Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi akşamlar hanımlar ara ara takip ediyordum burayi.iki kişilik bı aileyiz normelde gelenimiz gidenimz çok olur du pandemiden önce yinede yatılı misafirim oluyor.evimin hep derli toplu olmasını istiyorum.en dağınık yerler mutfak ve yatak odam öyle çok degil ama çok da düzenli degil.her gün elden gecriririm düzenler temizlerim.sorum su nasıl hep düzenli olmalıyız bu mümkün mü.ve günlük odevler e denk geldiğimde yapıyorum çokda iyi oluyor benim için.not çalışıyorum hafta sonlari evdeyim.hafta da ikez evimi silip supururum.mutfak ve banyoları fırsat buldukça her gün temizliyorum.

Canını yerim çok yorma kendini koluna beline dikkat et eline sağlık❤

Hep aynı atarlı haller :)) nassın iyimisin görüşemedik kuzular nasıl?
Yok ya asabi hallerime dur diyemiyorum. Gerçi bu aralar duruldum ama sakin ol diye kendimi durduruyorum
Elhamdülillah diyelim. Çocuklar da iyi ellerinden öperler

Maratona ben yetişemedim sanırım ama benim temizlik biteli baya oldu şimdi yemek yenecek

Bugün özellikle mutfağa odaklandım.
Komple mutfağı masası vs ne varsa salona kattim.(bizim mutfakla salon bir)

Dolapların en üstünden itibaren yağ sökücü sıktım (mecbur özellikle mutfak dolabı üstleri esrarengiz şekilde yaglaniyor)

Icindekileri dolapların komple boşalttım, içlerine sirkeli su fislattim, kapaklarına da yağ sokucu..
Yer misin yemez misin sil, durula, kurula, parlat, yerleştir...

Sonra tezgahıma (ayda 1 olmak uzere) çamaşır suyu döktüm normalde sirke ve karbonatla silerim.

Herşeyi yerleştirdim.

Bu sefer de mutfak halisini kaldırdım camdan silkeledim (allahtan hafif hali)
Fırınlı ocağımı çektim yanı yöresi, önü , arkası, duvarı her tarafı yağ sökücü siktim. Sildim.
Fırınlı ocağın bulunduğu zemini de bi güzel sildim yerine ittim.

Bulaşık makinesine de aynı işlemi uyguladım.
Atını üstünü tertemiz.
Buzdolabı da aynı şekil...

En son yerleri süpürdüm, sildim..
Ve halıyı, masayı vs dizdim.

Mutfağım pıspırıl

Daha sonra petek ve kombiyi sildim
Salon, çocuk odaları, yatak odaları sadece toparladım havalanırdım.

Ha bi makine çamaşır attım, astım
Bulaşık makinesi boşalttım .
Ve yemek yaptım.

Az önce de bıyıklarımı, kaşlarımı aldim insana döndüm

ben ellerimde Domestos kapında sırılsıklam maraton bekleyim sen gel psikoyla goygoy yap he mi bonus

Goygoy yapan ağzıma vururum ben

Kv de çaydaydım gülüp konuşuyoduk elti görümce birden kötü oldum duramadım masada eve çıktım uzanıyorum şu an anlamıyorum noluyo böyle başıma

Goygoy yapan ağzıma vururum ben

Kv de çaydaydım gülüp konuşuyoduk elti görümce birden kötü oldum duramadım masada eve çıktım uzanıyorum şu an anlamıyorum noluyo böyle başıma

nazar değmistir. birden bire kötü olduysa enerjileri iyi gelmemiştir bonus.

ağzına vurma da birazdan benle maratona gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…