Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet yaaaa çok pahalı

bak canım o tırnak şeklindeki düğme, hazne, filtre,sap, motor hepsi ayrı ayrı satılıyor. Nerde sıkıntı bilmiyorum ama
Baktım canım ya yok hiç bir yerde kalmamış benim parça kendi sitesi de yok,daha önce vardı sitesi.Bir heves çıkardım temizledim sildim.Toz haznesi gövdesi var ya onun tırnak yeri kırılmıştı,sürekli bantla çıkar gıcık kapınca yeni almıştım.

Modeli neydi ki allah allah

Bluehouse tırnaklar var ama starman değil galiba parçayı görmeyince bilemedim. Yine ver annene evdeki kötüyse bantlı kullansın en azından
Eşime de söyleyeyim belki burda ki servislerinde vardır.Yoksa dediğin gibi öyle kullanır,ondakinden güzel çekiyor en azından

Bluehouse tırnaklar var ama starman değil galiba parçayı görmeyince bilemedim. Yine ver annene evdeki kötüyse bantlı kullansın en azından
Bak şu arka kısımda ki boşluk yeri kırıldı

Eklentiler

• images.jpeg-19.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 26
Selamm
O kadar yoğun ve yorucu bir gün geçirdim ki
Önce 3 katın merdivenleri ve balkonlarını yıkadım.
Sonra kvalidem ve eltim geldi yemek vs hazırladım.
Şimdi de mutfak temizliyorum.
İlaçları 3 4 gün önce ayırmıştım.
İnşallah mutfağı yatmadan bitirebilirim çünkü çok berbat durumda

Merhaba iyi geceler. Bugün iş yoğunluğundan fazla aktif olamadım.
Dün yıkanan çamaşırları topladım, yerlerine yerleştirdim,
Bulaşık makinasını boşalttım, çatal kaşıkları yerleştirirken çekmeceyi sildim, düzenledim, kahvaltıdan sonra mutfağı topladım, ödevi de yapmış oldum,
Yemek yaptım,
Akşam yemeği sonrası yine mutfağı topladım, bulaşık makinasını çalıştırdım,
Evi süpürdüm az önce,
Süpürgenin haznesini boşalttım,
Lavaboyu ve tuvaleti temizledim,
Banyodaki fırçalığı, çöp kovasını dezenfekte ettim,
Makinaya çamaşır attım, onları asıp bugünkü işleri bitirmiş olurum.

Evde fazla ilaç stoğu yok geçen gün de son kullanma tarihi geçenleri atmıştım. Bu ödevi geçen haftadan yapmışım.

İyi akşamlar ❤

Maratonla gaza gelmek işin şakası artık benim için bu ara sıkıntılarım var işlerim sürünüyo baya.

Çiçek almıştım onları diktim ama otura otura öyle zor oldu ki toprak ekleniceklerede ekledim ilaçladım bazılarını.

Bi sukulentimde tek bi tane bit gördüm öldürdüm hemen nerden ürüyorsa artık
Başlkonu ve camını sildim yerleştirdim ve bitti zaten belimin işi.

Biraz uzandım kalktım yemek ayarladım tekrar uzandım ve mutfak topluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…