Evet yaaaa çok pahalıÇok pahalı o ya:/
Hiç bakmadım duruyor aslında çıkarsam da baksam varsa anneme veririm,onunki hiç güzel çekmiyor
Baktım canım ya yok hiç bir yerde kalmamış benim parçaEvet yaaaa çok pahalı
bak canım o tırnak şeklindeki düğme, hazne, filtre,sap, motor hepsi ayrı ayrı satılıyor. Nerde sıkıntı bilmiyorum ama
Modeli neydi ki allah allahBaktım canım ya yok hiç bir yerde kalmamış benim parçakendi sitesi de yok,daha önce vardı sitesi.Bir heves çıkardım temizledim sildim.Toz haznesi gövdesi var ya onun tırnak yeri kırılmıştı,sürekli bantla çıkar gıcık kapınca yeni almıştım.
Blue house starmanModeli neydi ki allah allah
Bluehouse tırnaklar var ama starman değil galiba parçayı görmeyince bilemedim. Yine ver annene evdeki kötüyse bantlı kullansın en azındanBlue house starman
Eşime de söyleyeyim belki burda ki servislerinde vardır.Yoksa dediğin gibi öyle kullanır,ondakinden güzel çekiyor en azındanBluehouse tırnaklar var ama starman değil galiba parçayı görmeyince bilemedim. Yine ver annene evdeki kötüyse bantlı kullansın en azından
Bak şu arka kısımda ki boşluk yeri kırıldıBluehouse tırnaklar var ama starman değil galiba parçayı görmeyince bilemedim. Yine ver annene evdeki kötüyse bantlı kullansın en azından
Selamm9 kasım ödevi
İlaçları kontrol etmek,tarihi geçenleri ayıklamak
Çatal kaşık çekmecesi düzenlemek
Bonus
@pawlover
@musluk suyu
@samdan
@terliksuu
@patuli6153
@Pasiflora25
@cyd86
Anka
@merve-onur
@hasbeenandgone
mimesis
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
mavidelisiii
@Birtekefem
Mehfam
@minikbebegim9640
@zeynebzeyneb
@renksizgokkusagi
@mavi5839
@UcanSupurge
Bi kaç yerde tırnak var ama modeli farklı galiba. BilemedimBak şu arka kısımda ki boşluk yeri kırıldı
Açmısın senYazmışım aynısınıne yazdığımı da unutuyorum
Yok uykusuzumAçmısın sen
Gelcem artık kuzumÖzledim sohbetini,daha çok gel
Kuşlar çok batırıyor,bende çiftlik var azcık
Yarım bırakmıştım bende başlıyım
Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun nasıl gözün şimdi?
[/QUOTE
teşekkür ederim biraz daha iyi. ama morluk yayıldı. ağrı var. şu an demirimi en hızlı ne va nasıl yükseltecek araştırmasına dalmış durumdayım
GünaydınGünaydın hayırlı sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?