Düzenli Evimiz & Hayatımız

Senden iyiyim ula ben çamaşırı ne ara koydun o belinle valla sopalıksın ya 2 gün sonra yıkansa nolur
Kocanın gömleği kalmadıydı işe ama asamadım akşam o asacak artık
Hadi İnşaallah

Tünaydın

Tamam canım,sağlıklı doğum diliyorum şimdiden

Tünaydın

Tabi ki

Bırak işi gücü ,önce sağlık tekrar mı gitsen acaba uzman görse
Acilde bişey yapmıyolar negom bide covid kuyruğu çok uzundu dün. Polikliniğe randevu aldım ama o da 24ünde o zamana kadar sürüncem gibi

Belin mi ağrıyor canım sıcak su torbası masaj falan fayda etmiyor mu

Belin mi ağrıyor canım sıcak su torbası masaj falan fayda etmiyor mu
Yok canım ilaçlar yağlar masajlar hiç bişi fayda etmiyo. Ağrı da değil hareket edemiyorum omurgam esnek değil sanki kaldım sopa gibi otursam kalkamıyorum kalksam oturamıyorum kıvrandırıyo

Yok canım ilaçlar yağlar masajlar hiç bişi fayda etmiyo. Ağrı da değil hareket edemiyorum omurgam esnek değil sanki kaldım sopa gibi otursam kalkamıyorum kalksam oturamıyorum kıvrandırıyo
Anladım canım benim de olur arada öyle acilde iğne vurdururdum rahatlatırdı biraz ama magnezyum dvit kullandıktan sonra olmadı uzun süre. Doktora gidince sor bakalım sen de çok geçmiş olsun

Anladım canım benim de olur arada öyle acilde iğne vurdururdum rahatlatırdı biraz ama magnezyum dvit kullandıktan sonra olmadı uzun süre. Doktora gidince sor bakalım sen de çok geçmiş olsun
Dün gittim iğne de fayda etmedi ilaçlar da. Annem de magnezyum yağı sür dedi dünden beri sürüyorum ama daha bi etkisi yok şimdilik. Teşekkür ederiim

Allahım daha iyi etsin inşallah
Ben eh idare eder .işe geldim şimdi.
Nasıl orda vakalar
Tabi ki olur canım.Vakalar arttı ondan mı,Allah kolaylık versin
Maşaallah,eline sağlık
Kısaca kendimi tanıtayım adım merve yasım 30 iki kız annesiyım ve en zorlandığım konu evi derli toplu ve duzenlı tutmak
Burda hep beraber o konuyu aşarız İnşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…