Aynen ya çekirge sürüsü gibilercocuk varken bitmez ki o. simdi topladim ama yine acıktılar. bende ya gec topluyorum ya da bunlar cabuk acıkıyo
Özledim sohbetini,daha çok gelGünaydın kuzum hoşbuldum
Kuşlar çok batırıyor,bende çiftlik var azcıkMerhaba..
Biz biraz geç kalktık , şimdi hazırlandım dişçiye gidiyoruz☹
Dönüşte inşallah başlarım göreve ve temizliğe..
Benim papağan yaramaz; hep çekirdek dökmüş salonun ortasına mecbur bugün sil süpür günü benim icin
Yarım bırakmıştım bende başlıyımYunus Emre dizisine başladım onu izliycem. Dakika tutabilirim sadece
Çok geçmiş olsunKızlar selam berbat durumdayım
Iki dis birden çekildi
Üst çenede en atka tarafta bir tane 20 lik dis Bir de onun hemen önündeki ciğneme disim. Çiğneme disim komplike çekim oldu çok ağrıyor şuan.
Bugün bir süre uzun bir süre birşey yapamam
Hadi sağlıkla gelsin❤Dün gece 1,5 saatlik uyku uyuyabildim sadece, doktordan geldim gözlerim kapanıyor.
En erken bu cuma, en geç haftaya Pazartesi doğum yapacakmisim
Artık yarın itibariyle cumaya kadar annemle birlikte evi bi daha kırklarız
Oh mis eline sağlıktek basima ciktigim maraton yolculugumdan bahsetmek istiyorum
mutfagi temizledim
corba koydum
firini sildim ic dış
wc yikadim
yataklari topladim
makinaya camasir attim
ıslaklar vardi astım
cocuklarin dolabini tüm döktüm düzenledim
kız bolca kremlenmis onu yıkadım
evi süpürdüm.
kalanlar evi silip toz alicam.
yemek yapicam
kapilari silicem insallah
Kol kaslarım o kadar kötü ağrıyor ki çocuğu kucagima alamıyorum9 kasım ödevi
İlaçları kontrol etmek,tarihi geçenleri ayıklamak
Çatal kaşık çekmecesi düzenlemek
Bonus
@pawlover
@musluk suyu
@samdan
@terliksuu
@patuli6153
@Pasiflora25
@cyd86
Anka
M merve_eymen
@hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@reyyanK
minikbebegim9640
@zeynebzeyneb
@renksizgokkusagi
@mavi5839
@UcanSupurge
Oh oh kurulamaya gerek yoksa daha iyiDuruluyorum ama kurulama yapmadım.
Yaparim ben yapmaya da esim birden girer kafa esince o an yapamayabilirim snrasinda yapayim bari deneyecegmEvet makine patlatıcı özellikle biminki güzel oluyor. Yani duşa girmeden sıksam çıkarken su tutsan ovman gerekmez ama zor gelirsa haftada bir dip köşe yıkarken yaparsın en azından. Miktar göz kararı yapıyorum. 300 ml 300 ml olabilir hepsinden su katılmıyor
Dün kendinden geçtin temizlik yapıcam diyeKol kaslarım o kadar kötü ağrıyor ki çocuğu kucagima alamıyorum
Benimki fakir darky,sesi çok fazla ama çekiş gücü güzelKızlar kullandığınız memnun kaldığınız dik süpürge var mı indirim varken bir tane alayım dedim anlık ihtiyaç oluyor malûm çocuk var koca süpürgeyle zor oluyor
Ay o süpürgelerin hepsinin sesi fazla bence uçak motoru var sanki insan bi motorun dışına ses yalıtımı yaparDün kendinden geçtin temizlik yapıcam diye
Benimki fakir darky,sesi çok fazla ama çekip gücü güzel
Ama her yer pırıl pırıl bu hafta yapacakların hep üstten olur ki 2 gün kolum kalkmaz heraldeDün kendinden geçtin temizlik yapıcam diye
Benimki fakir darky,sesi çok fazla ama çekip gücü güzel
Evet ya,kulağı tırmalıyor,büyük süpürgem de fakir,o da ekstra sessiz meselaAy o süpürgelerin hepsinin sesi fazla bence uçak motoru var sanki insan bi motorun dışına ses yalıtımı yapar
Bundan önce ki bluehouse hala çalışıyor ama küçük oğlum çok düşürdüğü için birleşim yeri kırıldı. Onun çekişi fakirden daha güzeldi amaAma her yer pırıl pırıl bu hafta yapacakların hep üstten olur ki 2 gün kolum kalkmaz heraldebende fakire bakmıştım dayanıklı oluyorlar
Benim gözüm dysonda ama işteEvet ya,kulağı tırmalıyor,büyük süpürgem de fakir,o da ekstra sessiz mesela
Onların haznesi satılıyor aslında. Benim 3. Hazne buBundan önce ki bluehouse hala çalışıyor ama küçük oğlum çok düşürdüğü için birleşim yeri kırıldı. Onun çekişi fakirden daha güzeldi ama
Çok pahalı o ya:/Benim gözüm dysonda ama işte
Hiç bakmadım duruyor aslında çıkarsam da baksam varsa anneme veririm,onunki hiç güzel çekmiyorOnların haznesi satılıyor aslında. Benim 3. Hazne bu
Aaa hiç kullanmadım etrafında da yoktu bende elektrolux kullanıyorum çok çok memnunum ama dik süpürgesini bir arkadaşım beğenmedi o yüzden cesaret edemedimBundan önce ki bluehouse hala çalışıyor ama küçük oğlum çok düşürdüğü için birleşim yeri kırıldı. Onun çekişi fakirden daha güzeldi ama
Fiyatları biraz fazla bana göre şimdi baktım birde çok yüksek fiyat olmasın diye bakıyorum çünkü elimdeki süpürge gayet iyi ama el altında çabuk kullanılan bir şey arıyorumM merve_eymen xiaomi nin dikeylerine de bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?