Amin canımHiç endişe etme canım, benim ufaklık ta suyum fazla diye 36+4 de aldılar şuan evin altını üstüne getiriyor sağlıcakla kucağına al inşallah
Canım hamuru atmıcaksın pişirip atacaksınSaricivcivcikcik cevap yazmışsın yeni gördüm valla bende bir ara deneyeyim bakalım daha önce kek hamuru atmıştım denemek için oldu ama az kabardı o yüzden mayalı bir şey hiç denemedim ama ilk fırsatta deneyeyim bakalım sağ ol
Canım sağlıkla doğsun,inşaallah güzel olacak,dualarım seninle bebeğinleHerkese merhaba, bu sabah biraz moralsizdim. Tahlil sonuçların çıkınca beni ara demişti doktorum..sabahki konuşmaya göre bebeğimi 37'de değil, 36. almaları gerekebilirmis. Pazartesi günü kontrolde daha detaylı konuşacağız inşaallah.
Biraz tedirgin, hatta panik oldum dogrusu. Zaten sabah 7'de anca uyumustum baş ağrım vardı iyice arttı. Elim kolum kalkmadı, kahvaltıdan sonra hep yattım. Sonra içimden dedim ki; Allahım bu benim elimde olan birşey değil, sen bunca yıl sonra bize bu bebeği nasip ettin, bizim icin bundan sonrasını da hayırlı eyle.
Kalktım biraz iş güç yaptım, şimdi iyiyim hamdolsun.
Buzluk börekleri var çok güzel oluyor çıtır çıtırBen yufkadan börek attım ama olmadı ama pişirmemiştim boregidemi pişirerek atıyorsun
Kolay gelsin canım❤İyiyim kuzumevde ufak çaplı tadilatlarla uğraşıyoz bu aralar
Tamam ❤Hayırlı akşamlar canım sağol sorduğun için. Atlattık hamdolsun. Tat ve koku kaybım sürüyor birazcık. Karantin süremiz bittü busabah taşındık. Evde şuara net yok alırsak katılıcam sayfaya.
Ben sadece kurabiyeyi kapali kaplara koyup hava almicak sekilde sakliyorum normalde. Ama simdi gozumun önünde durGünaydınrim diye senin tavsiyenle atiyorum buzluğa
Canim cekince amaan simdi cozulmesini kim beklicek diye yemekten vazgeciyorum
GünaydınGünaydın kızlar
Canim bugün usta gelip duvari delcek o gidince toz alip evi supurur silerim. Zaman kalirsa ödevi de yapmaya caliscam8 kasım ödevi
Petek silmek
Kombi silmek
Kişisel bakım yapmak
Bonus
pawlover
M Musluk Suyu
kk birinci noteri
terliksuu
p a t u l i
Aktif Lora
cyd86
Anka
M merve_eymen
H hasbeenandgone
mimesis
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
Mor Vampirella
mavidelisiii
Birtekefem
Mehfam
minikbebegim9640
Z zeynebzeyneb
athena
mavi5839
U UcanSupurge
Kolay gelsin canım,hayırdır duvar neden deliniyor?Canim bugün usta gelip duvari delcek o gidince toz alip evi supurur silerim. Zaman kalirsa ödevi de yapmaya caliscam
Çoğumuz da bir rehavet var. Bugün bol bol maraton yapıp şu miskinliği atalım mı üstümüzden
Herkes kendine bir maraton eşi seçsin,maraton düelloSuna dadet etsin,hadi hodri meydan
Bonus
pawlover
M Musluk Suyu
kk birinci noteri
terliksuu
p a t u l i
Aktif Lora
cyd86
Anka
M merve_eymen
H hasbeenandgone
mimesis
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
Mor Vampirella
mavidelisiii
Birtekefem
Mehfam
minikbebegim9640
Z zeynebzeyneb
athena
mavi5839
U UcanSupurge
Ya canim yagmur yaginca odanin kösesinden su akmaya basladi. Bikac dairede de ayni sıkıntı olmus her yer toz olcak odayi hazirlayin her seyi kapatin dedi ustaKolay gelsin canım,hayırdır duvar neden deliniyor?
Bir kere şuna üşenseydim. Kalkıp yeniden yapan insanım ne çözülmesi ne buzluğuBen sadece kurabiyeyi kapali kaplara koyup hava almicak sekilde sakliyorum normalde. Ama simdi gozumun önünde durdukca yerim diye senin tavsiyenle atiyorum buzluğa
Canim cekince amaan simdi cozulmesini kim beklicek diye yemekten vazgeciyorum
İlk seçen şanslıdır sen seç badiniHerşeye açığım negom allah ne verdiyse üstüme gelsinler
Aa tüh ya,çok iş çıkmasa bariYa canim yagmur yaginca odanin kösesinden su akmaya basladi. Bikac dairede de ayni sıkıntı olmus her yer toz olcak odayi hazirlayin her seyi kapatin dedi ustaugrastircak bugün o beni
Eline sağlık canım❤Günaydın
Nego aslında 2 gündür ful temzilikle uğraştım ama yazmak aklımdan çıkmış
Önceki gün kendi evim, dün annemin evini temizledim
GünaydınGünayydınnn ❤❤
Mutlu pazarlar ❤❤
Kaç gündür salmıştım evi dün gün boyu canlı derslerim vardı bugün bütün evi sil süpür yıka toz al yapacağım8 kasım ödevi
Petek silmek
Kombi silmek
Kişisel bakım yapmak
Bonus
pawlover
M Musluk Suyu
kk birinci noteri
terliksuu
p a t u l i
Aktif Lora
cyd86
Anka
M merve_eymen
H hasbeenandgone
mimesis
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
Mor Vampirella
mavidelisiii
Birtekefem
Mehfam
minikbebegim9640
Z zeynebzeyneb
athena
mavi5839
U UcanSupurge
Benim için öğleden sonra uygun maraton için isteyen varsa saat belirleyip yapalımÇoğumuz da bir rehavet var. Bugün bol bol maraton yapıp şu miskinliği atalım mı üstümüzden
Herkes kendine bir maraton eşi seçsin,maraton düellosuna davet etsin,hadi hodri meydan
Bonus
pawlover
M Musluk Suyu
kk birinci noteri
terliksuu
p a t u l i
Aktif Lora
cyd86
Anka
M merve_eymen
H hasbeenandgone
mimesis
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
Mor Vampirella
mavidelisiii
Birtekefem
Mehfam
minikbebegim9640
Z zeynebzeyneb
athena
mavi5839
U UcanSupurge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?