Düzenli Evimiz & Hayatımız

Negom gece erken yatmıştım sabah kalktım işe gitmeden mutfağı toplayıp bulaşık makinesini çalıştırıp geceki ödevimi gecikmeli yaptım. Gelince ve Pazar günü tüm ödevlerimi temizlerim inşallah

günaydın herkese :)

ben dün yaptıklarımı yazamadim.
ama aksam verdiğin ödevi yaparken tikirtima oğlan uyandi negom :) çok şükür geri cabuk uyudu ama. evi de mutfağı da toplayip yattim. ama bi tane tencere yıkanacak kalmıştı az önce yikadim :)

dün iki kere bulaşık makinesi doldurup bosalttim yemek yaptım çamaşırları topladim
çocuğu yikadim
evi milyon kez topladim
çocuk durmuyo yine bu aralar o yüzden pek bisey yapamıyorum

Bugün ki ödev beni aştı. Mutfak camının iki kanadını silsem 2 cam eder mi diye düşünüyorum. Ben birazdan çıkacağım 2 kapı gezeceğim, akşama gelirim. Size kolay gelsin hanımlar.

Günaydınlar

Dünkü 5 maddeden ütü kaldı
Ortalikk toplama her gün var
Çamaşır da atarım
Süpürge
Yemek yapmak
Günaydın
Günaydın
Tamam canım
Günaydın, ay uyanması fena olmuş
Epey iş yapmışsın
Bugün ki ödev beni aştı. Mutfak camının iki kanadını silsem 2 cam eder mi diye düşünüyorum. Ben birazdan çıkacağım 2 kapı gezeceğim, akşama gelirim. Size kolay gelsin hanımlar.
İyi gezmeler

Günaydın canım nasılsın
Dün salonun camlarını da sildim
Bugün ütü yapıcam çocukları da banyo yaptırıp annemi görmeye gidicez. 5 gün falan kalcaz. Dönünce hemen buraya gelcem

Günaydın canım nasılsın
Dün salonun camlarını da sildim☺
Bugün ütü yapıcam çocukları da banyo yaptırıp annemi görmeye gidicez. 5 gün falan kalcaz. Dönünce hemen buraya gelcem
Ne güzel annene gidiyorsun ben de bu ara gitmeyi öyle istiyorum ki ama okul açıldı ve annem bana 1200 km uzakta tadını çıkar anne evinin :)

Ne güzel annene gidiyorsun ben de bu ara gitmeyi öyle istiyorum ki ama okul açıldı ve annem bana 1200 km uzakta tadını çıkar anne evinin :)
Canım ya bende kreş başlamadan bikaç gün kalayım sonra zamanım olmaz dedim. Sağolsun eşimde tamam dedi. Şaşırdım biraz hatta annen size gelemez mi kuzu?

Canım ya bende kreş başlamadan bikaç gün kalayım sonra zamanım olmaz dedim. Sağolsun eşimde tamam dedi. Şaşırdım biraz hatta annen size gelemez mi kuzu?
Yok canım o da gelemez yaşlı babaannem var ona bakıyor anca tatillerde ben gidiyorum bu durum bu ara çok yoruyor beni alıştım yıllardır uzaktayım ama yine de alışılmıyor alıştım desem de

Yok canım o da gelemez yaşlı babaannem var ona bakıyor anca tatillerde ben gidiyorum bu durum bu ara çok yoruyor beni alıştım yıllardır uzaktayım ama yine de alışılmıyor alıştım desem de
Oyy kıyamam ya. Kaç yaşında olursan ol anne sevgisi başka

Günaydın herkese dün yemek ve ev toplama dışında pek bisey yapmadım aksanda kınaya gittik kızlarla geç geldik ama bisikleti 20 dakika sürdüm yinede bugün yapılacaklar
Mutfak alış verişi
Genel temizlik sil süpür toz al
20 dakika bisiklet
Kuran okunacak
Akşamda düğün var oraya gideriz kismetse
Herkese kolay gelsin @kmsbasiniz sağ olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…