- 13 Ağustos 2020
- 15.722
- 89.301
- 598
- 33
yanlis anlamalarin bile kodluTenezzül etmem diye bi nick var ve bonus onu yanlışlıkla etiketledi /versiyon 1
Tenezzül etmem diye bi nick var ve bonus onunla tenezzül etmek artık ben diye dalga geçiyo /versiyon 2
Ayy az bir şımarayimAyy olur mu sen hep beni gönlümün sultanı başımın tacısın
Küçüksün bebeğimBüyük olmayı temenni ediyorumhayatı nasıl hızlı yaşadıysam benden büyük diye düşündüklerim benden küçük çıkıyor
Uyku akıyo gözlerimden beynim yok sankim ondan galibasıAy paw gece gece iyi güldüm. Bu kadar entrika nin içinde normal ama gi.
Hala tenezzül etmiyorumTenezzül etmem diye bi nick var ve bonus onu yanlışlıkla etiketledi /versiyon 1
Tenezzül etmem diye bi nick var ve bonus onunla tenezzül etmek artık ben diye dalga geçiyo /versiyon 2
Bak yapma böyle bir dilim kek ye dedim çekirdek dedim havuç yicem dedinHala tenezzül etmiyorum
Yarın yesin benceee sabah kahvaltıda yeBak yapma böyle bir dilim kek ye dedim çekirdek dedim havuç yicem dedin
Ya bir dilimden bir şey olmaz ki uyurken bile yakarYarın yesin benceee sabah kahvaltıda yeBonus gün içinde yakarsın
Ahhh nereye bayılıyoruzAyy az bir şımarayim
Küçüksün bebeğim
Komikli mesajlara ağzı eğik emoji niye atıyonuz olum ya havuç yedim neydim diyetteyimBak yapma böyle bir dilim kek ye dedim çekirdek dedim havuç yicem dedin
Ortama uysun dedim o an ama evet saçmaKomikli mesajlara ağzı eğik emoji niye atıyonuz olum ya havuç yedim neydim diyetteyim
Azmine hayran kaldım bee yürü bee aslanımKomikli mesajlara ağzı eğik emoji niye atıyonuz olum ya havuç yedim neydim diyetteyim
Korkutma anka kaç onluksun?Ahhh nereye bayılıyoruz
Neyse koca kaçmadı ya kaçsaydı kim katlıcaktı çamaşırları
2000 dermişKorkutma anka kaç onluksun?
8 onluk 7 birlikKorkutma anka kaç onluksun?
8 onluk 3 birlik bende8 onluk 7 birlik
Aaaa ben seni yaşıtız sanıyordum8 onluk 3 birlik bende
9 onluk 1 birlik bende8 onluk 3 birlik bende
Büyüküm sendenAaaa ben seni yaşıtız sanıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?