Cok tesekkur ederimTabi ki
Kocanın gömleği kalmadıydı işe ama asamadım akşam o asacak artıkSenden iyiyim ula bençamaşırı ne ara koydun o belinle valla sopalıksın ya 2 gün sonra yıkansa nolur
Acilde bişey yapmıyolar negom bide covid kuyruğu çok uzundu dün. Polikliniğe randevu aldım ama o da 24ünde o zamana kadar sürüncem gibiHadi İnşaallah
Tünaydın
Tamam canım,sağlıklı doğum diliyorum şimdiden
Tünaydın
Tabi ki
Bırak işi gücü ,önce sağlıktekrar mı gitsen acaba uzman görse
Belin mi ağrıyor canımKocanın gömleği kalmadıydı işe ama asamadım akşam o asacak artık
Acilde bişey yapmıyolar negom bide covid kuyruğu çok uzundu dün. Polikliniğe randevu aldım ama o da 24ünde o zamana kadar sürüncem gibi
Hoş geldin nasılsın görüşmeyeliKısaca kendimi tanıtayım adım merve yasım 30 iki kız annesiyım ve en zorlandığım konu evi derli toplu ve duzenlı tutmak
Yok canım ilaçlar yağlar masajlar hiç bişi fayda etmiyo. Ağrı da değil hareket edemiyorum omurgam esnek değil sanki kaldım sopa gibi otursam kalkamıyorum kalksam oturamıyorum kıvrandırıyoBelin mi ağrıyor canımsıcak su torbası masaj falan fayda etmiyor mu
Anladım canım benim de olur arada öyle acilde iğne vurdururdum rahatlatırdı biraz ama magnezyum dvit kullandıktan sonra olmadı uzun süre. Doktora gidince sor bakalım sen de çok geçmiş olsunYok canım ilaçlar yağlar masajlar hiç bişi fayda etmiyo. Ağrı da değil hareket edemiyorum omurgam esnek değil sanki kaldım sopa gibi otursam kalkamıyorum kalksam oturamıyorum kıvrandırıyo
Dün gittim iğne de fayda etmedi ilaçlar da. Annem de magnezyum yağı sür dedi dünden beri sürüyorum ama daha bi etkisi yok şimdilik. Teşekkür ederiimAnladım canım benim de olur arada öyle acilde iğne vurdururdum rahatlatırdı biraz ama magnezyum dvit kullandıktan sonra olmadı uzun süre. Doktora gidince sor bakalım sen de çok geçmiş olsun
Hoş geldin nasılsın görüşmeyeli
Gecmıs olsunDün gittim iğne de fayda etmedi ilaçlar da. Annem de magnezyum yağı sür dedi dünden beri sürüyorum ama daha bi etkisi yok şimdilik. Teşekkür ederiim
Nasıl orda vakalarAllahım daha iyi etsin inşallah
Ben eh idare eder .işe geldim şimdi.
Tabi ki olur canım.Vakalar arttı ondan mı,Allah kolaylık versinAh negomm bi bilsen öyle yoğun ki nöbetler buralara uğrayamıyorum hiçBugün izinliyim kendime gelmem saat 3 ü buldu.
Çorap çekmecesi düzelttim olmaz mı ? Atılacak eskiyenleri ayırdım :)
Evi süpürdüm dik süpürgeyle. Çamaşır katladım yerleştirdim. Kendim için bir şeyler yapıp akşama spor yapıp kitap okuyacağım :)
Maşaallah,eline sağlıkMikemmmelll listemi yazayım bari
Bulaşık Makinesi boşaltıldı
1 sepet çamaşır katlandı, kaldırıldı
kahvaltı bulaşığı elde yıkandı
Tüm ev süpürüldü(balkon dahil)
1 makine çamaşır asıldı
Tüm ev paspaslandı
tuvalet çamaşır suyuyla detaylı temizlendi
Banyo çamaşır suyuyla detaylı temizlendi
Tüm evin tozu alındı (balkon dahil)
Mutfak dolapları, dondurucu, buzdolabı, bulaşık makinesinin yüzleri silindi
Davlumbaz, mikrodalga fırın yağçözle temizlendi
oturma odası, mutfak halılarının lekeli yerleri silindi
Kızımın çizdiği birkaç yüzey cifle çıkarıldı
Yorgunluk Kahvesi içiliyor
Burda hep beraber o konuyu aşarız İnşaallahKısaca kendimi tanıtayım adım merve yasım 30 iki kız annesiyım ve en zorlandığım konu evi derli toplu ve duzenlı tutmak
İnşallahAkşam yemeği ve çayı
sonrası mutfak tezgahı toplanacak değil mi
Bonus
pawlover
M Musluk Suyu
kk birinci noteri
terliksuu
p a t u l i
Aktif Lora
cyd86
Anka
M merve_eymen
H hasbeenandgone
mimesis
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
Mor Vampirella
mavidelisiii
Birtekefem
Mehfam
minikbebegim9640
Z zeynebzeyneb
athena
mavi5839
U UcanSupurge
malipina
@morkagit
askrhpozitif
TeşekkürleerGecmıs olsun
Ben de iyiyimKk cok kucuk dedikleri bu olsa gerek iyiyim sen nasılsın
İnşallah aminAkşam yemeği ve çayı
sonrası mutfak tezgahı toplanacak değil mi
Bonus
pawlover
M Musluk Suyu
kk birinci noteri
terliksuu
p a t u l i
Aktif Lora
cyd86
Anka
M merve_eymen
H hasbeenandgone
mimesis
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
Mor Vampirella
mavidelisiii
Birtekefem
Mehfam
minikbebegim9640
Z zeynebzeyneb
athena
mavi5839
U UcanSupurge
malipina
@morkagit
askrhpozitif
İnşallah
Anlık foto isterim belkiİnşallah amin
Gece 1 de olsa topliycaz tabikiİnşallah
İstediğin resim olsun atarım her zamanAnlık foto isterim belki
Gece 1 de olsa topliycaz tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?