Yoo ben mesela kahvaltı sofrasında boş tabaklarla bakisiyorum şuanGittiniz temizliğe değil mi
Hadi gidek bende başlıyorumM Musluk Suyu musluk ben annemle kaynanama gotureceklerimi posetleyip kuruladim:) şimdi makine bosaltcam:)
gidek mi
Ev toplandı
Mutfak toplandı
Kapılar silindi
Yapılacaklar
Dış kapı silinecek
Süpürülecek
Kız uyuyor diye yazdım ya şuan toplu 10 dk sonra savaş alanıevi ben de topladım ama benim mütemadiyen dağınık
artık ütü ve ev toplama işini yazmicam musluknasılsa bitmiyor
Kız uyuyor diye yazdım ya şuan toplu 10 dk sonra savaş alanı
Başladın mı gi. Hadi maratone. İtalyan filmi izlediydim. Hemen dili kapıyorum. Zeka fışkırıyorben de kahve yaptım sen uyutana kadar içerim:)
ben de mutfağa girerim sen kapı silerkenkapı sileyim diyecem ama o kadar iş varken kalsın o şimdilik:)
terliksuu da gelsin işlerin kizismasi lazım biraz
Başladın mı gi. Hadi maratone. İtalyan filmi izlediydim. Hemen dili kapıyorum. Zeka fışkırıyor
Amanda knox diye bişey samdanim. Gerçek hayat hikayelerkne daldım bu ara.
neyse toplu topugumuza sıkma seansimiz bittiyse sessizce işlere girisip negonun okumamasi için dua edelim
Nego da ödevleri yapmıyormuşoha gitmislerdir demistim kimse gitmemis hadi baslayalim
Bonus acik vermiyorum da simdi kapi sildim ütü yaptim yazinca anlamicak mi nego
Geçmiş olsunBenim önce bi kahve içmem lazım dün gece diş ağrısından hep uyandım araliklarla, uykudan bisey anlamadim
Kahvemi icince;
Ortalığı toplarim(dünden evim kaymak gibi)
Çamaşır atarim makineye
Mutfağı kaldırır silerim dolaplarina varıncaya dek ve balkonu supururum(dün yapmadigim bi mutfak bi balkon kalmisti)
Ve petekleri kombiyi hallederim inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?