Başınız sağolsun kuzu mekanı cennet olsunCanım eşimin babaannesi vefat etti bikaç gün ödevleri yapamam haberin olsunNego
Negom gece erken yatmıştım sabah kalktım işe gitmeden mutfağı toplayıp bulaşık makinesini çalıştırıp geceki ödevimi gecikmeli yaptım. Gelince ve Pazar günü tüm ödevlerimi temizlerim inşallah7 Eylül Ödevi
En az iki cam silmek
Manevi ödev : Güzel bir film izlemek
@malii
@Lices_s
Kmsl Hnd
@Babayani
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
@Cay6
@tosia
H hasbeenandgone
@RosSsS
@Ceylans17
@Eymenliakifli
kk birinci noteri
@Niran Nevra
Limonsuzzcay
@fairysss
@O1deren87
@MigiMadid
ladymadyninablasi
Findikfaresi123
yesa
@Amecey
7 Eylül Ödevi
En az iki cam silmek
@malii
@Lices_s
Kmsl Hnd
@Babayani
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
@Cay6
@tosia
H hasbeenandgone
@RosSsS
@Ceylans17
@Eymenliakifli
kk birinci noteri
@Niran Nevra
Limonsuzzcay
@fairysss
@O1deren87
@MigiMadid
ladymadyninablasi
Findikfaresi123
yesa
@Amecey
GünaydınGünaydınlar
Dünkü 5 maddeden ütü kaldı
Ortalikk toplama her gün var
Çamaşır da atarım
Süpürge
Yemek yapmak
GünaydınGünaydın
Tamam canımNegom gece erken yatmıştım sabah kalktım işe gitmeden mutfağı toplayıp bulaşık makinesini çalıştırıp geceki ödevimi gecikmeli yaptım. Gelince ve Pazar günü tüm ödevlerimi temizlerim inşallah
Günaydın, ay uyanması fena olmuşgünaydın herkese :)
ben dün yaptıklarımı yazamadim.
ama aksam verdiğin ödevi yaparken tikirtima oğlan uyandi negom :) çok şükür geri cabuk uyudu ama. evi de mutfağı da toplayip yattim. ama bi tane tencere yıkanacak kalmıştı az önce yikadim :)
dün iki kere bulaşık makinesi doldurup bosalttim yemek yaptım çamaşırları topladim
çocuğu yikadim
evi milyon kez topladim
çocuk durmuyo yine bu aralar o yüzden pek bisey yapamıyorum
İyi gezmelerBugün ki ödev beni aştı. Mutfak camının iki kanadını silsem 2 cam eder mi diye düşünüyorum. Ben birazdan çıkacağım 2 kapı gezeceğim, akşama gelirim. Size kolay gelsin hanımlar.
Sağol canımBaşınız sağolsun kuzu mekanı cennet olsun
Günaydın canım nasılsın7 Eylül Ödevi
En az iki cam silmek
@malii
@Lices_s
Kmsl Hnd
@Babayani
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
@Cay6
@tosia
H hasbeenandgone
@RosSsS
@Ceylans17
@Eymenliakifli
kk birinci noteri
@Niran Nevra
Limonsuzzcay
@fairysss
@O1deren87
@MigiMadid
ladymadyninablasi
Findikfaresi123
yesa
@Amecey
Ne güzel annene gidiyorsun ben de bu ara gitmeyi öyle istiyorum kiGünaydın canım nasılsın
Dün salonun camlarını da sildim☺
Bugün ütü yapıcam çocukları da banyo yaptırıp annemi görmeye gidicez. 5 gün falan kalcaz. Dönünce hemen buraya gelcem
Başınız sağolsun Allah rahmet etsin inşAllah canımCanım eşimin babaannesi vefat etti bikaç gün ödevleri yapamam haberin olsunNego
Canım yaNe güzel annene gidiyorsun ben de bu ara gitmeyi öyle istiyorum kiama okul açıldı ve annem bana 1200 km uzakta tadını çıkar anne evinin :)
Yok canım o da gelemez yaşlı babaannem var ona bakıyor anca tatillerde ben gidiyorum bu durum bu ara çok yoruyor beni alıştım yıllardır uzaktayım ama yine de alışılmıyor alıştım desem deCanım yabende kreş başlamadan bikaç gün kalayım sonra zamanım olmaz dedim. Sağolsun eşimde tamam dedi. Şaşırdım biraz hatta annen size gelemez mi kuzu?
Oyy kıyamam ya. Kaç yaşında olursan ol anne sevgisi başkaYok canım o da gelemez yaşlı babaannem var ona bakıyor anca tatillerde ben gidiyorum bu durum bu ara çok yoruyor beni alıştım yıllardır uzaktayım ama yine de alışılmıyor alıştım desem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?