Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bu saate kadar

Ortalık toplandı
Yataklar toplandı
1 makina çamaşır atildi
Çocuk odası toplandı supürüldü bebeğimin4 alt verilmek üzere 1 alt çöpe ayrıldı
Çamaşırlar kaldırıldı
Kahvaltı hazırlandı yapıldı
Yeşillikler suya konuldu sonra kurutucu ile kurutup doğrayıp tupper içine doğranacak

Mutfak düzenleme kaldı
Süpürme silme kaldı
Ev banyo kaldi

Günaydın :) camlarım hiiiç kirli değil ama yatak odası ve mutfağı silerim :)
5 maddeye gelince:
Ev toparlanacak
Yemek yapılacak
Çamaşır atılıp asılacak
Sarma sarılacak
E bir de ödev :)
Kolay gelsin canım
Günaydın canım nasılsın
Dün salonun camlarını da sildim☺
Bugün ütü yapıcam çocukları da banyo yaptırıp annemi görmeye gidicez. 5 gün falan kalcaz. Dönünce hemen buraya gelcem
Tamam canım hayırlı yolculuklar
Kolay gelsin canım
Eline sağlık canım
Bir yanım deli gibi temizlik yap diyor bir yanım da yan gel yat yatarken sıkılıyorum vakit geçmiyor yaz günlerinde haftasonunu hiç sevmem kışın bayılırım da
Çıkıp gezmeye ne dersin

Manevi odev olarak arkads gelecek

Camlar da silinir

Sabah uyandim ortaligi toparladim yerleri sildim
Halilarimi serdin missss gbi olmuslar
Ust taraflarin tozunu aldim
Tuvalaet banyo ovuldu temizlendi
Balkonlar temizlendi
Pasta yapıldı

Smdi kahvalti yapilacak anca

Bugun amma cok is yaomisim yaaaa

Vay vay hamarat hatun

Dostum ben persmbe gunu silinmesi gereken 1 camim vardi onu sildim . Birde esim oglen gelecek 1 saat.sonra gbi o varken.is yapmamaya calisiyorm ev isi pazara gidip domates alacagiz bugun onlari halledecegm yemegmde yok oh ohhh miss bugunku islerim bunlR hepinize kolay gelsn

7 Eylül Ödevi

En az iki cam silmek
Manevi ödev : Güzel bir film izlemek

bugün benim de listemde yer alacaktı, mutfak ve yatak odası camini silmek, iyi oldu. Film izlemeye zor fırsat bulacağım gibi.

Ayy aşırı yorgunum, kızım ne gece uyudu, ne gündüz uyuyor.
Ben de dayanamıyorum artık nedense kendime hakim olamadim, sesimi yükselttim biraz. Çok üzgünüm suan
Normalde ayagimda sallardim, kesinlikle durmuyor kalkıyor. Az önce emerken uyudu, yanından kalkamıyorum ki iş yapayım.

Offff..

Haa birde firin ic dis temizlendi onu unutmamayayim
Tabi ki çok mühim unutulur mu hiç
Günaydın kızlar
böyle bir yere ihtiyaç vardı. İyi olmuş bu topik. Bende katılmak istiyorum.
hiç düzenli sayılmam şu sıralar
Hoş geldin aramıza Nickin tanıdık geldi
Tamamsjr6
Canım eşin evde değil mi bugün. Sıkma canını iş için, sakinleş bir sende uyu kızınla güzelce
Ödevimi yaptım
Sarma sardım
Balkon yıkadım
Birazdan da balkon halımı yıkayacağım balkonda
Dizi izliyorum şuan çay koyup içine bisküvi batırıp yiyeceğim
Ayyy one güzel keyif ki öyle

Canım eşin evde değil mi bugün. Sıkma canını iş için, sakinleş bir sende uyu kızınla güzelce ❤

evde, o da ilgileniyor ediyor ama illa beni istiyor kızım. Uykusuzluktan sızıp kalacak hale gelmiş, hala uyumamaya direniyor. Ayakta, kucakta sallattirmiyor kendisini hiç. Ben de kestireyim bari o uyurken 15 20 dakika.

evde, o da ilgileniyor ediyor ama illa beni istiyor kızım. Uykusuzluktan sızıp kalacak hale gelmiş, hala uyumamaya direniyor. Ayakta, kucakta sallattirmiyor kendisini hiç. Ben de kestireyim bari o uyurken 15 20 dakika.
Aynen canım önce uyu sende rahatla bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…