Ablan star diye bi güleceğimde içip ürperdi büyükmüsün lan bendenZaten senin hafızana hayranım. Her konuyla ilgili bi karikatür bi video vs hemen koyuyorsun
Üff beynim nasıl durduysa emojiyi birinin profil fotosu sandım ne güzel nicki varmış diye basıyorumtenezzül etmem artık ben
Tenezzül isminde miÜff beynim nasıl durduysa emojiyi birinin profil fotosu sandım ne güzel nicki varmış diye basıyorum
Biz seni ulan ve Ula ların ile seviyoruzLan dedim yine
Ne zaman hanfendi olucam ben o lan bi aşkım gibi çıkıyor ağzımdan
Biz seni ulan ve Ula ların ile seviyoruz
Büyük olmayı temenni ediyorumAblan star diye bi güleceğimde içip ürperdi büyükmüsün lan benden
Cıks tenezzül etmem isminde sen de onla dalga geçiyon sandımdı artık ben ekleyerek yoksa yanlışlıkla mı etiketledi acabası dedimdiTenezzül isminde mi
soldaki uzanmis olan terlik olsun
Ne izlediysen en sonCıks tenezzül etmem isminde sen de onla dalga geçiyon sandımdı artık ben ekleyerek yoksa yanlışlıkla mı etiketledi acabası dedimdi
1985Büyük olmayı temenni ediyorumhayatı nasıl hızlı yaşadıysam benden büyük diye düşündüklerim benden küçük çıkıyor
Bartu küçükçağlayanın canlı yayını çok komikliNe izlediysen en son
Bende bu yazdığından bir şey anlamadım pawCıks tenezzül etmem isminde sen de onla dalga geçiyon sandımdı artık ben ekleyerek yoksa yanlışlıkla mı etiketledi acabası dedimdi
Dedikodu ya tam hakim olamazsam. Bonus olsunsoldaki uzanmis olan terlik olsun
Tenezzül etmem diye bi nick var ve bonus onu yanlışlıkla etiketledi /versiyon 1Bende bu yazdığından bir şey anlamadım paw
Çok ağlamıştım ben bu sahnede
Ay paw gece gece iyi güldüm. Bu kadar entrika nin içinde normal ama gi.Tenezzül etmem diye bi nick var ve bonus onu yanlışlıkla etiketledi /versiyon 1
Tenezzül etmem diye bi nick var ve bonus onunla tenezzül etmek artık ben diye dalga geçiyo /versiyon 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?