- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Kızı uyutuyorum. senle çıkarız kapı silicem ben uygun mu? Ama ne zaman uyur bilmiyorum
Kızı uyutuyorum. senle çıkarız kapı silicem ben uygun mu? Ama ne zaman uyur bilmiyorumbelki Aktif Lora de gelir
Yarım saat denicem bakalım inş uyur rahat rahat yaparım. Sende kahve keyfi yap.ben de kahve yaptım sen uyutana kadar içerim:)
ben de mutfağa girerim sen kapı silerkenkapı sileyim diyecem ama o kadar iş varken kalsın o şimdilik:)
terliksuu da gelsin işlerin kizismasi lazım biraz
gelirim gelir. biseyler yakmam lazim vucuttanKızı uyutuyorum. senle çıkarız kapı silicem ben uygun mu? Ama ne zaman uyur bilmiyorumbelki Aktif Lora de gelir
Ulan niye açık veriyosun allah allah yaNe zaman başlıyoruz?
o degilde ben itiraf yapcam. kapı ve ütü ödevi duruyo daha
Ne zaman başlıyoruz?
Kızı uyutuyorum ben yarım saat denicem bakalım.Ne zaman başlıyoruz?
Ulan niye açık veriyosun allah allah ya
Ne zaman başlıyoruz?
Ya kızlar sussanızaistersen hemen baslayalim:) kahveyi de iş yaparken içerim
benim ütü ödevi asla kalmazama kapı benim de duruyo akşam sileyim bari
Ya kızlar sussanızabende yapmadım açık veriyor muyum ekstra silecek gibi davranıyorum
Bi sor isteyerek mi hem ağlıyorum hem gidiyorumsen sus hele sen. sen beni maraton masasında bırakıp gittin
Ya kızlar sussanızabende yapmadım açık veriyor muyum ekstra silecek gibi davranıyorum
Bi sor isteyerek mi hem ağlıyorum hem gidiyorumalacağın olsun benden ki benimde vereceğim oluyor o
Eğlenceli hevesli olsun diye yapıyoruz aman stres değilYa herşey iyi hos da maraton beni biraz gerdi ben free okb'yim
Yani birisine yetişmek için yaparsam veya biri başımda saatine bakarak bekliyor gibi hissedersem kasarım hiç yapamam ya da yaparım ama bir yeri toplarken diğer yeri batırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?