- 26 Temmuz 2015
- 579
- 2.287
- 113
İyi akşamlar yaa alakasız olacak belki ama bir türlü anlayamadım negoo nerde yaklaşık iki aydır tayin taşınma işleri derken giremiyordum siteye. Şimdi de yorumlara baktım ama anlayamadım bilen var mıİyi geceler herkese:) Çok aktif olamasam da mesajları okumaya çalışıyorum elimden geldiğince. Gün gün ne yaptığımı yazmak içimden gelmiyordu negoo yokken ama böyle de olmuyor sanki. Başarılı olamıyorum günü planlamakta.
Geçen hafta çalışmaya başladım. Şu an için evden yürütüyorum işleri. Sabah 10 buçuk , 11 gibi bilgisayarın başına oturuyorum arada yarım saat, 45 dakika bir iki kez mola vererek akşam yediye kadar çalışmış oluyorum. Bu süre zarfında temizlik, yemek, kişisel bakımım, yapmaktan keyif aldığım her şey sekteye uğradı. Her sabah uyandığımda çok pis ve dağınık bir eve uyanıyormuşum gibi geliyor. Halbuki yatmadan önce etrafı toplayıp yatıyorum. Erken de uyuyamıyorum. 2 buçuk 3 oluyor uyuyana kadar, sabah da 10 a doğru anca uyanıp, ufak hazırlık yapıp hemen masanın başına geçiyorum. Uyku saatlerimi düzenleyip, 7 gibi güne başlayabilsem ve en önemlisi enerjik uyanabilsem belki birçok işi halledebilirim ama yaklaşık 5-6 yıldır uyku düzenim bu şekilde. Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. Siz gününüzü nasıl planlıyor, verimli bir hale sokuyorsunuz?
Nego babasını kaybetti ondan dolayı bi süre uzak kalicak burdanİyi akşamlar yaa alakasız olacak belki ama bir türlü anlayamadım negoo nerde yaklaşık iki aydır tayin taşınma işleri derken giremiyordum siteye. Şimdi de yorumlara baktım ama anlayamadım bilen var mı
Bugün istisna olarak benimki temiz ama geneldeSlm kızlar nasılsınız ne yapıyorsunuz baktım kimseler yok buralarda gelin hadi kimlerin evi pissss dağınık el kaldırsın
o nedir ? ilk defa duydum flyladyyaa kızlar bu flylady yi kullanan inceleyen faydalanan varmı? ben anlamadım br türlü ilk gün lavabomu parlatcaz sadece. ve evi 5 bölüme bölüp napıyoz?
Daha pazar temizledim evi bugün yine dağınıklık götürüyor evi bıktım valla bendekendimiii çokkkk pasaklı hissediyommmm. tüm evi dip köşe temizledim. ama koruyamadım. yine başa döndü herşey. hiççç de yapasım yok. haftanın da sadece bir günüm tam boş. o gün yeniden tüm temizlik yapıp başlasam mı? bu sefer dinlenme günüm iyice yoracagım kendimi. gün gün gidip parça parça mı yapsam. bi tarafı yaparken öbür taraflar gidecek. bir akıl verin banaaa. ev böyleyken depresif oluyomm ki bennn.
Valla kayinvalidem var evi temizledi sildi süpürdü ohhh ev konusunda rahatım bende ama genelde tersiBugün istisna olarak benimki temiz ama genelde
flylady.net yabanci bi temizlik sistemi anladığım. evi 5 bölüme bölüyor. her hafta bir bölüm hergün o bölümde 15 dakika temizlik. sabah öğle akşam rutinler oluşturuluyor fakat bunlara bebek adımları deniliyor. falan filan....o nedir ? ilk defa duydum flylady
flylady.net yabanci bi temizlik sistemi anladığım. evi 5 bölüme bölüyor. her hafta bir bölüm hergün o bölümde 15 dakika temizlik. sabah öğle akşam rutinler oluşturuluyor fakat bunlara bebek adımları deniliyor. falan filan....birden degil adım adım hayatı ve evi düzenleme.flylady.net yabanci bi temizlik sistemi anladığım. evi 5 bölüme bölüyor. her hafta bir bölüm hergün o bölümde 15 dakika temizlik. sabah öğle akşam rutinler oluşturuluyor fakat bunlara bebek adımları deniliyor. falan filan....
Slm kızlar nasılsınız ne yapıyorsunuz baktım kimseler yok buralarda gelin hadi kimlerin evi pissss dağınık el kaldırsın
Aleykumselam kızlar. Herkese merhabaSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Bu aralar sürekli temizlik yapıyorum. Evimi böcekbastı da
Bütün evi dip köşe temizledim. Çamaşır, nevresim , havlu hepsini yıkadım. Çekmeceleri düzelttim. Günlük işlerimi de bitirdim. Şimdi kızımı uyutuyorum.
Az kaldı senin doğuma hayırlısıyla gelsin minik mis bebek kokusuyla herşey daha da güzelleşir eminimAleykumselam kızlar. Herkese merhaba
Bugun disarida işlerim vardı, dönüşte pazara uğradım, eve gelince aldiklarimi yıkayıp yerleştirdim, akşam yemeğini hazirladim. Bugün böyle geçti.
Yarin da doktor kontrolüm var.
Allah razı olsun, inşaallahAz kaldı senin doğuma hayırlısıyla gelsin minik mis bebek kokusuyla herşey daha da güzelleşir eminim
Oooyyý kıymeti büyük inşallah kısmetide büyük gelirAllah razı olsun, inşaallahbiz onu 7 yıldır hasretle bekliyoruz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?