Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ya bu adamlar hep mi aynı olur... Benimki de birşey arayınca talan eder bırakır valla tam cinnet geçirmelik. Hiç toplama bence oturup katlasin tek tek.

Bugünümüz dışarıda geçecek, anca gece eve geliriz. Evden çıkmadan önce birkaç şey yapabildim ama;
Yatakları topladım,
Ufak bir kişisel bakım yaptım,
Dün astığım çamaşırları topladım, henüz katlayıp yerlerine koyamadım ama,
Bir makina çamaşır yıkandı, astım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Kahvaltı hazırladım, sonra mutfağı toplayıp, bulaşık makinasını çalıştırdım,
Mutfak ve banyo çöpünü attım,
Dışarıda yemek içmek için küçük bir çanta hazırladım,
İşle ilgili halletmem gereken birkaç şey var akşamüstü gibi de onları yapmam gerekiyor.

Bugünü deniz kenarında oturarak, kitap okuyarak, gezerek geçireğiz.

Ben de dişli bi rakibim sabahtır çalışıyom negom
Vayy görelim bakalım
Yaz kızım 1 tesbih hasbinallah be nigmel vekil
Çok acımayacak korkma

Valla bu corona pozitif halimle yemek yaptım bulaşık yıkadım çamaşır yıkadım kuruttum katladım elhamdulillah. Senin kadar olamam tabii
İkinizin de eline sağlık

Ya bu adamlar hep mi aynı olur... Benimki de birşey arayınca talan eder bırakır valla tam cinnet geçirmelik. Hiç toplama bence oturup katlasin tek tek.
Dayanamadım topladım hepsini düzenledim tekrardan daha öncede atletlerini topladım dedim dağıtma ben hiç dağıtmıyorum düzgün alıyorum dedi baktım sadece şimdi görsen siyah atletlerle beyaz atletler çekmecede halay çekiyor ama onları bıraktım

Neler yaptım:

☆Bütün evin tozunu aldım(kapı, pencere önü, masa, sandalye, ayna, dolap)
☆Halıları fırçaladım
☆Salonu dip bucak süpürdüm, sildim (kanepe altları, araları dahil)
☆Çamaşır astım
☆Bulaşık makinesi çalışırken çıkan bulaşıkları elde yıkadım, makine bitince boşalttım
☆Wc yi temizledim, çöp kovalarını, havlusunu değiştirdim, banyoyu da aynı şekilde
☆Çocuk odasını dip bucak süpürüp, sildim (yatakların altını da)
☆Mutfağı süpürdüm, halısını kaldırdım, sildim
☆Oturma odasını da dip köşe süpürdüm, sildim
☆Yatak odasını süpürdüm, sildim (geçen hafta ayrıntılı yapmıştım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…