Kadın haklı dağılınVereyim canım zaten düzenli olarak eşimle kavga ediyoruzben de diyorum içkim yok kumarım yok sigaram yok tatilim yok dışarda yemek olayım yok çanta kıyafet takıntım yok altın gümüş takı takıntım yok. Bi aldığım tapır o da çok geldi gözüne helal olsun karıma diyemedin yazıklar olsun diye
Kadın dayanışması olur dedim ben de eşimden beter çıktınız oynamıyom sizleAma göze gelmeyecek gibi değil bacı
Arkadaştan hariç takipçi çok,sabah akşam10 ziyaretçiAy nereye gitsem peşimde 11 yıldır
Kesinlikleİstemiyorsan bileyim
Fazla mı iyiyim
Senden daha iyisine mı layigim yoksa
Sorun bende değil sende mi
Naptın gııı anka anlamadıAnkaya lafmı soktum kapakmı yaptım naptım bilmiyorum bi heycan yaptım
Hee onları bilmiyorum ben onla ilgileniyorumArkadaştan hariç takipçi çok,sabah akşam10 ziyaretçiüyelerden hariç
Ev sahibi giderse,giderler mi yatıya mı kalırlar acabaZiyaretçilere bak hele biz bekliyoruz onlar çıksın onlarda bizi bekliyo demek
Saat olmuş bir boşver anlasanda çok fark yok şebo gönderdim sana bakmadın mı heNaptın gııı anka anlamadı
Gecenin nurunda müzik dinlemez belkiSaat olmuş bir boşver anlasanda çok fark yok şebo gönderdim sana bakmadın mı he
He şimdide 3.tekil şahıs mi oldumHee onları bilmiyorum ben onla ilgileniyorum
Ya da atsaydın bi Cimilli ibo bak hemen dinlerdiSaat olmuş bir boşver anlasanda çok fark yok şebo gönderdim sana bakmadın mı he
Valla çocuk uyutmaya çalışıyorum. Dinleyemem. Şebonun şarkıları ezbere bilirim ama neresinden ne gönderme yaptın da kapak oldu bilemedim kusura bakmaSaat olmuş bir boşver anlasanda çok fark yok şebo gönderdim sana bakmadın mı he
Ayy olur mu sen hep beni gönlümün sultanı başımın tacısınHe şimdide 3.tekil şahıs mi oldum
Bu kadar mı çabuk
Ne kusuru ya ❤ sana takılmak ziyadesiyle keyifli. Benimde ezberim sağlamdır bu aradaValla çocuk uyutmaya çalışıyorum. Dinleyemem. Şebonun şarkıları ezbere bilirim ama neresinden ne gönderme yaptın da kapak oldu bilemedim kusura bakma
Zaten senin hafızana hayranım. Her konuyla ilgili bi karikatür bi video vs hemen koyuyorsunNe kusuru ya ❤ sana takılmak ziyadesiyle keyifli. Benimde ezberim sağlamdır bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?