Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın kuzum hoşbuldum
Özledim sohbetini,daha çok gel
Kuşlar çok batırıyor,bende çiftlik var azcık
Yunus Emre dizisine başladım onu izliycem. Dakika tutabilirim sadece
Yarım bırakmıştım bende başlıyım
Çok geçmiş olsun

Dün gece 1,5 saatlik uyku uyuyabildim sadece, doktordan geldim gözlerim kapanıyor.
En erken bu cuma, en geç haftaya Pazartesi doğum yapacakmisim
Artık yarın itibariyle cumaya kadar annemle birlikte evi bi daha kırklarız
Hadi sağlıkla gelsin❤
Oh mis eline sağlık

Yaparim ben yapmaya da esim birden girer kafa esince o an yapamayabilirim snrasinda yapayim bari deneyecegm

Kol kaslarım o kadar kötü ağrıyor ki çocuğu kucagima alamıyorum
Dün kendinden geçtin temizlik yapıcam diye
Kızlar kullandığınız memnun kaldığınız dik süpürge var mı indirim varken bir tane alayım dedim anlık ihtiyaç oluyor malûm çocuk var koca süpürgeyle zor oluyor
Benimki fakir darky,sesi çok fazla ama çekiş gücü güzel

Dün kendinden geçtin temizlik yapıcam diye

Benimki fakir darky,sesi çok fazla ama çekip gücü güzel
Ama her yer pırıl pırıl bu hafta yapacakların hep üstten olur ki 2 gün kolum kalkmaz heralde bende fakire bakmıştım dayanıklı oluyorlar

Ama her yer pırıl pırıl bu hafta yapacakların hep üstten olur ki 2 gün kolum kalkmaz heralde bende fakire bakmıştım dayanıklı oluyorlar
Bundan önce ki bluehouse hala çalışıyor ama küçük oğlum çok düşürdüğü için birleşim yeri kırıldı. Onun çekişi fakirden daha güzeldi ama

Bundan önce ki bluehouse hala çalışıyor ama küçük oğlum çok düşürdüğü için birleşim yeri kırıldı. Onun çekişi fakirden daha güzeldi ama
Aaa hiç kullanmadım etrafında da yoktu bende elektrolux kullanıyorum çok çok memnunum ama dik süpürgesini bir arkadaşım beğenmedi o yüzden cesaret edemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…