Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yemek masasının yanındaki petek leş gibi oldu tam oğlumun yanında o da döke saca onu sileyim dedim önce telefona bakayım deyince ödev allahım dedim

M merve_eymen dondurucuya özellikle atılıp çıkınca pişirilen buzluk böreği var kötü olmaz sarıp koyunca ya niye öyle olmuş ki?
Ben yapamadım demek ki canım bir de normal yaptığım böreği koydum sosu falan olmadı demek bir araştırayım sonra 1 günü buzluğa doldurmaya adarım artik

Ama bir kk birinci noteri bir Bonus Burada onlarda birbirini kaptı ben ne edem kimler katılacak ben hemen başlayayım diyorum negooo yoksa sen boş musun

Kahvaltıdan sonra yani 11 buçuğa doğru gelecek olan var mı

Nego
bu saatte uyanık olduğuna göre ben gözüme Bonus u kestirdim:)

Allah'ın emri peygamberin kavliyle seni negodan kendime maraton eşi olarak istiyorum Bonus
sen de bana varır misin

Dur bunu yeni gördüm dur heycanlandım

Usulüne göre falan demiş eli boş olsada

Beni kimler allmıııışşş heberim yok kimseye söz vermedim

Yürek yiyen merve negoya talip hele
Gerekirse çocuğumu kaynanama bırakır negoyu deviririm ben bu yola baş koydum bonus yürekte neymiş hayvani tüm yutmuş gibi hissediyorum
Nego yok buralarda gel başlayalım o zaman

Gerekirse çocuğumu kaynanama bırakır negoyu deviririm ben bu yola baş koydum bonus yürekte neymiş hayvani tüm yutmuş gibi hissediyorum
Nego yok buralarda gel başlayalım o zaman

O nasıl gaza gelmektir

11 de inşallah kalkim bende yeni doydum ayıptır söylemesi

O nasıl gaza gelmektir

11 de inşallah kalkim bende yeni doydum ayıptır söylemesi
Afiyet olsun ben 7 den beri ayaktayız ama telefon görüşmeleri oğlumla oyun kahvaltı masa topladım çok bir iş yapamadım ama şimdi kalkıyorum ben Allah ne verdiyse girişecem eve bugün bir de kışlıklar var onlar çıkacak falan bakalım akşama ne halde olurum

Günaydın kızlar
Gunaydınn
Canım sağlıkla doğsun,inşaallah güzel olacak,dualarım seninle bebeğinle
Allah razı olsun, çok teşekkür ederim
Petekler ve kombi temiz aslında sadece mutfaktaki peteği yeniden silebilirim. Tam camın altında ve çoğunlukla cam açık oldugu icin en çabuk o kirleniyor.
Kişisel bakım dün akşam yapmıştım

Gunaydinnnnn

Kızlar öncelikle maraton nedir biri bana aciklasin
Ayrıca kombiyi sileyim ok da, peteklerimin içini temizletecem ben yakinda, bu eve tasindigimizdan beri öylece duruyor içleri. Acayim ben temizleyeyim içini dedim beceremedim. Yakın zamanda temizlettiricem. Dışlarını silsem de ici pisken içime sinmeyecek

Kişisel bakım lazım zaten biyiklar foraa bende

Dur bunu yeni gördüm dur heycanlandım

Usulüne göre falan demiş eli boş olsada

kim demiş elim boş diye. temizlik malzemeleri arajmaniylan geldim Domestos cif por çöz arapsabunu....

tepside meyve yoksa da tepside bez var mikrofiber bez, sarı bez, cam bezi...

varır mısın bağa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…