Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bir de sabah erken uyanmak için Hal Elrod'un Sabah mucizesi kitabını oneirim.

Günaydın
Bence bugünlük kışlıklar kalabilir, halı ve koltuk silmek zaten çok yorucu bir iş.
Kolay gelsin

Günaydın
Kolay gelsin size..
Teşekkürler size de
Günaydın
Bence bugünlük kışlıklar kalabilir, halı ve koltuk silmek zaten çok yorucu bir iş.
Kolay gelsin
Evet bitti ama ben de bittim. Bugün bikac parca ütü yaparim olmazsa kisliklari yarin çıkarayım.
Teşekkür ederim size de kolay gelsin❤
Günaydınlar bugün maraton mu yapsak acabası?
Ben bugün bayagi yaptım sabahtan beri

Yorumunuz için teşekkür ederim. Önerdiğiniz kitabı not ettim. En kısa zamanda temin edeceğim. Dediğiniz gibi uyku düzeni birkaç günde oluşacak şey değil ama her gün biraz biraz öne çekmeye çalışabilirim. Bu konuda sizde olduğu gibi eşimin uyku düzeninin bana bir faydası olacağını sanmıyorum. En geç 7:30 da evden çıkmış olur hatta bazen sabah 5 te işe gittiği de oluyor ama birlikte zaman geçirebilmek adına 1 buçuk 2 den önce o da uyumaz. Önce eşimin erken uyumasını sağlayıp, ben de birlikte yatağa gitmeliyim o zaman . Ayrıca genellikle uyumadan önce sakinleştirici özelliği olan bitki çayları içmeyi tercih ediyorum belki faydası olur diye. Gün içinde giyilen giysilerin enerjiyi olumlu veya olumsuz etkilemesi konusuna ben de katılıyorum. Hatta yatağı biraz havalandırdıktan sonra hemen topluyorum ki, beni çağırmasın.
Şimdi böyle yazınca her dediğinize olumsuz bir cevap vermişim gibi oldum ama işe gece yatağa biraz daha erken giderek başlayabilirim. :))

Eşin de geç uyuyorsa evet siz birlikte yavaş yavaş biraz öne çekerek birlikte yataga girmeniz faydalı olur
Evet sabahları ilk iş yatak toplamak da işe yarıyor.
Benim bazen uykum gelmemiş oluyor yine de yatıyorum bir bakmışım 15 dk sonra gözlerim kapanıyor. Beyin muazzam bir organ, bir süre neyi kodlarsan artık ona uyum sagliyor.

Merhaba bende 10 güne kadar taşınıyorum. Taşındıktan sonra gelebilirmiyim
Merhaba topik sahibimiz canımız Nego muz bu ara uğrayamıyo canım ama tabi ki gelip yaptıklarını yazıp sohbete katılabilirsin
Teşekkürler size de

Evet bitti ama ben de bittim. Bugün bikac parca ütü yaparim olmazsa kisliklari yarin çıkarayım.
Teşekkür ederim size de kolay gelsin❤

Ben bugün bayagi yaptım sabahtan beri
Ooh ellerine sağlık benim yakama işler yapıştı daha kalkamadım

Çok haklısınız. :)) Bakalım bu akşam bir düzenleme yapmaya çalışacağım. Bu sabah 7 buçukta uyandım gece de 4 e geliyordu uyuduğumda. Bünyeme göre az uyudum, inşallah şöyle 11-12 de uykum gelir.

Bu arada ben utulerin bir kısmını yaptım, mutfak tezgahının temizledim, bulaşık yıkadım.
Senin maraton nasıl geçti pawlover
Sen çok yorma kendini bebiş geldim gelecekmiş şimdi gördüm ben tam başlıyım dedim toplantı dediler, tam başlıyım dedim telefondan bi tasarım anlatcaz dediler daha başlayamadım şimcik kalkcam inşallah

Ütüyü zaten kaç kere dinlenerek yaptım yavaş yavaş ne yapsam kâr iste. Şimdi yine dinleniyorum, artık anca akşam yemeği yaparım bu saatten sonra.
Kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…