Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi akşamlar yaa alakasız olacak belki ama bir türlü anlayamadım negoo nerde yaklaşık iki aydır tayin taşınma işleri derken giremiyordum siteye. Şimdi de yorumlara baktım ama anlayamadım bilen var mı

İyi akşamlar yaa alakasız olacak belki ama bir türlü anlayamadım negoo nerde yaklaşık iki aydır tayin taşınma işleri derken giremiyordum siteye. Şimdi de yorumlara baktım ama anlayamadım bilen var mı
Nego babasını kaybetti ondan dolayı bi süre uzak kalicak burdan

Herkese merhaba, en sevdiğim konular temizlik-düzen konuları :) Aranıza katılmak isterim. Benim de temizlik günlerim vardır, hangi gün ne yapacağımı bilirim. Banyo - tuvalet - mutfak tezgahını hergün temizlemeye çalışırım rutin olarak. Notlar aldığım da olur :)) Düzeni oturtunca insanın işi çok daha fazla kolaylaşıyor. Hem de kendimize ayırdığımız zamandan da çalmamış oluyoruz. Temizlik, düzen de önemli ama insanın kendisine yatırım yapması, kendisiyle ilgilenmesi de çok önemli diye düşünüyorum. Aradaki dengeye dikkat etmeye çalışıyorum :) Herkese sevgiler, iyi akşamlar.

Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Bu aralar sürekli temizlik yapıyorum. Evimi böcekbastı da
Bütün evi dip köşe temizledim. Çamaşır, nevresim , havlu hepsini yıkadım. Çekmeceleri düzelttim. Günlük işlerimi de bitirdim. Şimdi kızımı uyutuyorum.

Daha pazar temizledim evi bugün yine dağınıklık götürüyor evi bıktım valla bende

Merhaba yavaş yavaş tekrar o gün neler yaptığımı yazmaya başlayacağım. Baktım olmuyor çünkü böyle. Günlerim çok verimsiz geçmeye başladı. Bugün;
Dünden kalan çamaşırları toplayıp, yerleştirdim,
Balkonu yıkadım,
Bir makina çamaşır yıkandı, yağmur başlayınca içeri asmak zorunda kaldım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Çorba yaptım, yemeği hazırladım akşamüstüne doğru fırına koyacağım,
Tuvaleti ve lavaboyu temizledim, el havlularını değiştirdim,
Bloğum için yazı hazırladım, akşama yayına vereceğim,
İşle alakalı yapılacakları hallettim. Herhangi bir şey çıkmazsa yağmur eşliğinde kitap- kahve keyfi yapacağım.
Akşama da yemekten sonra mutfağı toparlamak haricinde bir işim yok gibi şu an. :)

o nedir ? ilk defa duydum flylady
flylady.net yabanci bi temizlik sistemi anladığım. evi 5 bölüme bölüyor. her hafta bir bölüm hergün o bölümde 15 dakika temizlik. sabah öğle akşam rutinler oluşturuluyor fakat bunlara bebek adımları deniliyor. falan filan....

flylady.net yabanci bi temizlik sistemi anladığım. evi 5 bölüme bölüyor. her hafta bir bölüm hergün o bölümde 15 dakika temizlik. sabah öğle akşam rutinler oluşturuluyor fakat bunlara bebek adımları deniliyor. falan filan....birden degil adım adım hayatı ve evi düzenleme.
ilk kural mutfak lavabosunu parlat. her yer jer yerde olsa bile. ikincisi sabah mutlaka yatağı topla ve bağcıklı bi ayakabı ve güzel kıyafetlerle güne başla.
aslında güzel ama bizim fly ımızda lady mizde Nego

Slm kızlar nasılsınız ne yapıyorsunuz baktım kimseler yok buralarda gelin hadi kimlerin evi pissss dağınık el kaldırsın

Aleykumselam kızlar. Herkese merhaba
Bugun disarida işlerim vardı, dönüşte pazara uğradım, eve gelince aldiklarimi yıkayıp yerleştirdim, akşam yemeğini hazirladim. Bugün böyle geçti.
Yarin da doktor kontrolüm var.

Az kaldı senin doğuma hayırlısıyla gelsin minik mis bebek kokusuyla herşey daha da güzelleşir eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…