- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
HoşbuldumHoş geldin aramızaNickin tanıdık geldi
Ne yapıyoruz
Nereden başlıyoruz
Benim çocuklar bugün durmuyor. Sürekli kavga edip ağlıyorlar. Sabahtan iş yapmaya çok hevesliydim ama artık hevesim de kalmadı.
Aynen canım benimde annem 500km uzakta.şöyle bi uğrayalım diyemiyoruzNe güzel annene gidiyorsun ben de bu ara gitmeyi öyle istiyorum kiama okul açıldı ve annem bana 1200 km uzakta tadını çıkar anne evinin :)
Benim 3000 km uzakta malesefAynen canım benimde annem 500km uzakta.şöyle bi uğrayalım diyemiyoruz
Zaten ćocuklar kavga edince insanın işe falan hevesi kalmiyorNe yapıyoruz
Nereden başlıyoruz
Benim çocuklar bugün durmuyor. Sürekli kavga edip ağlıyorlar. Sabahtan iş yapmaya çok hevesliydim ama artık hevesim de kalmadı.
Tosiacım öncelikle hayırlı olsun eşinin gelmesi...bence en önemlisi kuzunun büyümesini takip etmek. İş gelir gider işe gidince hanfendi olmuyorsun bak ben Cumartesi erken çıkıyorum biraz yoldayım şimdi negomun ödevlerini evin halini düşünüyorum “ hanfendi” değil modern köleyim yani işte çalış evde çalış. Eş yardım etse de nereye kadar. Sen bence çekirdek ailenizin tadını çıkar çocuğumu yalnız büyütmüyorum şanslıyım de. Boşver çocuk büyüyünce çalışırsın da istersen.....Nego bugünün listesi;
Nevresimler değişecek,
Mutfak kapısı ve camı silinecek,
Toz alınacak,
Banyo tuvalet yikanacak,
Çamaşır katlanacak, temizlik bezleri yıkanacak
Yani yine supurge açamayacağım gibi duruyor. Yarın da kardeşim tatilden geliyor, evini toplayıp temizlemeye gideceğim, çamaşırlarını yıkayacağım.
Ben nereye nasıl yetişsem? Alışverişe bile çıkamadık hanımefendi durmuyor diye, sanal marketten sipariş verdik.
Haftaya da babam geliyor memleketten, bende kalacak. Simdiden poğaça filan yapıp buzluğa atmayı düşünüyorum.
Ben artık "hanfendi" olmak istiyorum yaaa, ise baslasam da bir yardımcı ayarlasam :)
Tosiacım öncelikle hayırlı olsun eşinin gelmesi...bence en önemlisi kuzunun büyümesini takip etmek. İş gelir gider işe gidince hanfendi olmuyorsun bak ben Cumartesi erken çıkıyorum biraz yoldayım şimdi negomun ödevlerini evin halini düşünüyorum “ hanfendi” değil modern köleyim yani işte çalış evde çalış. Eş yardım etse de nereye kadar. Sen bence çekirdek ailenizin tadını çıkar çocuğumu yalnız büyütmüyorum şanslıyım de. Boşver çocuk büyüyünce çalışırsın da istersen.....
Tosia sen devlet memuru Musun? Öyleyse şanslısın çalışma şartları özele göre daha iyidir... e iyi madem “hanfendi” olmama az kalmış demek ki....canım benim tesekkur ederim, haklisin
Geçen gün biri konu acmisti da bdv de, yardımcı çağırıp hanfendi olmak istiyorum diye, ona istinaden öyle söyledim :)
yoksa zaten ayda kac defa yardımcı çağırılır ki, her turlu işler insanin kendisine bakiyor. 1 2 ayim kaldı ücretsiz iznim bitiyor, saka bi tarafa simdiden kara kara düşünüyorum nasıl olack diye. Allah yardimcimiz olsun artık ne diyelim :)
eşim pek ev islerinden anlamıyor, yardımcı olmaya çalışıyor ama çok becerebildiğini söyleyemem, o yuzden yine arkasindan ben geçiyorum :))
Ellerine sağlık canım daha ne olsunsabah kahvaltı hazirladim. kaldirdim.
bulaşık makinesinin deterjan kapağını oğlum bozmustu daha önce. sabah bi baktim tableti alamamis makine. tekrar yikandi mecburen
çamaşır yıkayıp astım
oğlana öğlen yemeği yedirdim yatirdim
evi topladim
banyo tuvalet yikadim.
akşam yemeği yapılacak, pırasa yaparım sanırım. yanina çorba salata
sofra bezleri yikanacak
çamaşırlar katlanacak
camları silebilirsem silerim negom ama oğlan varken pek mümkün olmuyovileda bile zulüm resmen mutfakla küçük odanin silmesi kolay olur onu yapabilirim aksam o uyuyunca.
bugün bu kadar yeter sanırım
Olabilir canım evetHoşbuldum
eflalim misin
Temizlik topiklerinden bilirsin beni
Yada zayıflama topiklerinden
Hepimizin evinde oluyor canım, temizlik güzel bir terapidirNe yapıyoruz
Nereden başlıyoruz
Kesinlikle öyle canımNego negocumm ben gezmelerdeyim kahvaltıya ablama gittim sabah heryeri toparlayıp çıktım ama ben mutfak tezgahında hiç bisey bırakmam herzaman topludur bu huyuma bayiliyorum büyük rahatlık
Oyy inşaallah transfer de güzel olur, sağlıklı bir gebelik olur, annenin haberi yok o zaman.Merhaba kızlar
Ödevimi yapamadim. Öğlen hastaneden geldim yumurtalarim toplandı
Annem aradı sana gelcem diye. Yalanlar dolanlar gırla çarşıdayım anne az sonra geciyorum eve ararim seni falan
Bugun ispanak borani çorbası yapıldı
Sulu patates yapıldı
Bulaşık makinasini çalıştırıldı
Etraf toplandı
Az sonra camasir makinası calistirilacak
Aksam da ağrım olmazsa eger ki olmicak gibi cok şükür iyiyim
Ütü yapcam gücümün yettigince
Evi çok boşladım bu aralar.
Salı gününden itibaren superman gibi aranizdayim
Bende etiket isterim o zamanNego
Hepinizin ellerine sağlık
Hepsini aynı anda düşünüp gözümde hiç büyütme canımNego bugünün listesi;
Nevresimler değişecek,
Mutfak kapısı ve camı silinecek,
Toz alınacak,
Banyo tuvalet yikanacak,
Çamaşır katlanacak, temizlik bezleri yıkanacak
Yani yine supurge açamayacağım gibi duruyor. Yarın da kardeşim tatilden geliyor, evini toplayıp temizlemeye gideceğim, çamaşırlarını yıkayacağım.
Ben nereye nasıl yetişsem? Alışverişe bile çıkamadık hanımefendi durmuyor diye, sanal marketten sipariş verdik.
Haftaya da babam geliyor memleketten, bende kalacak. Simdiden poğaça filan yapıp buzluğa atmayı düşünüyorum.
Ben artık "hanfendi" olmak istiyorum yaaa, ise baslasam da bir yardımcı ayarlasam :)
Gözkapaklarımı elleriyle kaldırıp uyuma diyorlar. Bizde pek işe yaramıyorbenim gibi önce 15 20 dakika gözlerinizi dinlendirmekle başlayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?