaparken öbür taraflar gidecek. bir akıl verin banaaa. ev böyleyken depresif oluyomm ki bennn.
aynen koltuk aralari özellikle mahvolmus göz görüpde kalkıp yapamayınca delircek gibi oluyorum.
Bence bizi bu havalar mahvettiBen şimdi hadi anka kalk dedim sürüne sürüne banyoya girdim. Girmeden bi tasa su sirke kaya tuzu hazırladım. Banyodan sonra tepemden döktüm durulandım çıktım biraz gözüm açıldı sanki. En azından iki oda bitiririm.
süpürüp sildim sadece bu kadara yetti gücüm. hava cok basık ruzgarlı bir tuhaf haklısın mevsim geçisinin de etkisi olduBence bizi bu havalar mahvetti
O da yeter, yarın da başka bir iş yaparsın inşallah. Akşamdan yarını planla hatta yaz bir deftere, motivasyon olur. Ama bir güne çok iş yazma, yapamayinca modun düşer. Kısa basit şeylerden birkaç madde yaz, yaptıkça çizgi atarsınsüpürüp sildim sadece bu kadara yetti gücüm. hava cok basık ruzgarlı bir tuhaf haklısın mevsim geçisinin de etkisi oldu
Daha nolsunsüpürüp sildim sadece bu kadara yetti gücüm. hava cok basık ruzgarlı bir tuhaf haklısın mevsim geçisinin de etkisi oldu
ya ben kafamdan cok plan yapiyorum ama icraat yokO da yeter, yarın da başka bir iş yaparsın inşallah. Akşamdan yarını planla hatta yaz bir deftere, motivasyon olur. Ama bir güne çok iş yazma, yapamayinca modun düşer. Kısa basit şeylerden birkaç madde yaz, yaptıkça çizgi atarsın
Çok plan yaptığından olabilir canımz çünkü ben de öyleyim. İlla her şey mükemmel olacak. kafamın içinde plan yaparken yoruluyorum.ya ben kafamdan cok plan yapiyorum ama icraat yok
hemen bakayım mantıklıÇok plan yaptığından olabilir canımz çünkü ben de öyleyim. İlla her şey mükemmel olacak. kafamın içinde plan yaparken yoruluyorum.
flylady.net sitesini incele biraz. Mantık kısaca banyo ve mutfak her zaman temiz olacak o lavabolar parlayacak. Diğer yerlerde evi 5 bölüme ayırıyor
Haftnın 1 inden ilk pazara kadar 1. Bölüm
Sonda Pazartesiden diğer pazara kadar 2. Bölüm. Sonra 3,4,5 diye gidiyor.
her gün 15 dakika veya yarım saat o bölgede genel temizlik yapıyorsun.
bebek adımları diyor flylady
Yavaş yavaş
Bir de rutinleri var
Sabahları yatak topla ayakkabı giy lavabonu topla 15 dakika dağınıklık topla, gibi gibi sitede ayrıntılı görürsün.
haftalık rutinler var bir de.
bu sistem bana çok mantıklı geldi uygulayabildiğim dönemlerde de çok rahatlamıştım evim hep bayram günü gibi olmuştu ama uzun sürmedi hain kader ağlarını ördü çocuklar bu sistemi bozguna uğrattı
Birden çok fazla olan olusturursan uymakta da zorluk cekersin. Mesela bugün için günlük 3 madde belirle ve onları yap. Yaptikca sana moral olacak emin ol.ya ben kafamdan cok plan yapiyorum ama icraat yok
GünaydınGünaydın hanimlar.
Bugün yogun gececek
* Kusumun kafesi yikancak
*Ev süpürülcek silincek
*Tuvaletler temizlencek
*Halilar silincek (zaman kalirsa koltuklar da)
*kisliklari yavastan dolaptan cikarcam islerim bitince zamanim olursa. Bugün hepsini aradan cikarsam ne iyi olur
Uyku düzeni bir günde değişmez ama günden güne yarım saat öne çekerek ayarlarsan belirli bir zaman geçince uyku rutinin olusmaya başlar.İyi geceler herkese:) Çok aktif olamasam da mesajları okumaya çalışıyorum elimden geldiğince. Gün gün ne yaptığımı yazmak içimden gelmiyordu negoo yokken ama böyle de olmuyor sanki. Başarılı olamıyorum günü planlamakta.
Geçen hafta çalışmaya başladım. Şu an için evden yürütüyorum işleri. Sabah 10 buçuk , 11 gibi bilgisayarın başına oturuyorum arada yarım saat, 45 dakika bir iki kez mola vererek akşam yediye kadar çalışmış oluyorum. Bu süre zarfında temizlik, yemek, kişisel bakımım, yapmaktan keyif aldığım her şey sekteye uğradı. Her sabah uyandığımda çok pis ve dağınık bir eve uyanıyormuşum gibi geliyor. Halbuki yatmadan önce etrafı toplayıp yatıyorum. Erken de uyuyamıyorum. 2 buçuk 3 oluyor uyuyana kadar, sabah da 10 a doğru anca uyanıp, ufak hazırlık yapıp hemen masanın başına geçiyorum. Uyku saatlerimi düzenleyip, 7 gibi güne başlayabilsem ve en önemlisi enerjik uyanabilsem belki birçok işi halledebilirim ama yaklaşık 5-6 yıldır uyku düzenim bu şekilde. Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. Siz gününüzü nasıl planlıyor, verimli bir hale sokuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?